Koszulki Juve sezon 2008/09

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Koszulki (oba komplety) z którego z ostatnich sezonów podobały ci się najbardziej???

Czas głosowania minął 22 lipca 2008, 22:10

a.2005/06
4
31%
b.2006/07
2
15%
c.2007/08
2
15%
d.2008/09
5
38%

Liczba głosów: 13
NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 18:28

Bobek1991 pisze:Skąd ta pewność skoro póki co w żadnych nie graliśmy? Biegamy? :doh: raczej dopiero będziemy chyba że ty już widziałeś Juve w Europejskich Pucharach kiedy mielismy kontrakt z New Holland. To że kiedyś tak było to nic nie znaczy. Wtedy sponsor był kto da więcej, na przemian, mieliśmy dwóch jak jest teraz tego nie wiadomo. Tzn my tego nie wiemy, bo ludzie odpowiedzialni za to wiedzą jak będzie.

Wydaje mi się (pamięć mam zawodną) że jak czytałam newsa o tym, iż New Holland będzie na koszulkach (czyli dawno to było) to było tam coś o tym że jak już będziemy grać w Europejskich Pucharach to właśnie chyba z Fiatem. Podejrzewam że coś pokręciłam ale skoro temu komuś wyżej się tak wydawało i mi też się tak wydaje...

'this crazy shine it never lets you die'
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 18:41

stahoo pisze:
New Holland nie tylko produkuje maszyny rolnicze, także budowlane(typu koparka czy spycharka) :P :whistle:
Wiem... :wink: Było nawet rok temu zdjecie Buffona na traktorze i Alexa na czyms innym.. :D
skany z kwietniowego Hurra Juventus (niestety tylko taki posiadam :( )
http://img111.imageshack.us/my.php?imag ... 338sl8.jpg
http://img297.imageshack.us/my.php?image=dddcm9.jpg

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 18:52

Bobek1991 pisze:Skąd ta pewność skoro póki co w żadnych nie graliśmy? Biegamy? :doh: raczej dopiero będziemy chyba że ty już widziałeś Juve w Europejskich Pucharach kiedy mielismy kontrakt z New Holland. To że kiedyś tak było to nic nie znaczy. Wtedy sponsor był kto da więcej, na przemian, mieliśmy dwóch jak jest teraz tego nie wiadomo. Tzn my tego nie wiemy, bo ludzie odpowiedzialni za to wiedzą jak będzie.
po primo: rozmowa chyba nie polega na atakowaniu, szczególnie, że nie miałeś powodu.

natomiast taka informacja pojawiła się w newsie, w którym pisano o tym, że będziemy grać z new holland.

uszczęśliwiony? i oszczędź sobie z łaski swojej te głupawe docinki...

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 19:02

Sapo_JuveFan pisze: skany z kwietniowego Hurra Juventus (niestety tylko taki posiadam :( )
http://img111.imageshack.us/my.php?imag ... 338sl8.jpg
http://img297.imageshack.us/my.php?image=dddcm9.jpg
Hahahah, Nie moge z tych fotek :D Na tapete se walne :D
Najlepszy jest Palladino, sie cieszy jakby mu obiecali takiego traktora :D A po środku dumny Ranieri, nadzorca budowy :D

Albo jak pchają traktora do tyłu, Gigi też zadowolony jakby miał 20 lat mniej
:D

---

Być może, ja nie pamiętam takich szczegółów, fajnie by było jakby tego newsa odnaleźć, by się wyjaśniło i koniec spekulacji. Szukać w archiwum nie ma co bo jest ich mnóstwo. Gdyby ktoś znał dzień zawarcia umowy, nie rozpoczecia tylko zawarcia, bo pamietam ze to przed sezonem było albo w serie b nawet juz się o tym okazało, przed wygaśnięciem Tamoil.

