Fabio Quagliarella
- Niasty
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Ale numerem 1 czego? Bo chyba nie strzelonych bramek o których pisałem i do których chyba nawiazujesz?juve1986 pisze: De Rossi teraz jest chyba numerem 1 z zawodników Romy....
Ale co by to miało miec wspolnego z moim poprzednim postem? :roll:Niasty pisze: De Rossi to numer jeden kiedy nie ma Tottiego,a kiedy ten gra to on przejmuje dowodzenie.
- Niasty
- Juventino
- juve1986
- Juventino
stahoo
- De Rossi to gracz defensywny, Totti ofensywny... tak więc Totti oczywiście zdobywa więcej bramek... - widocznie nie załapałeś o co mi chodziło, skoro nawiązałeś że numerem 1 w zdobywaniu bramek jest Totti
Z włoskich piłkarzy, pomocników defensywnych na ME 2008 najlepiej prezentuje się De Rossi! - Pirlo gra całkiem dobrze, ale nadal nie prezentuje się równo...
- De Rossi to gracz defensywny, Totti ofensywny... tak więc Totti oczywiście zdobywa więcej bramek... - widocznie nie załapałeś o co mi chodziło, skoro nawiązałeś że numerem 1 w zdobywaniu bramek jest Totti
Z włoskich piłkarzy, pomocników defensywnych na ME 2008 najlepiej prezentuje się De Rossi! - Pirlo gra całkiem dobrze, ale nadal nie prezentuje się równo...
- stahoo
- Juventino
No wiem, ale myslałem ze Ty chciałes mi wytłumaczyc co miał na mysli juve1986 xDNiasty pisze:Stahoo pisze:Ale co by to miało miec wspolnego z moim poprzednim postem? :roll:Niasty pisze: De Rossi to numer jeden kiedy nie ma Tottiego,a kiedy ten gra to on przejmuje dowodzenie.
Ale ja nie kierowałem tego postu do ciebie tylko do juve1986
Chciałem nawiazac do jego wypowiedzi o De Rossim.
Czyli "numer 1" to chodzi o najlepszego piłkarza Romy w kadrze reprezentacji?juve1986 pisze:stahoo
- juve1986
- Juventino
-w sumie tak... - miałem na myśli piłkarzy Romy grających w reprezentacji (De Rossi, Perrota, Panucci, Aquilani), aczkolwiek w tym sezonie De Rossi był chyba jednym z najlepszych piłkarzy włoskich grających w Serii A... - może Marchisio też okaze się talentem, chociaż niech będzie w 80% tak dobry jak De Rossi...stahoo pisze: Czyli "numer 1" to chodzi o najlepszego piłkarza Romy w kadrze reprezentacji?