Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2008, 09:13

.....
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:22 przez Nicolas, łącznie zmieniany 2 razy.

Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2008, 11:32

No i się nie dziw, na meile nikt nie odpisze.

vcf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2008, 20:10

wiem że to troszkę nie na temat bo napiszę o innym klubie, ale czy ktoś mógłby mi podac adres Valencii??bo nie mogę się polapac któren to :/
z góry dzięki pzdr

Tom@s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 00:05

djkg6 pisze:ile czekałeś?

Dołączam się do pytania :)

czekałem około miesiąca...napisałem jeszcze do BMW ale narazie cisza...jeśli mógłbyś mi podać maila to reszty z F1 to byłbym wdzięczny :)

todol_juve_fans

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 09:19

czesc jestem nowy na forum ale na juvepoland jestem juz dosc dlugo.

mam pytanie co piszecie w e-mailach ze przysylaja wam te pamiatki ?

moze moglby ktos zamiescic przykladowy list ?

84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 09:44

hej witam czy kiedykolwiek zdarzylo wam sie pisac meile do ZespolóW z Premiesrhip http://www.pamiatki.za.pl/baza_ang.html z tych meili i czy ktos wam cos kiedykolwiek odpisal???????

Juve for ever!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 10:46

A ja mam dość banalny problem :P czy mógł by mi ktoś podać aktualny e-mail do Juve? A i jeszcze jak niektórzy z was wysyłali listy/maile do wybranego piłkarza to wysyłaliście na ten sam adres czy jakiś inny?

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 11:03

.........
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:22 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 11:27

vcf pisze:wiem że to troszkę nie na temat bo napiszę o innym klubie, ale czy ktoś mógłby mi podac adres Valencii??bo nie mogę się polapac któren to :/
z góry dzięki pzdr
Antigua Senda de Senent 11-9
46023 Valencia
Spain.
Tom@s pisze: czekałem około miesiąca...napisałem jeszcze do BMW ale narazie cisza...jeśli mógłbyś mi podać maila to reszty z F1 to byłbym wdzięczny :)
Wpisz w google nazwę Team'u F1 i na ich oficjalnej stronie szukaj zakładki contact us, lub zjedź na sam dół strony i zobacz, czy nie ma tam adresu napisanego małym druczkiem.
todol_juve_fans pisze:czesc jestem nowy na forum ale na juvepoland jestem juz dosc dlugo.

mam pytanie co piszecie w e-mailach ze przysylaja wam te pamiatki ?

moze moglby ktos zamiescic przykladowy list ?
http://kolekcja24.pl/viewtopic.php?t=4 - na tej stronie masz kilka wzorów (oczywiście nie są one poprawne w 100%, ale na początek powinny Ci wystarczyć). Warto również ozdobić list jakimś herbem itd.
84czarny pisze:hej witam czy kiedykolwiek zdarzylo wam sie pisac meile do ZespolóW z Premiesrhip http://www.pamiatki.za.pl/baza_ang.html z tych meili i czy ktos wam cos kiedykolwiek odpisal???????
Adresy e-mail zawsze bierz z oficjalnej strony. Język angielski jest chyba dla Ciebie zrozumiały więc powinieneś znaleźć. Najczęściej jest tak: The Club--->contact us/information (tam zazwyczaj jest adres e-mail)
Juve for ever! pisze:A ja mam dość banalny problem :P czy mógł by mi ktoś podać aktualny e-mail do Juve? A i jeszcze jak niektórzy z was wysyłali listy/maile do wybranego piłkarza to wysyłaliście na ten sam adres czy jakiś inny?
Na oficjalnej nie potrafię odszukać, więc podam Ci adres e-mail z notesu UEFA: juventus@juventus.com. Do piłkarza nie wysyła się na adres mailowy, tylko na pocztowy klubu z dopiskiem na górze MR. (Imię i Nazwisko). Warto załączyć zdjęcie do podpisu i kopertę zwrotną zaadresowaną na Ciebie.
Nicolas pisze: Proszę o adres uefa i federacji czeskiej ..

Federacja Czech:

Ceskomoravsky fotbalovy svaz
Diskařská 100,
160 17 Praha 6
Czech Republic

UEFA:

Route de Geneve 46
1260 NYON 2
Switzerland

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:10

a wyslylal ktos meila do federacji Ceskiej i czy mu cos odpisali?

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:19

84czarny pisze:a wyslylal ktos meila do federacji Ceskiej i czy mu cos odpisali?

Wysyłają karty zawodników (bez autografów)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:23

84czarny pisze:a wyslylal ktos meila do federacji Ceskiej i czy mu cos odpisali?
Ja wysyłałem kiedyś. 2 razy mi przysłali paczki właśnie po mailach. I trzeba przyznać, że bardzo ciekawe. W każdej były 2 takie gazetki o reprezentacji Czech i jeszcze po 10 zdjęć. Ale to już będzie jakoś 1,5 roku temu. Teraz już nie pisze zbyt często do klubów i federacji. Czasem wyśle jakiś list lub mail, ale to rzadko.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:25

Jak wysyłam list to ile znaczków muszę przykleić?? I dzięki za adresy :)

84czarny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:37

Moge Dostac adres Czeskiej Federacji jewsliktos i po Ang pisaliscie czy po Czesku?

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 12:41

84czarny pisze:Moge Dostac adres Czeskiej Federacji jewsliktos i po Ang pisaliscie czy po Czesku?
Ja pisałem oczywiście po angielsku. tutaj masz adres i mail:
adres: Diskarska 100 16017 PRAGUE 6
mail: cmfs@fotbal.cz

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