Del Piero na różowo!!!
- ForzaInter
- Interista
Mi to sie tam te koszulki podobaja i te "rozowe"(ktore jak slusznie stwierdzil moj kolega sa koloru lososiowego)i te w paski. Nike robi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>*** stroje. 

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- ForzaInter
- Interista
Dzienki serdeczne!!Peja48 pisze:Hej Forza Inter jesteś nawet sympatyczny szkoda że nie jesteś fanem Juve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale wiesz milosc nie wybiera (wybierz Leppera

Oczywiscie jestem dumny z tego ze jestem jak to mowicie "Interista"
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- JUVEJAH90
- Juventino
EEEEEEeeeeee tam naprawdę myśląłem że bedzie dużo gorzej. A tymczasem Alex a także cała drużyna wyglądają w tych koszulkach całkiem spox.Jest 

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- Villya
- Juventino
świetnie wyglądają w tych różowych koszulkach, tylko , że podczas deszczu przybieraja one taki dzik odcień.....ale ogołem to mają świetne stroje 

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- pajzano
- Juventino
Otóż to!! W różowym wyglądają jak gromadka gejów! A te czarno-białe byłyby ok, gdyby nie te żółte niewidoczne napisy z tyłu. Ciekawe co jeszcze wymyslą - może pomarańczowe getry w zielone ciapki? Albo Davids zacznie grać w różowych okularach?Johnny777 pisze:A mi się nie podobają i już! Jakoś różowy nigdy nie był kolorem "strawnym" dla mnie i nie podejrzewam żeby to się miało zmienić.. :evil:
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Reggie
- Juventino
O jezoo ale to wygląda :shock: Ale na szczęście jest to bladoróżowy.
Mam nadzieje że nie będą transmitowali meczy LM z Newcastle na wyjeździe, bo tak to raczej będą grać w "Home", ale wstyd
Mam nadzieje że nie będą transmitowali meczy LM z Newcastle na wyjeździe, bo tak to raczej będą grać w "Home", ale wstyd
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli