Kto był najlepszym obrońcą ostatnich lat w Juve?
- Okoni
- Juventino
:rotfl: To Ci się udało :rotfl: miałem śmieszny początek dniaSapo_JuveFan pisze:Zdecydowanie Molinaro :lol:

A co do tematu to u mnie wygląda to tak:
1.Ferrara
2.Thuram
3.Montero
4.Zambrotta
5.Cannavaro
6.Brindelli
To tyle

- _Jah
- Juventino
Ferrara, Iuliano, Montero, Pessotto, Tudor, Birindelli, Chiellini... no i niech będzie - Thuram. Ale na pewno nie Canna i nie Zambro.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
A ja jednak do tej grupy dodałbym i Zambrotte i z lekkim wahaniem Cannavaro. Co o nich myślę to jedno, ale co prezentowali na boisku to drugie._Jah pisze:Ferrara, Iuliano, Montero, Pessotto, Tudor, Birindelli, Chiellini... no i niech będzie - Thuram. Ale na pewno nie Canna i nie Zambro.
- juve1986
- Juventino
1. Cannavaro
2. Ferrara
3. Zambrotta
4. Thuram
5. Montero
-kiedy na środku grał Canna - Juve traciło najmniej bramek w Serii A!!! - wiem że boili to że Fabio odszedł po degradacji do Serii B, ale nie oszukujmy się, Cannvaro obok Maldiniego to najlepszy Włoski obrońca ostatnich 20 lat!!! - Jeden z najlepszych obrońców w historii włoskiej piłki!!!
2. Ferrara
3. Zambrotta
4. Thuram
5. Montero
-kiedy na środku grał Canna - Juve traciło najmniej bramek w Serii A!!! - wiem że boili to że Fabio odszedł po degradacji do Serii B, ale nie oszukujmy się, Cannvaro obok Maldiniego to najlepszy Włoski obrońca ostatnich 20 lat!!! - Jeden z najlepszych obrońców w historii włoskiej piłki!!!
- przemo134
- Juventino
Zambrotta-- Ferrara-- Montero-- Thuram
Gianluca ponieważ miał świetne rajdy, rzadko mu sie zdarzały słabe mecze, swietny w ofensywie i genialny w destrukcji. nigdy nie odstawial nogi.
Ciro to akurat najlepszy z tej czworki obronca. takiego kogos nam wlasnei teraz brakuje. kogos na kogo mozna zawsze liczyc.
Montero to byl postrach napastnikow. wygladal niepozornie ale na boisku- demon:)
Thuram- solidnosc i tyle.
z reszta co ja tu bede pisal, przeciez wszyscy ich pamietamy i ubolewamy ze nie ma ich w skladzie Juve:( niestety. poki co Chellini ma predyspozycje by do nich dolaczyc. zobaczymy za pare lat.
Gianluca ponieważ miał świetne rajdy, rzadko mu sie zdarzały słabe mecze, swietny w ofensywie i genialny w destrukcji. nigdy nie odstawial nogi.
Ciro to akurat najlepszy z tej czworki obronca. takiego kogos nam wlasnei teraz brakuje. kogos na kogo mozna zawsze liczyc.
Montero to byl postrach napastnikow. wygladal niepozornie ale na boisku- demon:)
Thuram- solidnosc i tyle.
z reszta co ja tu bede pisal, przeciez wszyscy ich pamietamy i ubolewamy ze nie ma ich w skladzie Juve:( niestety. poki co Chellini ma predyspozycje by do nich dolaczyc. zobaczymy za pare lat.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oczywiście było ich 3 :lol: Canna,Thuram oraz Montero.Każdy z nich nie miał sobie równych w Europie za czasów gry w naszym wspaniałym zespole
Prawdą jest,że w przeciągu 2,3 lat swoimi umiejętnościami przegoni ich Chiellini.Nie mam co do tego żadnych wątpliwości.Ten chłopak unieszkodliwiał Zlatana w tym sezonie,co do łatwych rzeczy nie należy.Dobrze,że nie sprzedaliśmy go do Manchesteru City...Forza amici!!!!