Koszulki Juve sezon 2008/09

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Koszulki (oba komplety) z którego z ostatnich sezonów podobały ci się najbardziej???

Czas głosowania minął 22 lipca 2008, 22:10

a.2005/06
4
31%
b.2006/07
2
15%
c.2007/08
2
15%
d.2008/09
5
38%

Liczba głosów: 13
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 10:46

DeViLl0o pisze:A Zobaczcie na te:
Kolejno Domowy Wyjazdowy i Alternatywny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No wszystko, ładnie, pięknie, ale ja bym coś zmienił, ale tylko w kolejności, a mianowicie: Koszulka żółta alternatywna, a niebieska wyjazdowa.

Widzę, że co chwilę pojawiają się nowe projekty, czyż byśmy byli niepewni aż do prezentacji??Projekty są niezłe, ale te wyżej chyba najlepsze.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 12:24

Tylko logo New Holland zamiast FIATa. My nie jestesmy słupem reklamowym, żeby co sezon było cos innego... Ogólnie te 3 projekty jak narazie mi sie najbardziej podobają.

Sossar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 13:29

stahoo pisze:Tylko logo New Holland zamiast FIATa. My nie jestesmy słupem reklamowym, żeby co sezon było cos innego... Ogólnie te 3 projekty jak narazie mi sie najbardziej podobają.
New Holland to podgrupa Fiata, produkująca maszyny rolnicze : / Wg. mnie już lepsza jest reklama "FIAT". Nawet lepiej wygląda.
slqa pisze:bardzo mie się podobają ale zamieniłbym wyjazdową na alternatywną i odwrotnie wtedy byłoby git
wyjazdowa jest moim zdaniem lepsza, w tym projekcie bardzo fajnie wygląda koń u dołu żółtej koszulki.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 13:43

Sossar pisze:
stahoo pisze:Tylko logo New Holland zamiast FIATa. My nie jestesmy słupem reklamowym, żeby co sezon było cos innego... Ogólnie te 3 projekty jak narazie mi sie najbardziej podobają.
New Holland to podgrupa Fiata, produkująca maszyny rolnicze : / Wg. mnie już lepsza jest reklama "FIAT". Nawet lepiej wygląda.
Wiem jakiej firmy częścią jest New Holland. Tak czy inaczej od 1 sezonu gramy z jego logiem na piersiach, więc juz tego nie zmieniajmy. Co najmniej dziwnie byłoby zmieniac logo co roku... Gdyby miał być FIAT to byłby od początku (tak myśle).
w tym projekcie bardzo fajnie wygląda koń u dołu żółtej koszulki.
To nie jest krokodyl? :shock: :shock: :shock:

Zbysio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 14:14

Mogłby ktos zrobic zestawienie w jednym poscie wyszstkich proponowanych koszulek na sezon 2008/2009, bedzie lepsze porównanie a nie bedzie sie przechodzic na kolejne strony zeby porownywac projekty.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 14:45

"Nie zmieniajmy" Nic se nie zmienimy bo Juventus podpisał kontrakt z New Holland i podczas jego trwania będziemy mieli ich logo na koszulkach a kontrakt ten nie trwa rok. Nic nie mozemy zmienić pozostaje New Holland. Nie wiem kto sobie fiat ubzdurał.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 14:48

Moge sie mylic.. Ale koszulki wyjazdowe, nie moga byc w takim samym kolorze jak domowe.. Tak wiec koszulka wyjazdowa, nie moze byc bialego koloru.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 15:06

Biała może być. Nie może byc biała w czarne paski (czy odwrotnie).

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 16:08

Bobek1991 pisze:"Nie zmieniajmy" Nic se nie zmienimy bo Juventus podpisał kontrakt z New Holland i podczas jego trwania będziemy mieli ich logo na koszulkach a kontrakt ten nie trwa rok. Nic nie mozemy zmienić pozostaje New Holland. Nie wiem kto sobie fiat ubzdurał.
w europejskich pucharach biegamy z fiatem.

to tak jak 3 lata temu, ze sky sports w lidze i tamoilem w lm.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 16:14

Skąd ta pewność skoro póki co w żadnych nie graliśmy? Biegamy? :doh: raczej dopiero będziemy chyba że ty już widziałeś Juve w Europejskich Pucharach kiedy mielismy kontrakt z New Holland. To że kiedyś tak było to nic nie znaczy. Wtedy sponsor był kto da więcej, na przemian, mieliśmy dwóch jak jest teraz tego nie wiadomo. Tzn my tego nie wiemy, bo ludzie odpowiedzialni za to wiedzą jak będzie.

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 16:40

stahoo pisze:
Sossar pisze:
Wiem jakiej firmy częścią jest New Holland. Tak czy inaczej od 1 sezonu gramy z jego logiem na piersiach, więc juz tego nie zmieniajmy. Co najmniej dziwnie byłoby zmieniac logo co roku... Gdyby miał być FIAT to byłby od początku (tak myśle).
New Holland nie tylko produkuje maszyny rolnicze, także budowlane(typu koparka czy spycharka) :P :whistle:

to nie jest krokodyl ;) :dance:

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 17:27

Cysiekchmiel pisze:
stahoo pisze:
Sossar pisze: New Holland to podgrupa Fiata, produkująca maszyny rolnicze : / Wg. mnie już lepsza jest reklama "FIAT". Nawet lepiej wygląda.
New Holland nie tylko produkuje maszyny rolnicze, także budowlane(typu koparka czy spycharka) :P :whistle:

co wiecej... nie jest to tez kon :wink:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 17:33

Jak można tego nie wiedzieć :-D
Wystarczy przyjrzeć się herbowi. Albo zobaczyć w jakie wzory, w jakim stylu sa koszulki juve (i kolory) i utożsamić sobie ze zwierzęciem jakimś :D Swoją droga ciekawe kto wpadł na ten pomysł że akurat to zwierze :D

------

Mam prośbę. Wiem że są tu osoby które robiły stroje np do Fify.
Może ktoś zrobić ten komplet trzech stroi do PESa 6? W formie do kitservera lub w pliku OF jak wygodniej. Ja się nie znam na tym

Edu91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 17:44

Bobek1991 pisze:Jak można tego nie wiedzieć :-D
Wystarczy przyjrzeć się herbowi. Albo zobaczyć w jakie wzory, w jakim stylu sa koszulki juve (i kolory) i utożsamić sobie ze zwierzęciem jakimś :D Swoją droga ciekawe kto wpadł na ten pomysł że akurat to zwierze :D
A dokładniej, to jest byk... który jest również na herbie Turynu.

Ładniej wygląda to logo Fiat. New Holland mi się trochę nie podoba na naszych domowych koszulkach.

Gdzieś czytałem, że prezentacja koszulek jest planowana na 15 lipca. Nie mogę się już tego doczekać. Mam nadzieję, że będę mile zaskoczony :)

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2008, 17:51

Wiem... :wink: Było nawet rok temu zdjecie Buffona na traktorze i Alexa na czyms innym.. :D
co wiecej... nie jest to tez kon :wink:
ani owca...
Jak można tego nie wiedzieć
Wystarczy przyjrzeć się herbowi. Albo zobaczyć w jakie wzory, w jakim stylu sa koszulki juve (i kolory) i utożsamić sobie ze zwierzęciem jakimś
Byki są biało-czarne? xD;D

ODPOWIEDZ