Koszulki Juve sezon 2008/09
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
notabene kolton & borek desant ;P dobrze ze te mistrzostwa sie skonczyly juz i nie musze sluchac tych przyglupow.mrozzi pisze:Jest bardzo możliwe,że nowe koszulki pojawią się już w piątekW końcu Barcelona zaprezentowała już swoje trykoty(notabene także w kolorze żółtym 8) ),więc nie widzę żadnych przeszkód,aby i nasze zostały zaprezentowane,zwłaszcza że mamy wspólnego sponsora-Nike.
co do koszulek to chyba juz gorszych niz tych rozowych miec nie bedziemy wiec te zolte nie takie zle.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Mr Cezary
- Juventino
A mnie się ten kanarkowy-żółty kolor zupełnie nie podoba. Być może z biegiem czasu się do niego przyzwyczaję. Wolałbym jednak zobaczyć całe białe trykoty, coś na wzór koszulek z zeszłorocznych wakacji. Stroje domowe natomiast widziałbym bez jakichkolwiek wstawek - po prostu: biały i czarny. Tak jak w sezonie 02-03. I spodenki do tego powinny być czarne. Tak ja to widzę 

- Filippo911
- Juventino
Moim zdaniem różowe były świetne , ale jak wiadomo to kwestia gustu , a o gustach sie nie dyskutuje... Żółte jakoś tak średnio mi sie podobają w tym momencie , ale mam nadzieję że zmienię co do nich zdanie , kiedy zobaczę Juve w "słonecznym żółtym" 8)marcinek pisze:co do koszulek to chyba juz gorszych niz tych rozowych miec nie bedziemy wiec te zolte nie takie zle.
F.
- Bobeknaklo
- Juventino
Sam 'żółty' ok ale ten odcien mi jakoś nie leży, jest taki jakiś łagodny, wolałbym tak ostry, agresywny żółty to by bytło coś chociaż takie jak w 2004 mieliśmy. Idealne były
- Desant.
- Juventino
marcinek pisze:Różowe nie były złemrozzi pisze: co do koszulek to chyba juz gorszych niz tych rozowych miec nie bedziemy wiec te zolte nie takie zle.![]()
A co do tych żółtych, to one chyba są najgorsze, w dodatku te żółte spodenki i getry :doh: .Już lepiej by było jak by spodenki i getry były czarne, a nie wszystko żółte.
- montero4
- Juventino
Wooow, zarąbista
Fajna taka by była ale sądząc po projekcie to ktoś fajne ma pomysły.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Bobeknaklo
- Juventino
Muszę powiedzieć że bardzo oryginalny i fajny pomysł.
Jak dla mnie są one świetne i mogły by być lecz są tacy ktłórym się nie podobają ale moim zdaniem pierwsze powinny być w pasy. To już tradycja, to nasze Juve
Na drugie się raczej nie nadają bo powinny być całkiem w innym kolorze więc ewentualnie jako alternatyne, trzeci komplet kiedyś graliśmy trzema. W Champiuons Legue jak najbardziej 
Jak dla mnie są one świetne i mogły by być lecz są tacy ktłórym się nie podobają ale moim zdaniem pierwsze powinny być w pasy. To już tradycja, to nasze Juve

- MaHeR
- Juventino
No naprawde ta koszulka którą przedstawił Tofciu#10 prezentuje się bardzo ładnie. Bardzo ciekawy projekt, lecz uważam, tak jak przedmówca, że raczej nie ma szans abyśmy mieli takie stroje
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- EMES
- Juventino
Super jest ta koszulka co Tofciu pokazał, ale myślę, że to tylko pobożne życzenie. Będą te żółte i tradycyjne. Mnie osobiście te żólte ani nie przeszkadzają, ani też jakoś specjalnie się nie podobają powiedziałbym że jestem obojętny, ale jak mam być szczery to już te różowe mi się bardzie podobały.
www.OFENS.pl - Portal miłośników futbolu
- Motor
- Juventino
Koszulka świetna ale Juve to biało-czarni, ale na wyjazd to pomysł genialny.
Choć paski zostawić i to dać na paskach tylko że w kolorze wstawek (chciałbym pomarańczowe
)
Choć paski zostawić i to dać na paskach tylko że w kolorze wstawek (chciałbym pomarańczowe

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Nevermind
- Juventino
Hm.. Koszulka bardzo ladna. Jednak nasz klub zawsze charakteryzowal sie czarno-bialymi pasami. I to nie powinno sie zmieniac. Faktem jest, ze jako wyjazdowa koszulka prezentowalaby sie niezle. Jednak na to nie ma szans.
Przypomina mi to koszulki z zeszlego roku w ktorych gralismy spoaringi. Mozliwe, ze teraz bedzie podobnie.
Przypomina mi to koszulki z zeszlego roku w ktorych gralismy spoaringi. Mozliwe, ze teraz bedzie podobnie.
- evilboy
- Juventino
wooow... watpie, zeby Nike stworzyl dla nas takie cudo dlatego proponuje podjac sie produkcji kibicom JP, ktorzy w organizacji takich akcji maja juz troche wprawyTofciu#10 pisze:Dziś znalazłem taki projekt:
Jest to, wg mnie, najlepsza wersja koszulek na przyszły sezon. Porównując oczywiście z tymi, które zostały w tym temacie zaprezentowane.

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Away zapewne będzie żółty i bedzie to cos w stylu domowej koszulki Valencii

tylko że żółta koszulka i niebieskie wstawki
-----------------------------
3rd czyli tak zwany strój alternatywny w następnym sezonie będzie tradycyjnie away z poprzedniego sezonu czyli niebieska a home?
Pytanie. Home to będzie coś takiego jak strój z sezonu 04/05 czyli

A bramkarski ... tutaj gigi wykaże się swoją inwencją
Pozdro!
Późnie podrzuce projekty

tylko że żółta koszulka i niebieskie wstawki
3rd czyli tak zwany strój alternatywny w następnym sezonie będzie tradycyjnie away z poprzedniego sezonu czyli niebieska a home?
Pytanie. Home to będzie coś takiego jak strój z sezonu 04/05 czyli

A bramkarski ... tutaj gigi wykaże się swoją inwencją

Pozdro!
Późnie podrzuce projekty