Kogo widzielibyście w roli trenera Juve?
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Huntelaarowi NIE i jeszcze raz NIE! Jest to zawodnik ,który nic nie może zrobić jak stoi koło niego jakiś solidny obrońca! Huntelaar wtedy przechodzi bokiem przez mecz! Zobacz on strzela bramki w Holenderskiej lidze! Takim zespołom jak Twente,Willem itp.! Stawiam dolary przeciwko orzechą ,że w seria A sobie nie poradzi!juve1986 pisze:Łukasz - od Inzaghiego w najlepszych latach, Huntelaar ma wyczucie w polu karnym, potrafi się ustawi w odpowiednim miejscu (tak jak Inzgahi), świetnie Holender strzela z przewrotki, dodatkowo potrafi strzeli z dystanu z ponad 20 metrów... - Treze raczej z 20-25 metrów wolnych nie strzelał... );
- Bobeknaklo
- Juventino
:rotfl: Ankieta mnie rozwaliła na całego... Ludzie, litości. Co to ma być ? :doh:
To tak samo jakby załozyc temat: "Czy chcielibyście, żeby Juventus kupił Smolarka" po meczu Polska - Portugalia w Chorzowie.
Beenhakker też jest wielkim trenerem, ma od niego o wiele większe doświadczenie ale co ma zrobić z Polską ? Nic nie może zrobić, nikt nie wygra takimi zawodnikami jakich posiadamy! To Mission Imposible. A wystarczy spojrzeć na kadrę Chorwacji.. Ktoś kto się zna na piłce od razu zobaczy różnicę.
To tak samo jakby załozyc temat: "Czy chcielibyście, żeby Juventus kupił Smolarka" po meczu Polska - Portugalia w Chorzowie.
Beenhakker też jest wielkim trenerem, ma od niego o wiele większe doświadczenie ale co ma zrobić z Polską ? Nic nie może zrobić, nikt nie wygra takimi zawodnikami jakich posiadamy! To Mission Imposible. A wystarczy spojrzeć na kadrę Chorwacji.. Ktoś kto się zna na piłce od razu zobaczy różnicę.
- juve1986
- Juventino
-=masz racje obrońcy Rumuńscy byli beznadziejni, dlategi tyle bramek nastrzelał im Henry, Benzema (z Francji) oraz Toni (z Włoch)... );Vesper pisze: Huntelaarowi NIE i jeszcze raz NIE! Jest to zawodnik ,który nic nie może zrobić jak stoi koło niego jakiś solidny obrońca! Huntelaar wtedy przechodzi bokiem przez mecz! Zobacz on strzela bramki w Holenderskiej lidze! Takim zespołom jak Twente,Willem itp.! Stawiam dolary przeciwko orzechą ,że w seria A sobie nie poradzi!
Huntelaar na 13 meczy w reprezentacji strzelił 8 bramek... - Benzema na 14 meczy w reprezentacji Francji strzelił 3 bramki... - Huntelaar u van Bastena jest rezerwowym napastnikiem, w meczu Holandia-Rumunia zagrał jakieś nieco ponad 60 minut... - trener Holendrów nie był do niego przekonany w 2006, wtedy zamiast na MŚ 2006 Huntelaar pojechał na młodzieżowe mistrzostwa europy i wygrał w nich wraz z Holandią, zostając królem strzelców!
