Serie A (38): Sampdoria 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2008, 23:15

To moze od razu bylo zdjac Treze i Alexa po 20 minutach? A co by bylo, gdyby Alex oddal karnego Nedvedowi i pozniej w trakcie meczu Treze dorzucil bramke? Beznadziejna rozkminka.
Venomik pisze:Mieć w Juve dwóch najlepszych strzelców? Poezja :)
W tym momencie wlasnie mamy w Juve 2 najlepszych strzelcow...

EDIT
Jezeli chodzi Co o tytul, to tak niestety nie mamy 2 capocannoniere z Juve. Tez bym chcial, zeby obaj mieli po 21 bramek. Ranieri moze tez? Ale to, o czym wspominacie, ze Alex powinien oddac drugiego karnego jest po prostu smieszne.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 23:28 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2008, 23:23

Rozkminka :roll:
Chciałem mieć dwóch capocannoniere z Juventusu. To byłoby coś wspaniałego. Przynajmniej dla mnie - niezapomniana chwila.
Sentymentalny jestem.

Dirty mind
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 09:12

Venomik pisze:Mieć w Juve dwóch najlepszych strzelców? Poezja :)
to akurat mamy :happy:
Venomik pisze:Chciałem mieć dwóch capocannoniere z Juventusu. To byłoby coś wspaniałego.
tego akurat (niestety) już nie ale chyba nie ma co narzekać, mamy 2 najlepszych strzelców w lidze :)
IGI pisze:Ale to, o czym wspominacie, ze Alex powinien oddac drugiego karnego jest po prostu smieszne.
czy ktoś tutaj napisał ze powinien :!: nie lubię jak ktoś przekręca fakty :/

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 11:47

A co by było gdyby Alex oddał drugiego karnego Nedvedovi a i Boriello strzelił jednego lub dwa gole. Na szczęście tak się nie stało.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2008, 14:44

Przede wszystkim nie było wiadomo ile ustrzeli Boriello, i mogło być tak, że e nie mielibyśmy ani jednego króla strzelców. Chwała Alexowi, że dał strzelać Treze.
Swoją drogą mamy znakomitą parę napastników. Zresztą i Iaquinta był niezwykle skuteczny. Przypadek Alex zaś to jest niespodziewanego. Zdobył ten tytuł nie kiedy aspirował do najlepszego piłkarza globu, ale właśnie teraz w wieku 33 lat. Pomyśleć, że wielu, również na tym forum, zwiastowało mu koniec kariery, a inni wieszali na nim psy już 3 lata temu... ale tak było co sezon i pewnie dalej będzie

Zablokowany