Kto wygra Lige Mistrzów w tym sezonie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niebyłbym fanem JUVE gdybym powiedzial, że LM wygra ktoś inny niż my. Lecz niezmienia to faktu jak trudno będzie zdobyć ten cel. Mimo naszego wspniałego składu rywale będą bardzo groźni. Wkońcu to LM, tu grają najlepsi. Lecz ja zawsze całym sercem wierzę w JUVENTUS i wiem, że stać nas na ten sukces :twisted: Zasłużyliśmy sobie na to :twisted:

- Yuwe
- Juventino
No wlasnie Grzesiu, badzmy realistami. Wiadomo ze Real, Mu i inne takie to wielkie kluby ale patrzac na gre Juve przed sezonem to mysle ze damy rade wygrac LM. MU tez widac ze jest w formie ale wcale nie musimy na nich trafic
. A poza tym jestem fanem Bianconerich i nic innego mi nie pozostaje powiedziec jak tylko to ze Alex z kolegami beda wznosic w tym sezonie kolejne trofeum
.

- BianconeriFan
- Juventino
Uważam, że Juve ma 70% na zdobycie LM. Real 20%, Man UTD 8%, a Arsenal i Bayern po 1%
- RadeKas
- Juventino
Ja chcąc byc oryginalnym zaznaczyłem...... no kogo...... jush jesteś blisko..... zaraz sie dowiesz.......za nastepnym zakretem.....JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wiadomo że będzie bardzo ciężko, ale wierze w to całym sercem. Żadna drużyna nie zasłużyła na ten puchar tak jak Bianco-neri.
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- ForzaInter
- Interista
Ja powiem tak:
Realne szanse ma:
-Real
-Manchester
-Milan
-Juve
-Bayern
Marzenie(troche realne):
-INTER
Realne szanse ma:
-Real
-Manchester
-Milan
-Juve
-Bayern
Marzenie(troche realne):
-INTER
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Reggie
- Juventino
Głupie pytanie- oczywiście że Juve :!:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Notch
- Juventino
Zadna druzyna nie zaslyzyla sobie na puchar tak jak JUVENTUS TORINO F.C. Zadna druzyna nie ma tak idealnie zbalansowanego i wyrownaneg skladu 28 graczy. Zadna druzyna nie jest tak zdesperowana(moze Inter ^^). I ZADNA NIE JEST JUVENTUSEM. Wiec wiadomo. A final bedzie Juventus - Barcelona (jak ja nienawidze Barcelony^^)
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!