Masz racje 'specjalisto' taki zawodnik jak Chivu to kiepski gracz defensywny - cienias... ); :C
-Smolarka bym nie kupił, dlatego że w lidze hiszpańskiej na 28 meczy strzelił tylko 4 bramki... ); - słabo u niego ze strzelaniem bramek w dobrych ligach...Bobek1991 pisze::rotfl: Ankieta mnie rozwaliła na całego... Ludzie, litości. Co to ma być ? :doh:
Bobek1991 - Beenhakker w 1990 prowadził Mistrzów Europy z 1988 - Holandie która miała najmocniejszy skład w historii... - nie wyszedł na MŚ 1990 z grupy, Holandia zdobyła wted 3 pkt remisując 3 mecze w grupie... ); - oczywiście można mówi że van Basten (jeden z najlepszych napastników w historii), Gullit czy Rejkard to byli "CIENIASY"... ); - Chorwacja to kraj który ma 4,5 mln mieszkańców, Polska ma 38 mln mieszkańców i Chorwacja B okazał się lepsza od Polski... ); - ŻENADA!!! - Holenderski szkoleniowiec odnosił sukcesy w piłce klubowej - prowadząc Realn Madry, Feyenord Roterdam czy Ajax Amsterdam, w prowadzeniu reprezentacji szło mu kiepsko... - no poza remisem na MŚ 2006 Trynidadu i Tobago ze Szwedami... - Beenhakker miał sukcesy jednie w piłce klubowej, to lepszy trener od Engela i Janasa, ale po MŚ 2010 trenerem zrobiłbym młodego polskiego trenera np. Skorże (trenera Wisły Kraków), bo z Jerzego Urbana (ten co prowadzi Legie) też nic nie będzie...
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czytanie bez zrozumienia tekstu nazywa się analfabetyzmem. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie napisałem ,że jacyś obrońcy są słabi! Proszę cytuj mnie i powiedz gdzie napisałem ,że Rumuńscy obrońcy są słabijuve1986 pisze:-=masz racje obrońcy Rumuńscy byli beznadziejni, dlategi tyle bramek nastrzelał im Henry, Benzema (z Francji) oraz Toni (z Włoch)... );Vesper pisze: Huntelaarowi NIE i jeszcze raz NIE! Jest to zawodnik ,który nic nie może zrobić jak stoi koło niego jakiś solidny obrońca! Huntelaar wtedy przechodzi bokiem przez mecz! Zobacz on strzela bramki w Holenderskiej lidze! Takim zespołom jak Twente,Willem itp.! Stawiam dolary przeciwko orzechą ,że w seria A sobie nie poradzi!
Huntelaar na 13 meczy w reprezentacji strzelił 8 bramek... - Benzema na 14 meczy w reprezentacji Francji strzelił 3 bramki... - Huntelaar u van Bastena jest rezerwowym napastnikiem, w meczu Holandia-Rumunia zagrał jakieś nieco ponad 60 minut... - trener Holendrów nie był do niego przekonany w 2006, wtedy zamiast na MŚ 2006 Huntelaar pojechał na młodzieżowe mistrzostwa europy i wygrał w nich wraz z Holandią, zostając królem strzelców!
Masz racje 'specjalisto' taki zawodnik jak Chivu to kiepski gracz defensywny - cienias... ); :C

Napisałem ,że w Holandii sobie strzela bramki takim drużyną jak twente,willem bo brak tam solidnych obrońców. A ty mi nie wiem skąd wypadasz z jakimś Chivu i Rumunią

- lukasz9013
- Juventino
Jedynym trenerem jakiego bym chciał w Juventusie to najlepsze włoski trener Marcello Lippi

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- steru
- Qualità Juventino
Co do tego to nie próbuj obracać kota ogonem. Doskonale wiesz ( jeśli oglądasz ) że zawodnicy Ci są bez formy. Ani obrona ani nic innego nie ma na to wpływu...juve1986 pisze:-=masz racje obrońcy Rumuńscy byli beznadziejni, dlategi tyle bramek nastrzelał im Henry, Benzema (z Francji) oraz Toni (z Włoch)... );Vesper pisze: Huntelaarowi NIE i jeszcze raz NIE! Jest to zawodnik ,który nic nie może zrobić jak stoi koło niego jakiś solidny obrońca! Huntelaar wtedy przechodzi bokiem przez mecz! Zobacz on strzela bramki w Holenderskiej lidze! Takim zespołom jak Twente,Willem itp.! Stawiam dolary przeciwko orzechą ,że w seria A sobie nie poradzi!
Huntelaar radzi sobie znakomicie w lidze holenderskiej, to fakt. Już grając w Heerenveen strzelał dużo bramek co poskutkowało transferem do Ajaxu. Mimo tych wszystkich rzeczy jest on zbyteczny. W tej chwili mamy świetnych napastników. Sugerujesz, że wygryzłby jednego z nich ze składu? Tylko nie mów, że chcesz go w Juve za 2 lata...juve1986 pisze:Huntelaar na 13 meczy w reprezentacji strzelił 8 bramek... - Benzema na 14 meczy w reprezentacji Francji strzelił 3 bramki... - Huntelaar u van Bastena jest rezerwowym napastnikiem, w meczu Holandia-Rumunia zagrał jakieś nieco ponad 60 minut... - trener Holendrów nie był do niego przekonany w 2006, wtedy zamiast na MŚ 2006 Huntelaar pojechał na młodzieżowe mistrzostwa europy i wygrał w nich wraz z Holandią, zostając królem strzelców!
Skorża :shock:juve1986 pisze:Beenhakker miał sukcesy jednie w piłce klubowej, to lepszy trener od Engela i Janasa, ale po MŚ 2010 trenerem zrobiłbym młodego polskiego trenera np. Skorże (trenera Wisły Kraków), bo z Jerzego Urbana (ten co prowadzi Legie) też nic nie będzie...
P.S Do kogo tu porównujesz Urbana, skoro piszesz że z niego też nic nie będzie?
- oliver
- Juventino
Jak możesz powiedzieć że nie będzie nic z niego jak ty wogóle chyba nim nie interesujesz. Smiem to twierdzić bo nawet nie wiesz jak ma na imię dla twojej wiedzy JANEK :rotfl: Zreszta bardzo dobrze wprowadzał młodych zawodników w Legii. Na każdym szczeblu rozgrywek był min drugi mimo licznych kontuzji, a przede wszystkim to jego pierwszy sezon w dorosłej piłce. A trener wisły pan Macjej nie mówie że jest zły ale jak mu się nakupiło najlepszych to tą wisłe mogła by trenować "stara baba" Zresztą Wisła na wiosne nie wygrała z Legią ani razu. Ligowy 2-1 dla (L)juve1986 pisze: , ale po MŚ 2010 trenerem zrobiłbym młodego polskiego trenera np. Skorże (trenera Wisły Kraków), bo z Jerzego Urbana (ten co prowadzi Legie) też nic nie będzie...
puchar ligi 0-0 i 0-1 na reymonta dla (L) i PP też dla (L)
- juve1986
- Juventino
-nie wiesz co to SARKAZM... );Vesper pisze: Czytanie bez zrozumienia tekstu nazywa się analfabetyzmem. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie napisałem ,że jacyś obrońcy są słabi!
---
-Huntelaar wyceniany jest przez Ajax na 22-23 mln euro (Ajax kupił go 3 lata temu za 5,5 mln euro), natomiast DURNI PRZEDSTAWICIELE JUVE skontaktowali się z Bayernem Monachium i pytają o Podolskiego... - za którego Bayern wycenił na 20 mln euro... i Huntelaar i Podolski mają po 24 lata, ale Holender strzela ZNACZNIE, ZNACZNIE... WIĘCEJ BRAMEK!!! Podolski w lidze niemieckiej grał średnio, w reprezentacji gra bardzo dobrze, ale w Bayernie udanego sezonu nie miał... no ale Secco jeśli chodzi o transfery to nie Moggi...steru pisze: Huntelaar radzi sobie znakomicie w lidze holenderskiej, to fakt. Już grając w Heerenveen strzelał dużo bramek co poskutkowało transferem do Ajaxu. Mimo tych wszystkich rzeczy jest on zbyteczny. W tej chwili mamy świetnych napastników. Sugerujesz, że wygryzłby jednego z nich ze składu? Tylko nie mów, że chcesz go w Juve za 2 lata...
