Juventus vs Brondby
- Jelon
- Juventino
na Juventus.com pojawił sie news iz 23 lipca gramy z Broendby
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_n ... 348AE6.asp
Brawa dla zarządu za taki dobór przeciwników i tych meczy widac iz szybko chcą sukcesów na arenie europejskiej
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_n ... 348AE6.asp
Brawa dla zarządu za taki dobór przeciwników i tych meczy widac iz szybko chcą sukcesów na arenie europejskiej
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo dobry przeciwnik....Jedna z czołowych drużyn Skandynawii(to już Skandynawia? :lol: ).Bardzo dobrze się przygotujemy do sezonu mam nadzieję-najważniejszy jednak w pierwszej kolejności będzie awans do LM.
- Bobeknaklo
- Juventino
Nie no fajnie, musimy też zagrać z kimś z niższej półki chociaż zlekceważyć nie można...
- Gałcio
- Juventino
mrozzi pisze:Niekoniecznie.......Możemy przecież trafić na Atletico!!! :?
I z tego powodu odwołajmy wszystkie sparingi ze słabszymi zespołami (choć za taki Broendby nie uważam) bo na kilkanaście zespołów można trafić na Atletico które też nie jest jakimś niesamowitym zespołem. To jest okres przygotowawczy, trzeba grać z drużynami które prezentują różny styl gry, stąd też mecze z Hiszpanami, Anglikami grającymi twardy podobnie jak Duńczycy ... ale co tam, Wy oczywiście wiecie lepiej ...
OT: Wydaje mi sie ze z każdym dniem poziom forum spada ...

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chodziło mi o stwierdzenie,że ten zespół będzie podobny do tego na jaki możemy trafić w kwalifikacjach......A nie chodzi o jakąś tam klasę Atletico,bo moim zdaniem poradzimy sobie z nimi bez dwóch zdań,miałem natomiast na myśli styl gry obu zespołów,który,wybacz,ale nie jest porównywalny.....Chociaż rzeczywiście nie będziemy się przecież przygotowywać do spotkania z Atletico,tak jakbyśmy mieli na nich trafić,bo to byłoby śmieszne.....Ogólnie rzecz biorąc to bardzo dobry sparing-partner-w końcu z zespołami z niższej półki gra się najgorzej....
- Gałcio
- Juventino
mrozzi pisze:Chodziło mi o stwierdzenie,że ten zespół będzie podobny do tego na jaki możemy trafić w kwalifikacjach......A nie chodzi o jakąś tam klasę Atletico,bo moim zdaniem poradzimy sobie z nimi bez dwóch zdań,miałem natomiast na myśli styl gry obu zespołów,który,wybacz,ale nie jest porównywalny.....Chociaż rzeczywiście nie będziemy się przecież przygotowywać do spotkania z Atletico,tak jakbyśmy mieli na nich trafić,bo to byłoby śmieszne.....Ogólnie rzecz biorąc to bardzo dobry sparing-partner-w końcu z zespołami z niższej półki gra się najgorzej....
Gramy z Realem sparing, jest hiszpański styl gry, sądze, że własnie specjalnie sztab szkoleniowy dobierał tak różnorodnych rywali biorąc pod uwage to na zespól z jakiego kraju mozna trafić w el.LM.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jesli chodzi Ci o Emirates Cup to z Realem nie zagramy, a z Arsenalem i HSV.Gałcio pisze:Gramy z Realem sparing, jest hiszpański styl gry, sądze, że własnie specjalnie sztab szkoleniowy dobierał tak różnorodnych rywali biorąc pod uwage to na zespól z jakiego kraju mozna trafić w el.LM.
- gość_wdom
- Juventino
Broendby...To mecz Broendby-Widzew komentował pan Zimoch tak zabawnie, że do dzisiaj można kawałek ściągnąć jako śmieszną mp-trójkę. 23 lipca powiadacie? Na szczęście będę miał wtedy dostęp do Internetu to może i na jakieś livescore się załapie.
Są dwa typy kibiców Interu, którzy rejestrują się na forum Juve: Pierwszy to idioci, ich celem jest napinka. Drudzy to kibice inteligentni, którzy nie mogą już wytrzymać w towarzystwie idiotów na forum Interu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Genaralnie przestałbym polemizować na temat, czy przeciwnik jest dobry czy zły. Spójrzcie na to z innej strony, mianowicie najważniejsze jest, żeby w ogóle grać, sprawdzać się w meczu, zgrywać miedzy sobą. Jak było z Piacenzą? Rywal słaby i co? dlatego, najważniejsze jest aby grać i jeszcze raz grać! Mamy przed sobą el do LM więc jak najszybciej musimy zlapać optymalną formę.