Manchester Utd - Juventus - 06.08.08 - Bilety
- cinek_uk
- Juventino
Bilety do kupienia na ten mecz beda dostepne w sprzedazy od 7 lipca na oficjalnej stronie manutd.com
P.S Sa dostepne bilety na Emirates Cup na mecz z Arsenalem. Spieszcie sie
P.S Sa dostepne bilety na Emirates Cup na mecz z Arsenalem. Spieszcie sie
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Buffon_fan
- Juventino
To jest jakis sparing czy co??
PS. To mój 50 post. Dziękuje administratorom że prowadzą tak wspaniałe forum :-D
PS. To mój 50 post. Dziękuje administratorom że prowadzą tak wspaniałe forum :-D
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja jestem chetny aby jechac na mecz z manutd i to na 100%. tylko ja mieszkam niedaleko Middlesbrough(czy jak tam sie to pisze
) ale chetnie sie spotkam ze wszystkimi ktorzy sie pojawia na meczu 

- cozy
- Juventino
kurde daj mi link gdzie sa takie tanie bilety ??marcuscs pisze:mowie o wypadzie na emirates i o wyjezdzie do manchesteru... fajnie byloby cala paczka... bilety do manchesteru sa z euston w cenie ok 25f.
25f ale w jedna strone co ??
tez bede chyba jechal jak bede bilety na General Sale.
- A-narchist
- Juventino
bilecik za 25mnie interesuje !
mieszkam w slough - kawalek na zachod od londynu - moze jakos zorganizujemy ten wyjazd ?
ps. moja dziewczyna pracuje na heatrow we wloskiej restauracji ... moze tam wpadnie ekipa juve na makaron zaraz po wyladowaniu ? bede tam na nich chyba czatowal caly dzien
kurde troche sie pospieszylem... nie wiem jak z transportem bo to w dwie strony 400 mil czyli jakies 600km a pociagiem... nie wiem jakie sa ceny biletow
mieszkam w slough - kawalek na zachod od londynu - moze jakos zorganizujemy ten wyjazd ?
ps. moja dziewczyna pracuje na heatrow we wloskiej restauracji ... moze tam wpadnie ekipa juve na makaron zaraz po wyladowaniu ? bede tam na nich chyba czatowal caly dzien

kurde troche sie pospieszylem... nie wiem jak z transportem bo to w dwie strony 400 mil czyli jakies 600km a pociagiem... nie wiem jakie sa ceny biletow

PUNK TO BRUDAS
PUNK TO SMIEC
PUNK NIE UMARL
PUNK NOT DEAD !!!!
PUNK TO SMIEC
PUNK NIE UMARL
PUNK NOT DEAD !!!!
- cozy
- Juventino
tez jade z Londynu z Euston chyba.
wlasnie jestem na virgintrains i bilet jest za 61 funtow w jedna, kurde troche lipa, a na national rail jest za 42f w jedna.
wlasnie jestem na virgintrains i bilet jest za 61 funtow w jedna, kurde troche lipa, a na national rail jest za 42f w jedna.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2008, 16:38 przez cozy, łącznie zmieniany 1 raz.
- cinek_uk
- Juventino
ja mieszkam na ealing... mniejsza o to.. sprawa z pociagami wyglada tak ze jada one z euston co pol godziny. sek w tym ze nie ma pociagu powrotnego z manchesteru po meczu. jest dopiero na nastepny dzien rano. mozna wrocic autobusem, ale ten jedzie 6h do londynu.
co do meczu z arsenalem, mozemy sie gdzies wczesniej zgadac i pojsc razem... zostawiam swoj nr kom. jak cos to dzwoncie 07502211027
sobota - arsenal
sroda - manutd
pzdr
co do meczu z arsenalem, mozemy sie gdzies wczesniej zgadac i pojsc razem... zostawiam swoj nr kom. jak cos to dzwoncie 07502211027
sobota - arsenal
sroda - manutd
pzdr
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus