Wasze ulubione bajki?
- RadeKas
- Juventino
Po pierwsze to jasno na początek trzeba powiedzieć, że ANIME TO NIE BAJKI. Więc każdy kto wymieni mi tu anime straci w moich oczach 8) W anime najczęsciej są poważne przesłania, i najczęściej podteksty wiecie jakie
. Także dzieciom nie polecam większości anime. No chyba że Kupemony czy Digimony. A co do mnie to zawsze ubiłem Smerfy :-D
A z ANIME Slayers, OH My Goddes, Hacksign, Love Hina.
A z ANIME Slayers, OH My Goddes, Hacksign, Love Hina.
srali muszki będzie wiosna
- Notch
- Juventino
Mi napewno bedzie sie podobala Bajka o gWIAZDACH real'u. Bedzie mozna sie pozadnie usmiac ^^
A narazie bardzo lubie Smurfy, Kaczora Donalda, Tsubase, DB i Simsons. Ale to dwie ostatnie to raczej kreskowni niz bajki
A narazie bardzo lubie Smurfy, Kaczora Donalda, Tsubase, DB i Simsons. Ale to dwie ostatnie to raczej kreskowni niz bajki
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- miloo7
- Juventino
Yuwe pisze:We wtorki na TV4 (chyba o 22:30 ) jest taka bajeczka dla doroslych "Głowa Rodziny" - mozna sie troche posmiac . A co do bajek typowo dla dzieci to chyba zadnej ulubionej nie mialem .
no ta bajka jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wczoraj była jak śmierc po niego przyszła hihihi
a po za tym lubie dragonball , i bajki typu laboratorium dextera ,spidermane ja wogóle kocham bajki
- Yari
- Juventino
Sąsiedzi jeje:) . sąsiedzi są the best:) , mam lilkanaście na kompie:). Kolesie mnie rozbrajają:) :-Dazuriana pisze:"Sąsiedzi"taka czeska bajka z plastelinowymi ludzikami.
"Mis uszatek","Kubuś puchatek",a z bajek do czytania "Brzydkie kaczątko".........no i oczywiście jeżeli można to nazwać bajką to "Shrek"

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No ale jak mlodszy bylem to uwielbialem Smurfy.Diabelski Młyn i inne z Kaczorami i reszta bandy
No i oczywiscie duzo tych "japonczykow" a jak juz puscili cos z pilka to sie rozplywalem(Tsubasa,Pilka w grze [...] :-D
Oczywiscie moze i ktos powie ze 16 lat to duzo na bajki ale uwielbiam kreskowki(niech sie krew leje! ! ! :twisted:
) i cosik o pilce 

Oczywiscie moze i ktos powie ze 16 lat to duzo na bajki ale uwielbiam kreskowki(niech sie krew leje! ! ! :twisted: