David Trezeguet nie jedzie na EURO 2008!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 16:28

A co napastnikowi jest potrzebne ? Wykancza akcje wspaniale, wie gdzie sie ustawic silny i dobrze gra glowa. Luca Toni tez nie ma swietnego dryblingu albo zabojczej szybkosci a jest jednym z najskuteczniejszych napastnikow w Europie.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 16:29

stahoo pisze:
Niasty pisze:
ddjuve pisze:Trezeguet wcale nie jest genialnym napastnikiem... ale we Francji teraz nie ma takich i ogolnie to nie poszaleja na euro :smile:

Tak,ale we francji moim zdaniem tylko henry przewyższa go umiejętnościami.
Umiejętnościami? Znaczy sie zdolnością do dobrego ustawienia w polu karnym? Bo to chyba największa umiejętność Treze. Po za tym jakie on ma nadzwyczajne umiejętności? ;)
Świetna gra głową, wspaniałe warunki fizyczne i w konsekwencji siła, potężny strzał to tylko pierwsze z moich skojarzeń

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 16:32

stahoo pisze:
Niasty pisze:
ddjuve pisze:Trezeguet wcale nie jest genialnym napastnikiem... ale we Francji teraz nie ma takich i ogolnie to nie poszaleja na euro :smile:

Tak,ale we francji moim zdaniem tylko henry przewyższa go umiejętnościami.
Umiejętnościami? Znaczy sie zdolnością do dobrego ustawienia w polu karnym? Bo to chyba największa umiejętność Treze. Po za tym jakie on ma nadzwyczajne umiejętności? ;)

Chodzi mi o przede wszystkim skuteczność bo żaden nie może sie pochwalic taka skutecznoscia jak trez,ale tak jak wspominiales chodzi mi o umiejetnosc ustawienia sie w polu karnym,ale takze o umiejetnosc zdobywania goli a to w futbolu jest najwazniejsze. :wink:

Obrazek
meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 16:39

Niasty pisze: Chodzi mi o przede wszystkim skuteczność bo żaden nie może sie pochwalic taka skutecznoscia jak trez,ale tak jak wspominiales chodzi mi o umiejetnosc ustawienia sie w polu karnym,ale takze o umiejetnosc zdobywania goli a to w futbolu jest najwazniejsze. :wink:
O Benzemie słyszałes? :roll:

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 16:53

juvelook pisze:
Niasty pisze: Chodzi mi o przede wszystkim skuteczność bo żaden nie może sie pochwalic taka skutecznoscia jak trez,ale tak jak wspominiales chodzi mi o umiejetnosc ustawienia sie w polu karnym,ale takze o umiejetnosc zdobywania goli a to w futbolu jest najwazniejsze. :wink:
O Benzemie słyszałes? :roll:

Zle to określiłem niewielu napstników może się pochwalić taką skutecznościa jak Trezeguet

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 18:22

Świetna gra głową wynika bardziej z dobrego ustawienia sie w polu karnym i przewidywania gdzie spadnie piłka. Atomowe uderzenie? Nie uderza słabo, ale cos niewiele probuje w Juve uderzać (wykorzystujac to atomowe uderzenie). W reprezentacji Francji jest kilku, co spokojnie uderzaja tak samo, albo mocniej... Treze ma tylko to coś, co ma tez np. Inzaghi. To wyczówanie gdzie sapadnie piłka, ten instynkt... Dla trenera to chyba za mało. Oczywiście chciałbym z całego serca żeby Treze pojechał :!:
Ostatnio zmieniony 21 maja 2008, 07:01 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 20:44

Podobnie jak zdaje się kilku poprzedników, życzę Domenechowi sromotnej klęski na Euro już w fazie grupowej, ostatniego miejsca, żadnej zdobytej i gradu straconych bramek.

wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 21:17

Siewier pisze:Podobnie jak zdaje się kilku poprzedników, życzę Domenechowi sromotnej klęski na Euro już w fazie grupowej, ostatniego miejsca, żadnej zdobytej i gradu straconych bramek.
I co tylko dlatego, że piłkarz z Juventusu nie pojechał? To jest nie śmieszne tylko żałosne. Może on trenerowi nie pasuje i już? Benzema to na pewno lepszy napastnik od Davida, a reszta hm... Porównywalna więc nie rozumiem o co takie wielkie halo!

