Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Karol_Juve
- Juventino
- olecki1
- Juventino
Jeżeli chcesz zrobić profesjonalną stronę z różnymi bajerami itp. musisz znać jakiś język programowania typu mysql i html. Jeżeli natomiast wystarczy ci zwykła strona na małe potrzeby to możesz zrobić to w serwisie www.yoyo.pl i www.dbv.pl
- Karol_Juve
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
http://patrz.pl/mp3/wpadka-radio-zet
Jak się nazywa piosenka, która leci w tle wpadki ? To dla mnie bardzo ważne ! Szukam tej piosenki od kilku lat... Jestem tak zdesperowany, że mogę zrobić ładne oczęta:

Błagam o pomoc!
Jak się nazywa piosenka, która leci w tle wpadki ? To dla mnie bardzo ważne ! Szukam tej piosenki od kilku lat... Jestem tak zdesperowany, że mogę zrobić ładne oczęta:

Błagam o pomoc!
- pan Zambrotta
- Juventino
steru pisze:Co dostanę desperacie w zamian?

I gdybym był homo, to bym Cię klepnął po tyłku 8)
Lato, Bałtyk, beztroskie kolonie z rówieśnikami i te sprawy...Chociaż połechtaj moją ciekawość i powiedz czemu tak Ci na niej zależy

- steru
- Qualità Juventino
Nie trzeba być homo żeby klepać po tyłku, wystarczy być bi - to ostatnio dość popularne...pan Zambrotta pisze:I gdybym był homo, to bym Cię klepnął po tyłku 8)steru pisze:Co dostanę desperacie w zamian?
Jak miał/miała na imię?pan Zambrotta pisze:Lato, Bałtyk, beztroskie kolonie z rówieśnikami i te sprawy...Chociaż połechtaj moją ciekawość i powiedz czemu tak Ci na niej zależy

- pan Zambrotta
- Juventino
Tak czy siak klepania po tyłku nie będzie :snooty:steru pisze:Nie trzeba być homo żeby klepać po tyłku, wystarczy być bi - to ostatnio dość popularne...pan Zambrotta pisze:I gdybym był homo, to bym Cię klepnął po tyłku 8)steru pisze:Co dostanę desperacie w zamian?
Lepiej nie drążmy tego tematuJak miał/miała na imię?pan Zambrotta pisze:Lato, Bałtyk, beztroskie kolonie z rówieśnikami i te sprawy...Chociaż połechtaj moją ciekawość i powiedz czemu tak Ci na niej zależy

żeby nie było offtopu i zaśmiecania, odpowiem na czyjąś prośby. Trochę to stare, ale co tam :C :
Christine Lorentzen - "Creepin In My Soul"Pisze bo mam pewne pytanko, mam nadzieje, ze dobrze trafiłem. Ostatnio widzialem pewna reklame i kawalek muzyki z niej sie spodobał. Jest to reklama klockow Lego Bionicle, ostatnio u nas tez kawalek jej leci. TUTAJ znajdziecie ta reklame tez, mozecie ja tam zobaczyc jak nie wiecie o co mi idzie.
Wiec znacie takies dokladne pochodzenie tej muzyki?
- Ein
- Juventino
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- kornknot
- Qualità Juventino
Zanim ktos da linka to od razu cytat z regulaminu:kopniak pisze:Czy wie ktoś z kąd można ściągnąć program IWONA??? Chcę się z tym pobawić
) ZABRONIONE jest umieszczanie postów i informacji, w których podawane są linki do nielegalnego oprogramowania. Dotyczy to wszelkiego rodzaju oprogramowania, gier, torrentów, sum kontrolnych, cracków, nieautoryzowanych patchów oraz wszelkich materiałów łamiących polskie prawo. Autor zostanie ostrzeżony (żółta kartka), a jego post zostanie skasowany bez względu na pozostałą treść.
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A tak poza tym, to nie ma nic zabawniejszego, niż pytać na forum sportowym o to skąd ściągać programy komputerowe.. jakby mało było for poświęconych temu tematowi.. google nie bolą!