Trezeguet jedną nogą w Barcelonie!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Już na samym początku mówiłem Wam,że nie ma takiej możliwości,aby zarząd sprzedał Treze.Działacze byli zwyczajnie ciekawi,ile klub z Hiszpanii mógłby za Cobrę zaproponować...Treze jest już symbolem naszego klubu i to nie ulega żadnym wątpliwościom.Ci wszyscy,którzy pragnęli odejścia Mistrza i przybycia Huntelaara powinni się zastanowić nad tym,jak wiele Francuz znaczy dla naszej ukochanej drużyny..........Treze e tra campioni!!!!Ti amo!!!!!Forza Cobra!!!!!!!
- filipek171
- Juventino
No mam jedną myśl ....
Niech nam dadzą Henrego , a my im damy Trezegueta z dopłatą dla nas...
To się zgadzam...

- alex_KiNiO
- Juventino
Jak Lippi przychodził 2. raz do Juve to też tak mówili, a potem wszyscy mu dziękowali. Teraz też Lippi znowu ,,wchodzi do tej samej wody" z rep. Włoch i jakoś nikt mu tego nie mówi. A co do pomysłu filipeka171 Henry za Treze.... krótko mówiąc kiepski pomysł... Po pierwsze Treze nigdzie się nie ma zamiaru ruszać 8) a po drugie Henry już nie gra tak jak kiedyś. Co prawda to nadal świetny zawodnik, ale po co robić takie wymiany....Juventino90 pisze: Dwa razy do tej same rzeki sie nie wchodzi..

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- filipek171
- Juventino
No to Bojan Krkic i Dos Santos z lekką dopłatą ....
- stahoo
- Juventino
O czym Ty mówisz?
edit. Aha, to chodziło, że mają ich wymienic za Trezegueta? :lol: Czytaj ziomek cały temat, a nie tylko pierwszy post. Barca już nie interesuje się naszym zawodnikiem.
edit. Aha, to chodziło, że mają ich wymienic za Trezegueta? :lol: Czytaj ziomek cały temat, a nie tylko pierwszy post. Barca już nie interesuje się naszym zawodnikiem.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2008, 10:17 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simi
- Qualità Juventino
Po 1 Bojan jest przyszłoscią Katalonii, wiec go nie sprzedadza, a Dos Santos wylądował juz w Tottenhamie ?więc nie ma o czym gadac.Dziwne jest to ze ludzie ktorzy graja w Fify itp, chca jakis zmian w składzie zespołu uwzgledniajac to jako odmłodzenie składu , a nie patrza jak ten zawodnik jest zżyty z klubem,powiem tyle , dobrze ze Treze zostaje.filipek171 pisze:No to Bojan Krkic i Dos Santos z lekką dopłatą ....
Po co nam Henry ? Juz wole zeby w Juventusie więcej stawiali na Giovinco , Henry to nie zawodnik ten z Arsenalu , nie ta szybkosc , moze nadal ta sama precyzja , ale wole juz miec jedynego w swoim rodzaju TrezeGola niz Henrego.filipek171 pisze:No mam jedną myśl ....Niech nam dadzą Henrego , a my im damy Trezegueta z dopłatą dla nas...
To się zgadzam...
- filipek171
- Juventino
Wiem że Trezeguet zostaje ,ale jak się jeszcze intereowali no to.... ;?
- alex_KiNiO
- Juventino
Nie wiem czy jest sens nadal drążyć temat transferu Treze do Barcy, skoro Katalończycy już powiedzieli że przestali się interesować naszym napastnikiem. Trezeguet się nigdzie nie ruszy i tyle w tym temacie 8)
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Desant.
- Juventino
A nam pozostaję się tylko cieszyć, przyznam szczerze, że jak czytałem newsu na Juvepoland to się bałem, że nasz zarząd popełni kolejne głupstwo i go sprzeda, na szczęście Barca zrezygnowała i nie ma się już czym martwić. :-Dalex_KiNiO pisze:Nie wiem czy jest sens nadal drążyć temat transferu Treze do Barcy, skoro Katalończycy już powiedzieli że przestali się interesować naszym napastnikiem. Trezeguet się nigdzie nie ruszy i tyle w tym temacie 8)
- Il Storico
- Juventino
Życiu!fanjuve08 pisze:trezeguet nigdy w rzyciu - Trezeguet nie odchodz
Człowieku z czym do ludzi?
A na temat.Treze nigdzie się nie wybiera 8) tyle w tym temacie.Pozdro!
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 19:13 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.