Niemcy-Włochy 0-1

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 22:59

Włosi pokonali reprezentacje Niemiec po ładnym meczu 1-0.W pierwszej połowie dominowali Włosi.Świetnymi akcjami popisywali się Del Piero,Totti i Vieri.Gol padł po akcji własnie tej trójki.Włosi strzelili jeszcze w pierwszej połowie kolejnego gola,ale niestety sędzia go nie uznał.W drugiej połowie do głosu doszli Niemcy.W kilku sytuacjach świetnie interweniował Buffon,świetny mecz zaliczył także Legrottaglie.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:05

I bardzo COOOOL!!!!! NIe to co polska jak się słyszy o grze WŁOCHÓW to aż sie miło słucha, a o naszych kalekach :(

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:05

hehhe Włosi górą jejejeje. Mnie zaszokował fakt że walia przegrała z serbią. Fajoski musiał byc mecz san marino-lichtenstein heheheheh ( 2-2) :):)

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:07

Bardzo dobry mecz w pierwszej połowie zagrał Zambrotta i Del Piero. Zambrotty jeszcze nigdy nie widziałem tak dobrze grającego. Nieco słabiej wypadł Camoranesi. Tacchi też nie był do końca sobą. Natomiast Gigi jak zawsze poza tym, że niejednokrotnie uratował Włochów to grał normalnie.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:13

No i bardzo dobrze. Chciałbym zobaczyć tą trójkową akcje, która przyniosła bramke. I przy okazji rozwiązał sie problem kto ma grać w ataku. Jak widać ta trójka jest siłą Włoch

srali muszki będzie wiosna
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:23

Ogromnie sie ciesze z pokonania nie lubianego przezemnie narodu niemieckiego. Wlosi grali naprawde dobrze zwlaszcza w pierwszej polowie. Alex jest w coraz lepszej formie. A Legro jak juz wspomnial Bianconeri zagral fantastycznie. Tak dalej. Sadze ze w tej formie wlosi powinni wygrac jeszce swoja grupe

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:25

u mnie po tym meczu ma wielki + VIERI nie za bramke ale za to ze podawal delowi mimo ze on mial tesh swietna sytuacje do oddania strzalu !!!!! a tak pozatym to delvechio niech se pogro gdzie indziel ale nie reprezentacji !!!!!!! czy ja nie mam racji ??

we believe.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:31

Meczbył naprawde cool. Prawie wszystko mi sie podobało. Wydaje mi się, że trojkat Del Piero- Totti- Vieri rozwali wszystkich na Euro 2004. Trap wreszcie zrozumiał , że reprezentacja bez Del Piero to tak jak czławiek bez serca, umysłu i siły. Akcje tej trujki byl naparwde pierwsza klasa. Zambrotta mi imponowal grał tez prawie tak dobrze jak ta trojka. Dobrze, że Del Piero wraca do formy mam nadzieje, żę odzyska kondycje do końca :!: me zawsze ma tylko ta ostatnia kontuzja spowodowała braki w kondycji mam nadzieje, że teraz bedzie wszystko ok. I Del Piero bedzie gral cały seon tak jak początek poprzedniego albo jeszcze lepjej. Powracając jedno co mi sie nie podobało w tym meczu to był to, że to Vieri strzelił gola, przeciez to Alex miał strzelić :P :wink:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
JUVEJAH90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:35

Forza Italia!!! Wiedziałem że Wlosi utrą nosa pyszałkowatym Niemcom.
Bardzo dobry wynik,Bravo Alex!!!

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2003, 23:44

Forza Italia , szfaby do garow :)
Cieszy mnie ze dobrze spisali sie zawodnicy Juve to dobry prognostyk na sezon

FORZA JUVE
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 00:51

Oto fragment relacji z tego meczu z onetu.

''W drugiej połowie pod bramką Gianluki Buffona co chwila dochodziło do groźnych spięć, piłka trafiała w słupek lub poprzeczkę, ale nie chciała wpaść do siatki.''

ŁAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA. Co za kretyn to pisał.

srali muszki będzie wiosna
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 10:03

Ja niestety niemiałem nigdzie okazji oglądać tego meczu :cry: Dziś może pokażą skróty na Eurosporcie. Na pocieszenie oglądałem mecz Szwajcari z Francją, też dobry. Z wypowiedzi kolegów wynika, że dobrze wypadli zawodnicy JUVENTUSU, to bardzo cieszy, forma rośnie a to dobrze napawa opotymizmem przez zbliżającym się sezonem :twisted:
Cieszę sie bardzo ze zwycięstwa, choć skrome to ważne wkońcu nad Niemcami.

Obrazek
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 10:35

Bardzo mnie cieszy zwyciestwo Italii nad Niemcami i to na ich pastwisku :D (znowu bedą spięcia Berlin-Rzym :lol: ) Mam nadzieje, że awansują do Euro2004 z pierwszego miejsca... Ten turniej bez rep. Italii byłby więcej niż tragiczny... Licze na zdobycie mistrzostwa Europy... Cieszy również postawa nowego nabytku Legrottaglie (Alex i reszta to normalka, że graja dobrze). Wiedziałem od początku, że takiego piłkarza nam potrzeba, a nie jakiś innych Mexesów itp. Ten transfer najbardziej mnie cieszy (Appiah też bardzo dobry).

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 12:55

Nie wiem z czego sie cieszycie. To tylko 1:0 z oslabionymi Niemcami. Po wejsciu na boisko Klose, Włosi murowali bramkę. Defensywni pomocnicy grali fatalnie. Głownie Pan Perrotta, ktory nie wiem co robi w reprezie Włoch. To samo powiem o Delvecchio. Po wejsciu na murawe byl trzy razy przy pilce. Raz walnął w trybuny, drugi raz kopnal w obronce a za trzecim razem faulował 8) . To samo tyczy sie Pannucciego, ktory wybił co prawda pilke z lini, ratujac wynik, nie zmienia to faktu, że grał słabo. Po zejsciu Vieriego i Del Piero Italia grala jak kiedyś, za czasów Sacchiego, to znaczy nie wychodziła z własnej polowy. A jezeli juz to pilka trafiala do niezawodnego Delvecchio! Podsumowujac w pierwszej polowie Włosi grali naprawde świetnie nie dajac szans Szwabom. Zato po przerwie byli tylko tłem dla Niemców. Głownie Jeremisa i Klose. Widać było brak dobrego defensywnego pomocnika. Czy Pirlo był kontuzjowany?

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 13:19

Cieszy nas nie tyle sam wynik co gra i forma prezentowana przez juventinich. Ja tez sie zastanawiam co Delvecchio robi w kadrze, ale wiadomo :"ulubieniec Trappatoniego". A wiec wracajac do formy , mozemy sie spodziewac dobrej gry Juve w nadchodzacym sezonie i awansu Italii do ME z pierwszego miejsca. Tak wiec wszystko jest na dobrej drodze...

Obrazek
ODPOWIEDZ