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 21:27

W sumie dobrze, że go nie wziął. Przynajmniej Włochom ułatwił zadanie.

Capo di tutti capi
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 21:42

wojteceek pisze:Benzema to na pewno lepszy napastnik od Davida
Bo strzela bramki w Ligue 1, gdzie formacja obronna w ogóle nie istnieje? Pfff... Przecież Francja to wielka pomyłka, z kim taki Lyon ma rywalizować. O Karimie będę dobrze mówił, kiedy przejdzie do jakiegoś klasowego zespołu i ligi i nadal będzie bramkostrzelny. Na razie jest wg mnie typowym młodym, utalentowanym zawodnikiem jakich na świecie od zatrzęsienia.

wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 21:51

mateelv pisze:
wojteceek pisze:Benzema to na pewno lepszy napastnik od Davida
Bo strzela bramki w Ligue 1, gdzie formacja obronna w ogóle nie istnieje? Pfff... Przecież Francja to wielka pomyłka, z kim taki Lyon ma rywalizować. O Karimie będę dobrze mówił, kiedy przejdzie do jakiegoś klasowego zespołu i ligi i nadal będzie bramkostrzelny. Na razie jest wg mnie typowym młodym, utalentowanym zawodnikiem jakich na świecie od zatrzęsienia.
Bo David jak przychodził do Juve to grał w Izraelu... Benzema nie sprawdza się tylko w Lyonie, ale także w reprezentacji.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 23:05

David gra na najwyższym poziomie od wielu sezonów.Nie chce kwestionować talentu czy umiejętności młodego Francuza, ale wydaje mi się że musi jeszcze dużo udowodnić a pisanie że "Benzema to na pewno lepszy napastnik od Davida" jest w mojej opinii bardzo ryzykowne.Ja bym się nie odważył.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 23:19

wojteceek pisze:
Siewier pisze:Podobnie jak zdaje się kilku poprzedników, życzę Domenechowi sromotnej klęski na Euro już w fazie grupowej, ostatniego miejsca, żadnej zdobytej i gradu straconych bramek.
I co tylko dlatego, że piłkarz z Juventusu nie pojechał? To jest nie śmieszne tylko żałosne. Może on trenerowi nie pasuje i już? Benzema to na pewno lepszy napastnik od Davida, a reszta hm... Porównywalna więc nie rozumiem o co takie wielkie halo!
Jeżeli poza Juventusem kibicuje czy raczej sympatyzuje z jakąkolwiek drużyną czy reprezentacji, to tylko i wyłącznie dlatego, że gra w niej (w przypadku reprezentacji) nasz piłkarz, lub piłkarz, który w przeszłości (w przypadku klubów jak i reprezentacji) był związany z Juve i żywię do niego sympatię. Gdyby David zagrał dla Francji to kibicowałbym im zaraz za Włochami, ze względu na wielką sympatię jaką darze naszego napastnika, któremu zawsze już będę życzył jak najlepiej-nawet jeśli nie grałby już dla Juve, a tak, cóż, mam nadzieje, że Domenech zapłaci za swoją taktykę nie powoływania wicemistrza strzelców jednej z najsilniejszych lig świata.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 23:30

wojteceek pisze:
Nie każdy piłkarz strzela w Serie a 20 goli a liga francuska nie jest tak dobra jak włoska. Benzemie dał bym w Seria A max.10

Tak David nie pasuje do taktyki Domenecha hmm to trener wybrał taktyke specjalnie taką żeby David nie miał miesca. Trener powinien wybierać najlepszych a nie dlatego że mu sie ktoś nie podoba. I za to go pokara na Euro!!

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 07:37

wojteceek pisze:Bo David jak przychodził do Juve to grał w Izraelu... Benzema nie sprawdza się tylko w Lyonie, ale także w reprezentacji.
No jakby nie patrzeć David grał w Monaco 5 lat i wygrywał z rep. Francji Euro..

ODPOWIEDZ