-Skorża zdobył Mistrza Polski, jest o kilka lat od trenera Urbana młodszy... Urban, był asystentem Beenhakkera na tych Mistrzostwach i mówił w tvn24 że "Polska reprezentacja grała bardzo dobrze, brakowało tylko troche szczęścia"... - no może ty chciałbyś Urbana jako trenera Juve, skoro prawodpodobnie uważasz że dobrze się on jako trener zapowiada... ); - ŻENADA... :rotfl:steru pisze: P.S Do kogo tu porównujesz Urbana, skoro piszesz że z niego też nic nie będzie?
---
-Jak jest słabym trenerem to nie bardzo mnie interesuje czy ma na imie Jan czy Jerzy... ); - powiem jeszcze raz JERZY Urban jest kiepskim trenerem 8)oliver pisze: Jak możesz powiedzieć że nie będzie nic z niego jak ty wogóle chyba nim nie interesujesz. Smiem to twierdzić bo nawet nie wiesz jak ma na imię dla twojej wiedzy JANEK :rotfl: Zreszta bardzo dobrze wprowadzał młodych zawodników w Legii. Na każdym szczeblu rozgrywek był min drugi mimo licznych kontuzji, a przede wszystkim to jego pierwszy sezon w dorosłej piłce. A trener wisły pan Macjej nie mówie że jest zły ale jak mu się nakupiło najlepszych to tą wisłe mogła by trenować "stara baba" Zresztą Wisła na wiosne nie wygrała z Legią ani razu. Ligowy 2-1 dla (L)
-Nie wiem czy przyjście do Wisły Matusiaka (który jest bez formy) też uważasz za wzmocnienie?... :rotfl: Popatrz jaką przewage punktów w lidze miała Wisła nad legią... i popatrz sobie na dorobek bramkowy Wisły... - swego czasu do Legii sprowadzono "wielki talent" polskiej piłki Gize... - nie moja wina, że wielki talent nie okazał się tak wielki... ); 8)
- steru
- Qualità Juventino
Temat Huntelaara kończe. Więcej nie ma on sensu. Możesz jeszcze napisać ile bramek strzeli w lidze włoskiej. Na pewno to wiesz. Tobie żadne liczby nie są straszne :lol:juve1986 pisze:-Huntelaar wyceniany jest przez Ajax na 22-23 mln euro (Ajax kupił go 3 lata temu za 5,5 mln euro), natomiast DURNI PRZEDSTAWICIELE JUVE skontaktowali się z Bayernem Monachium i pytają o Podolskiego... - za którego Bayern wycenił na 20 mln euro... i Huntelaar i Podolski mają po 24 lata, ale Holender strzela ZNACZNIE, ZNACZNIE... WIĘCEJ BRAMEK!!! Podolski w lidze niemieckiej grał średnio, w reprezentacji gra bardzo dobrze, ale w Bayernie udanego sezonu nie miał... no ale Secco jeśli chodzi o transfery to nie Moggi...steru pisze: Huntelaar radzi sobie znakomicie w lidze holenderskiej, to fakt. Już grając w Heerenveen strzelał dużo bramek co poskutkowało transferem do Ajaxu. Mimo tych wszystkich rzeczy jest on zbyteczny. W tej chwili mamy świetnych napastników. Sugerujesz, że wygryzłby jednego z nich ze składu? Tylko nie mów, że chcesz go w Juve za 2 lata...
Takie pierdoły to możesz na podwórku swoim kolegom opowiadać. Skończ wreszcie pisać od rzeczy i pisz na temat. Najważniejsza rada : naucz się czytać! To napisałem stronę wcześniej o Urbanie :juve1986 pisze:-Skorża zdobył Mistrza Polski, jest o kilka lat od trenera Urbana młodszy... Urban, był asystentem Beenhakkera na tych Mistrzostwach i mówił w tvn24 że "Polska reprezentacja grała bardzo dobrze, brakowało tylko troche szczęścia"... - no może ty chciałbyś Urbana jako trenera Juve, skoro prawodpodobnie uważasz że dobrze się on jako trener zapowiada... ); - ŻENADA... :rotfl:steru pisze: P.S Do kogo tu porównujesz Urbana, skoro piszesz że z niego też nic nie będzie?
