TERMINARZ 2003/2004 !!!!!!!!!!!!!!
- BianconeriFan
- Juventino
W sumie terminarz jest w porządku, chociaż są mecze, które będzie cięzko wygrać pod rząd...
- JUVEJAH90
- Juventino
Jest nienajgorzej, chciaż faktycznie trzy kolejki grozy INTER,LAZIO,PaRMA
Ja najbardziej szykuję się na mecze z interem bo mój (znany wam)kolega jest interistą :-D
Ja najbardziej szykuję się na mecze z interem bo mój (znany wam)kolega jest interistą :-D
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- ForzaInter
- Interista
No wlasnie. Szykuj sie Janek. Pamietaj ze wpdasz do mnie.JUVEJAH90 pisze:Jest nienajgorzej, chciaż faktycznie trzy kolejki grozy INTER,LAZIO,PaRMA
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Alexxxxx
- Juventino
RadeKas pisze:No to w 3 kolejce zaczynajął się szlagierowe mecze. Nie wiem jak wy ale ja już nie moge sie doczekać startu ligi. Tylko bez żadnych opóźnień prosze :evil: :evil:
Już wiadomo, że liga obejdzie się pez żadnych opoźnień. A powracajac do tych trzech meczy z groźnymi rywalami to mi się wydaje, że najgroźniejsze bdzie Lazio.Bo juz oddawna wiadomo, że Starej Damie nie widzie sie w meczu z Rzymianami. Parma w tym seonie to nie bedzie ten sam klub co w poprzednim sezonie odejście Lamouchiego,Mutu i najprawdopodobniej Nakaty w wielkim stopniu osłabi siłe napedowa tej drużyny. A Inter zawsze walczy o najwyższe cele, ale my jak zwykle ich wyprzedzimy
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Dla mnie bezdyskusyjnie najgrozniejszy rywal to Milan. Juve i milan to obecnie dwie najlepsze druzyny Serie A. Grozne beda tez druzyny Lazio i Interu. Chyba poza ta czworka nie powinien sie juz nikt wiecej wlaczyc do walki o scudetto. Punkty mozna jednak stracic z kazdym wiec trzeba uwarzac i w spotkaniach z potencjalnymi slabeuszami i z tymi mocnymi klubami. Ja jednak oddal bym Scudetto Milanowi, nawet Interowi zeby tylko wygrac LM

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!