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 19:19

Panowie nowe koszulki juz w piątek i to oficjalnie , nie 16 czy któregoś tam lipca , tylko już w piątek - tak wynika z informacji na juvestore.com
Nuova Maglia, Nuovo Store… ci vediamo Venerdì!
New Jersey, New Store... see you on Friday!
a wiec nie będziemy czekać .
F.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2008, 20:50 przez Filippo911, łącznie zmieniany 2 razy.

slqa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 20:10

http://juvepoland.com/news.php?id=7646

http://www.wrp.pl/index.php?nr=14&id=538

z tego co tu jest napisane można wywnioskować że nie będzie Fiata ale jakiś inny podzespół

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 20:30

Czyli krajowe:

Iveco z tego co widziałem nie ma określonego loga, będzie to poprostu napis taki jak np ten:
Obrazek

Tego CNH nie znalazlem

Europa:

Obrazek

lub

Obrazek

lub po prostu napis jak na wcześniejszych projektach koszulek

Obrazek

Obrazek

Szczerze to na naszych koszulkach każde logo nieciekawie wygląda a to przez pasy. O wiele lepiej wyglada na jednolitych ale cóż, koszulki nie graja :)

Na domowe bym wolał napis Ivecotylko że za i przed napisem nie byłoby pasów tylko puste tło jak na tych projektach, taka otoczka biała dookoła a to strasznie wygląda, a zkolei na domowych byglądało by źle na czarno-białym tle na przemian za to na jednolitych wyjazdowych i alternatywnych super. na domowe najlepiej logo po prostu naklejone na koszulke tak jak to bylo z new holland

Europejskie puchary:

Logo Lancia naklejone, ma całkiem inny kolor niz nasze koszulki to myśle że jakoś by to wygladało mniej więcej.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 20:47

Tyle, że to sa loga tych marek. New Holland ma taki "liść". A jak widac liścia nie mamy obecnie na koszulkach. Czyli pewnie (gdyby teoretycznie, odpukac, nie daj Boże było inne logo niz obecnie) będzie to cos innego niż to co podałeś.

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 21:12

Z moich wyobrażeń wyniak :D :D :D - Alfa Rome najlepsze. Nieżle by się komponowało na koszulkach więziennych :D :D :D . I jeśli projekty wyjazdówek będą takie jak przypuszczamy będzie :D :D :D

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2008, 23:19

http://www.footballshirtculture.com/ima ... s/juve.jpg

Mamy przecieki :twisted: Na pierwszy rzut oka moga byc :D zolte napisy z tylu bardzo mi sie podobaja :D jutro sie wszystkookaze, o godzinie 12.00 czasu wloskiego prezentacja koszulek :) podobaja mi sie te gwiazdki nad herbem! :D jedyne do czego mam zastrzezenie to stroj bramkarza, taki jakis obcisly :P

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2008, 23:49

Sapo_JuveFan pisze:http://www.footballshirtculture.com/ima ... s/juve.jpg

Mamy przecieki :twisted: Na pierwszy rzut oka moga byc :D zolte napisy z tylu bardzo mi sie podobaja :D jutro sie wszystkookaze, o godzinie 12.00 czasu wloskiego prezentacja koszulek :) podobaja mi sie te gwiazdki nad herbem! :D jedyne do czego mam zastrzezenie to stroj bramkarza, taki jakis obcisly :P
strój Buffona rodem ze Star Trek :D

co do żółtych wyjazdowych to myśle ze idealne, tym bardziej, ze przypominają czasy w ktorych walczylismy o LM, to juz kolejny sentymentalny powrót. moim zdaniem bardzo trafny.

Obrazek
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 08:25

No i takie będą pamiętacie zeszły sezon?
Tez takie cos bylo z kalendarza o ile się nie mylę i były to stroje Juve na 07/08 więc te też powinny być realne!

a to?
http://www.juventus.com/site/filesite/n ... iero_2.jpg

Obrazek
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 08:46

Te stroje pochodzą z rocznicy powstania Juve w 2006 roku(sezon 2006-2007)
Wówczas na rocznicę przybyło kilka gwiazd(m.in.Platini,Lippi,Sentimenti IV(chyba jego syn,albo wnuk),Ravanelli,Boniperti,syn chyba Scirei,Bettega
Causio,Deschamps,Ferrara,Causio,Anastasi,Fortunato,Furino Gentile,Brio, Del Piero(To zdjęcie ukazuje wręczenie przez Bonipertiego opaski C dla Alexa).Na youtube pokazany jest filmik z tej uroczystości.:

Pozdro!
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 08:53 przez Il Storico, łącznie zmieniany 2 razy.

alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 09:08

hhmmm to wie ktoś dokładnie kiedy będą nasze nowe trykoty ??

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 09:42

alex1897 pisze:hhmmm to wie ktoś dokładnie kiedy będą nasze nowe trykoty ??
o godzinie 12.00 czasu wloskiego, czyli u nas okolo 13.00

juz tylko 3 godziny 17 minut :prochno:

EDIT. Pokitralo mi sie :D jednak o 12.00 beda :twisted:
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 10:20 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