Gdzie tu widzisz chęć zatrudnienia Urbana w Juventusie. Hmm? Może to wina źle dopasowanych okularów bo jeśli nie to pozostaje tylko...steru pisze:Szczerze to opinia zarówno Bońka jak i Urbana nie znaczy dla mnie nic. Przypomnij sobie jak wyglądała reprezentacja za kadencji Bońka a wtedy pomyśl jaki z niego specjalista. Urban? Pod jego wodzą Legia gra bardzo słabo...
- juve1986
- Juventino
Chorwacja ma 4,5 mln mieszkańców, Polska ma 38 mln mieszkańców... a Chorwacja B była lepsza od reprezentacji Polski... ); - świadczy to o tym że mają dobrego trenera, który potrafi zmotywować zawodników - 2 wygrane mecze z Angligami, 1 mecz wygrany z Niemcami i wygrany przez rezerwowych mecz z Polakami... - Bilic nie popełnił takich głupich błędów jak Beenhakker - mimo że to trener o 20 pare lat młodszy, znacznie mniej doświadczony!
- oliver
- Juventino
juve1986 pisze:-Skorża zdobył Mistrza Polski, jest o kilka lat od trenera Urbana młodszy... Urban, był asystentem Beenhakkera na tych Mistrzostwach i mówił w tvn24 że "Polska reprezentacja grała bardzo dobrze, brakowało tylko troche szczęścia"... - no może ty chciałbyś Urbana jako trenera Juve, skoro prawodpodobnie uważasz że dobrze się on jako trener zapowiada... ); - ŻENADA... :rotfl:
Ale po MŚ 2010 trenerem zrobiłbym młodego polskiego trenera np. Skorże (trenera Wisły Kraków), bo z Jerzego Urbana (ten co prowadzi Legie) też nic nie będzie...
---
-Jak jest słabym trenerem to nie bardzo mnie interesuje czy ma na imie Jan czy Jerzy... ); - powiem jeszcze raz JERZY Urban jest kiepskim trenerem 8)oliver pisze: Jak możesz powiedzieć że nie będzie nic z niego jak ty wogóle chyba nim nie interesujesz. Smiem to twierdzić bo nawet nie wiesz jak ma na imię dla twojej wiedzy JANEK :rotfl: Zreszta bardzo dobrze wprowadzał młodych zawodników w Legii. Na każdym szczeblu rozgrywek był min drugi mimo licznych kontuzji, a przede wszystkim to jego pierwszy sezon w dorosłej piłce. A trener wisły pan Macjej nie mówie że jest zły ale jak mu się nakupiło najlepszych to tą wisłe mogła by trenować "stara baba" Zresztą Wisła na wiosne nie wygrała z Legią ani razu. Ligowy 2-1 dla (L)
-Nie wiem czy przyjście do Wisły Matusiaka (który jest bez formy) też uważasz za wzmocnienie?... :rotfl: Popatrz jaką przewage punktów w lidze miała Wisła nad legią... i popatrz sobie na dorobek bramkowy Wisły... - swego czasu do Legii sprowadzono "wielki talent" polskiej piłki Gize... - nie moja wina, że wielki talent nie okazał się tak wielki... ); 8)

Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2008, 14:41 przez oliver, łącznie zmieniany 2 razy.
- darek
- Juventino
A co ma liczba mieszkańców do trenera? :lol: Wytłumacz mi to bo nie mogę pojąć.juve1986 pisze:Chorwacja ma 4,5 mln mieszkańców, Polska ma 38 mln mieszkańców... a Chorwacja B była lepsza od reprezentacji Polski... ); - świadczy to o tym że mają dobrego trenera, który potrafi zmotywować zawodników
:lol:
- Giacobbneri
- Juventino
A propos Bilica :
A tak swoją drogą to nie mogę się nadziwić jak jeden turniej potrafi wypromować piłkarzy, trenerów ...
4.7 miliona funtów rocznie. Tyle to w Juve żaden piłkarz nie zarabia, więc możecie zapomnieć o Slavenie. Dodatkowo on był piłkarzem West Hamu i zarząd tamtego klubu chce budować zespół wokół niego. A wiadomo, że to Anglicy najbardziej podniecają się Bilicem. To tak żebyśmy skończyli te niepotrzebne dyskusje. Trenerem Juventusu jest Ranieri i oby tak zostało przez parę lat, bo to by znaczyło że dobrze nam idzie ...Angielska prasa, pobudzona dobra formą Chorwatów na Euro 2008, coraz częściej przymierza Slavena Bilica do West Hamu United. Były zawodnik The Hammers miałby objąć Młoty w razie ewentualnego słabego początku sezonu w wykonaniu Alana Curbishleya.
Bilić w chwili obecnej myśli wyłącznie o reprezentacji. Do West Hamu przyciągnąć go jednak mogą wspomnienia oraz kosmiczne pieniądze. Jak spekuluje prasa, selekcjoner Chorwatów miałby zarabiać w Londynie 90 000 funtów tygodniowo.
A tak swoją drogą to nie mogę się nadziwić jak jeden turniej potrafi wypromować piłkarzy, trenerów ...
- Bobeknaklo
- Juventino
O mój Boże, czy ty na prawdę uważasz, że Cała Polska piłka jest na mniejszym poziomie z powodu selekcjonera reprezentacji narodowej. Skończ już z tymi liczbami i mieszkańcami. To nie wina Leo Beenhakkera! Bilic też by przegrał, każdy by pregrał. A Leo prowadząc Chorwatów dokonałby tego samego.juve1986 pisze:Chorwacja ma 4,5 mln mieszkańców, Polska ma 38 mln mieszkańców... a Chorwacja B była lepsza od reprezentacji Polski... ); - świadczy to o tym że mają dobrego trenera, który potrafi zmotywować zawodników - 2 wygrane mecze z Angligami, 1 mecz wygrany z Niemcami i wygrany przez rezerwowych mecz z Polakami... - Bilic nie popełnił takich głupich błędów jak Beenhakker - mimo że to trener o 20 pare lat młodszy, znacznie mniej doświadczony!
Co ty oczekujesz ?! :doh: Może trener ma jeszcze wygrywać za piłkarzy!!
Na prawdę nei sądziłem, że ktoś może wypowidzieć to zdanie. A co Leo miał jeszcze zrobić wiecej ?!!!!!!!mają dobrego trenera, który potrafi zmotywować zawodników

I porownywanie trenera ktory osiaga (wg ciebie) wielki "sukces" jednorazowy do pracy Ranierego jest nie na miejscu. To Claudio jest trenerem i radzi sobie dobrze!! Bilic ma 39 i nigdy nie prowadzil klubu!!! A reprezentacja to nie to samo!! Do tego jest mlody a praca w klubie wymaga wiekszego poswiecenia. A doswiadczenie w tej branzy jest na wage zlota!!! (no moze jest dobry, wygral 3 mecze, z Austria 92 miejsce w rankingu Polska ktora kazdy wie jak gra, i Niemcami ktorzy nie sa juz druzyna sprzed dwoch lat. łaaał,dajmy mu order jakis! )
Na takiej podstawie, pod wplywem chwili mowisz ze potrzebna w Juve świeża krew i Ranieri ma odejsc po wygasnieciu kontraktu (dwukrotnie wygra LM i Scudetto). HAHA :rotfl:
Radzę ci koleś spamować na innym forum!!