David Trezeguet nie jedzie na EURO 2008!
- wojczech7
- Juventino
Klasyczny przykład osoby, która g...uzik wie, a się wypowiada i krytykuje... Gomis jest objawieniem tegorocznych rozgrywek Ligue1, a jego klub zajął miejsce premiowane występem w P.UEFA (co zresztą już ktoś napisał). Jest na pewno w wyższej formie od Trezeguet'a, mimo, że David też trochę tych bramek nastrzelał. Mimo to Domenech nie widzi go w kadrze, co mnie osobiście specjalnie nie dziwi. Dlaczego? Napastnicy o takiej charakterystyce powoli 'wychodzą z mody'...Karol_Juve pisze:O ile dobrze mi wiadomo to Gomis gra w 2 lidze.oliver pisze:Który gra w drugiej lidze ?Karol_Juve pisze:![]()
?? Jeśli Domenech woli powołac zawodnika z drugiej ligi
Hatem Ben Arfa, Sidney Govou, Bafetimbi Gomis TAK, A NASZ David NIE. Trochę dziwi mnie ta decyzja bo 20 bramek w serie A to chyba coś.
Ewidentnie życze Franccuzą 4 miejsca w grupie!
- pan Zambrotta
- Juventino
Trezeguet po prostu nie pasuje do koncepcji Domenecha. Jest za mało ruchliwy. Na szpicy w reprezentacji gra nawet Henry, który sam lubi schodzić do boku.
Francuzi bez Trezeguet doszli do finału Mś. Trezeguet w reprezentacji jest zbędny. Niestety, ale taka jest prawda.
Francuzi bez Trezeguet doszli do finału Mś. Trezeguet w reprezentacji jest zbędny. Niestety, ale taka jest prawda.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 19:42 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- oliver
- Juventino
Karol_Juve sprawdź najpierw info a pózniej pisz posty.Karol_Juve pisze:O ile dobrze mi wiadomo to Gomis gra w 2 lidze.oliver pisze:Który gra w drugiej lidze ?Karol_Juve pisze:![]()
?? Jeśli Domenech woli powołac zawodnika z drugiej ligi
delpierofan Skoro twierdzisz że Gomis gra w drugiej lidze tzn że nigy go nie widziałeś w akcji czyli skąd wiesz że sie nie nadaje do reprezentacji
- olecki1
- Juventino
Fakt. Znakomity strzelec ma siedzieć na ławieArtHur pisze:Treze nie pasuje do jego koncepcji, proste. A nawet jakby miał jechać, to grząć ławę jako 5 napastnik?

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Hmmm szkoda mi go bo zasluzyl na te Mistrzostwa. Nie wierze ze napastnicy ktorych powolal selekcjoner sa lepsi... Jakby patrzec na skutecznosc to pewnie bylby najskuteczniejszymz nich.. Henry ?? Govou ? Czy oni strzelili lacznie tyle bramek co Treze ?
- stahoo
- Juventino
Już nie płaczcie. Jeżeli Francja osiągnie cos na Euro, tzn. że ich trener podjął dobra decyzję i Treze wcale nie był potrzebny. Jeżeli wrócą na tak zwanej tarczy, to juz media postarają się o to, żeby kibice wypominali brak wzięcia naszego napastnika. Co się stało to się nie odstanie. Ja trzymam kciuki za przeciwników Francji 

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
jezeli chodzilo Ci o motyw z mitologi Greckiej dotyczacej Sparty to chodzilo o to ze maja wrocic z tarcza lub na tarczy a wiec moim zdaniem w tym miejscu lepiej pasowalo by ze chanba byloby gdyby Francja wrocila bez "tarcz".stahoo pisze:Jeżeli wrócą na tak zwanej tarczy

- Bart_DB
- Juventino
Zawsze się ktoś nie zmieści w 23, czasem widać nawet do 30 kogoś nie wezmą. Te rozmowy są przed każdą imprezą. Sorry, ale to że Trezeguet nie jedzie było do przewidzenia. Nie powoływał go, Trezeguet jakoś specjalnie przychylnie się o Domenechu nie wypowiadał również. Miał jedno powołanie ostatnio przypadkowe w dużym stopniu, gdyby wtedy strzelił gola to może jeszcze, ale nie strzelił. Widać Domenech ma swoją wizję reprezentacji i tyle. To samo można zarzucić Beenhakkerowi z brakiem Jelenia, czy Brożka, a powołaniem Matusiaka, czy Donadoni'emu z brakiem Inzaghi'ego, a powołaniem Rocchi'ego. Każdy ma swoją wizję i upodobania. Gorsza forma Davida w drugiej części sezonu też zrobiła swoje. Ja jakoś specjalnie płakać nie będę. Wreszcie można swobodnie życzyć im dostania po tyłkach i szybkiego "Au revoir!"
Zastanawia mnie kto będzie grał jako pierwszy bramkarz za to.
Zastanawia mnie kto będzie grał jako pierwszy bramkarz za to.
- Niasty
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Umiejętnościami? Znaczy sie zdolnością do dobrego ustawienia w polu karnym? Bo to chyba największa umiejętność Treze. Po za tym jakie on ma nadzwyczajne umiejętności?Niasty pisze:ddjuve pisze:Trezeguet wcale nie jest genialnym napastnikiem... ale we Francji teraz nie ma takich i ogolnie to nie poszaleja na euro
Tak,ale we francji moim zdaniem tylko henry przewyższa go umiejętnościami.