tatuaże
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wytłumacz co znaczą. Sam jestem ciekaw.juveluck pisze:Kolejna osoba która chce sobie dziarać słowa nie do końca chyba wiedząc co one znaczą...FalsoVero pisze:Mam już jeden tatuaż na nadgarstku ale nie jest to nic wielkiego. Teraz mam zamiar robić sobie na przed ramieniu gotykiem Bianco na prawej a na lewej Nero ;] Tylko musze hajs sobie odłożyć albo tylko na prawym przed ramieniu Juventini
- mateelv
- Juventino
A no chyba, że tak. Myślałem, że chodzi o Bianco i Nero.jeżak pisze:Chodzi raczej o słowo "juventini" a nie o kolory. Po prostu kolega chce sobie wytatuować liczbę mnogą, prawdopodobnie o tym nie wiedząc.
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
może coś takiego.. ? عشق
Twoje szczęście chłopie, jak ja się w żartach spytałem kobiety czy moge jej imie sobie wytatułować to mnie zrugała w ostrych słowach.. i całkowicie się z nią zgadzam..
Twoje szczęście chłopie, jak ja się w żartach spytałem kobiety czy moge jej imie sobie wytatułować to mnie zrugała w ostrych słowach.. i całkowicie się z nią zgadzam..
- Pinturicchio1987
- Juventino
- Mrówa
- Juventino
Co Ty masz przedramię jak Pudzian ?Pinturicchio1987 pisze:a ja mam taki pomysł wytatuowaćsobie np na przedramienu nawjażniejsze daty związane z juve. tylko nie mam wizji jak to zrobić żeby wyglądałao ciekawie ;/ Może coś podpowiecie?

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
Na początek zacznij się konkretnie koksować, bo tych dat to trochę by się uzbierałoPinturicchio1987 pisze:a ja mam taki pomysł wytatuowaćsobie np na przedramienu nawjażniejsze daty związane z juve.

- Pinturicchio1987
- Juventino