Skad nienawisc do Interu!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 21:10

Chcialbym sie was o cos zapytac. Widzialem wiele opini o tym ze nie nawidzicie Interu albo ze to najwiekszy wrog Juve. Chcialbym sie dowiedziec dlaczego nienawidzicie Interu. Oczekuje na Inteligentne odpowiedzi a nie typu "bo tak"

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 21:27

Ja szczerze mówiąc nienawidze WC Kaczki :twisted: :twisted: . Ale Interu nie daże jakąś szczególnął sympatią. Rywali sie nie wybiera. Chyba :-D

srali muszki będzie wiosna
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 21:39

A Ja nieżywie nienawiści do Interu , ba lubię nawet dwóch piłkarzy:
-Toldo (Euro 2000)
-Crespo (siakoś tak wyszło)
A osobiście bardzo Cię szanuję . Za to że potrafisz kulturalnie, mimo tego że nie jesteś fanem Juve z nami tu jakoś żyć. Dzięki Tobie nabieram sympatii do Interu :) Zresztą podobne uczucia wyzwalają we Mnie 3d_Man i Marek (Lazio i MU).
PS. Możesz zapodać adres polskiej strony Interu , z forum dyskusyjnym ???

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ralf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 21:52

a ja nawet lubie inter ale bez przesady wiadomo forza juve

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 21:56

Ja do interu nic niemam pozatym ze moj tata jest za interem i zawsze sobie dogadujemy ktory team jest lepszy a interu nielubie w lidze ale w pucharach zycze mu jak najlepiej chyba ze gra z juve :twisted:

Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:00

Ja nawet lubię trochę Inter, głównie dzięki Toldo :-D Ale Inter mnie śmieszy.Zastanawiam się jak zespół na takim poziomie może grać praktycznie bez linii pomocy :!: , mam jednak nadzieję, że w tym roku to się zmieni, bo każdy prawdziwy kibic nie cierpi takich widowisk jak mecz Valencia-Inter :( Zyczę Ci więc ForzaInter abyś w tym sezonie mógł oglądać piękną i ofensywną grę swojej ukochanej drużyny :D

ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:06

Rybeq pisze:A Ja nieżywie nienawiści do Interu , ba lubię nawet dwóch piłkarzy:
-Toldo (Euro 2000)
-Crespo (siakoś tak wyszło)
A osobiście bardzo Cię szanuję . Za to że potrafisz kulturalnie, mimo tego że nie jesteś fanem Juve z nami tu jakoś żyć. Dzięki Tobie nabieram sympatii do Interu :) Zresztą podobne uczucia wyzwalają we Mnie 3d_Man i Marek (Lazio i MU).
PS. Możesz zapodać adres polskiej strony Interu , z forum dyskusyjnym ???
Strona na ktorej ja jestem czesto to InterMediolan.Com, ale jak na razie jest niedostepna bo sa problemy(jak iwem od moderatora) z serwerem. Uczeszczam tam tez czesto na forum.

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:08

No cóż... Chyba nieprzypadkowo mecze między juve a Interem nazywane są derbami Italii. Są to jedyne dwa zespoły które nigdy w historii nie spadły z Serie A. Inter jest więc największym ( razem z Milanem ) rywalem Juve. To prawie jak derby jednego miasta. Wiadomo, że kibice sie nie lubią. A moją dodatkową niechęć budzi niedacznictwo Morattiego.
Czytałem gdzies, że Inter w ciągu ostatnich 10 lat wydał na piłkarzay ponad 500 mln $ !!! Wydali tyle szmalu a nie osiągneli żadnego sukcesu !!! Zmieniają trenerów jak rękawiczki, piłkarzy po jednym sezonie sprzedają za 1/3 ceny za jaką ich kupili. Przecież oni nie mają żadnych wychowanków. Teraz pojawił się młody Martins i od razu poczułem do niego sympatie. Gdyby grało tam więcej takich zawodników myśle, że i Inter bym bardziej lubił. Jeśli zmienia polityke transferową to myśle, że bede im bardziej przychylny.
A dla ciebie pozdrówka i szacunek za wypowiedzi na tym forum :D

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:21

Rasi pisze:No cóż... Chyba nieprzypadkowo mecze między juve a Interem nazywane są derbami Italii. Są to jedyne dwa zespoły które nigdy w historii nie spadły z Serie A.
Ciekawe, ciekawe... Podaj mi wiec sezon, w ktorym z Serie A spadla Parma. Albo Chievo :) :lol: :P
Na temat Interu nie bede sie wypowiadal :lol: Powiem tylko, ze Pirlo i Seedorf maja sie znakomicie :lol: :twisted:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:29

A wiec nie lubie Interu za ich prezesa jak juz ktos wspomnial wydaje ogromne pieniadze za nazwiska graczy i trenerow nie myslac o druzynie(polityka ala Real) nienawidze takiego czegos. Po za tym pan Morretti jest aroganckim gburem. Kolejna rzezc to to ze Inter to jeden z najgroznieszjych rywali Juve wiec trudno zebym ich dazyl sympaita. Nie lubie patrzec na gre jaka prezentuje Inter. Dla mnie to smieszny klub, niby taki wielki a taki maly. Moje argumenty chyba starcza.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:29

TomekW pisze:
Rasi pisze:No cóż... Chyba nieprzypadkowo mecze między juve a Interem nazywane są derbami Italii. Są to jedyne dwa zespoły które nigdy w historii nie spadły z Serie A.
Ciekawe, ciekawe... Podaj mi wiec sezon, w ktorym z Serie A spadla Parma. Albo Chievo :) :lol: :P
Na temat Interu nie bede sie wypowiadal :lol: Powiem tylko, ze Pirlo i Seedorf maja sie znakomicie :lol: :twisted:
Z tymi Parmą i Chievo to sie czepiasz. Dobrze wiesz o co mi chodziło :D
Natomiast nie czaje co mają wspólnego z tematem Seedorf i Pirlo.
Oświeć mnie jeśli możesz. :D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:36

Rasi pisze:Natomiast nie czaje co mają wspólnego z tematem Seedorf i Pirlo.Oświeć mnie jeśli możesz. :D
Obaj grali w Interze i przeszli do Milanu

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:38

juveluck pisze:
Rasi pisze:Natomiast nie czaje co mają wspólnego z tematem Seedorf i Pirlo.Oświeć mnie jeśli możesz. :D
Zeby tylko... Inter uznal, ze sa mu niepotrzebni :D Nie ma to jak umiejetnosc oceny potencjalu graczy :lol: :twisted:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:41

Widze że większość nie ma nic do interu ale nienawidzi milanu. ja na odwrót. Interu nie nawidze , nieznosze , nie cierpie , nie trawie itp itd, a AC milan bardzo lubie:):) ( zaraz zostane wyklęty chyba:):)). Interu nie lubie bo: wneriwa mnie ich trener , grał Ronaldo w interze ( którego nie znosze) , mój kuzyn kocha inter:):):).

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 22:42

juveluck pisze:
I co z tego że grali w Intrerze. Inter ich sprzedał bo ''byli nieptrzebni"
Powiedz mi TomekW czy ta wypowiedż, że mają sie dobrze to miała poprzeć moją wypowiedz na temat transferów Interu czy jej zaprzeczyć?

ODPOWIEDZ