Serie A (38): Sampdoria 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 15:55

oliver pisze:Bardzo ladne zachowanie Alexa dal karengo Treze jak jutro Boriello nie namiesza to mamy 2 królów
Zachowal sie jak wielki mistrz. Teraz to juz musza obaj zgarnac tytul krola strzelcow, niech Boriello swini nie robi :wink: .
Niech zreszta jeszcze cos dorzuca :ball: .

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 16:12

Fajnie jak by Birindelli wszedł na boisko :)

cezar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 16:33

Bardzo chciałbym aby Del Piero i Trezeguet mielipo 21 :ball: na koniec sezonu w lidze...

Juve na zawsze w moim sercu...
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 16:44

cezar pisze:Bardzo chciałbym aby Del Piero i Trezeguet mielipo 21 :ball: na koniec sezonu w lidze...
Bylo by miodzio. Swoja droga to dzisiejszy mecz to Cassano vs. Juve :lol: . Antonio pokazal, ze wmocnienie obrony jest konieczne. Sissoko troche dzis zaszalal :smile: .

Forza Alex, forza Treze :!:
Forza JUVE :!:

EDIT:
Szkoda,ze Biri nie zagral :/ . Trzeba mu koniecznie mecz pozegnalny urzadzic :!:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:00

Co to kurka za akcja z unijnymi(tfu) flagami? :/ Chyba nie chcieli w ten sposób uczcić 6 miejsca? :/

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:01

Fajne widowisko jak na ostani mecz sezonu :)

PLUSY za ten mecz należy się

- Nedvedowi za asyste przy 1 bramce i walke w całym meczu
- DEL PIERO który zachował się jak prawdziwy mistrz oddajac karnego
Trezeuet. I za strzelone 2 bramki.Prawdopodobnie mamy króla strzelców, szkoda że Treze nie wykorzystał szansy na bramke pod koniec meczu.

MINUS dla Ranieriego, nie wiem czemu wpuszcza młodziaka pod koniec meczu skoro i tak nie mialo to żadnego wpływu na gre a nie dał zakonczyc kariery Birindelliemu występem na boisku :/
Tak samo nie wiem na co liczył Ranieri w 2 połowie nie zdejmując z boiska ukaranych już wczesniej żółtymi kartkami Tiago i Sissoko.
Po pierwsze nie wyrozniali się oni zbytnio na boisku i było bardzo prawdopodobne, że któryś z nich zostanie wykluczony.

Brawo za ten ostani mecz w tym sezonie! GRAZIE ALEX ! GRAZIE JUVE !

oby jutro Boriello nie zaszalał

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:03

i mamy 2 strzelcow na czele ligi i tak pewnie zostanie ;P szkoda troche trezegueta. dp dzis fenomenalnie gral a drugim zawodnikiem juve byl zebina. to chyba najlepszy mecz zebiny jaki widzialem w juve. zebina mieszal jak alex ;P a kolejke temu go krytykowalem. bardzo otwarty mecz na ladne zakonczenie sezonu. fajne zachowania zawodnikow jak cassano sciskal sie z dp i ranierim.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:03

nie spodziewalem sie tak ciekawego meczu! cassano sial spustoszenie pod nasz bramka, bardzo dobry mecz w jego wykonaniu.
DEL PIERO krolem strzelcow ? :C ech szkoda ze Treze nie zapchal 2 bramki :P byloby cudownie :D a Sissoko to sobie od poczatku meczu zbieral na czerwona kartke, myslalem ze Tiago tez zlapie ale na szczescie obylo sie bez ;] czekam na 1 kolejke sezonu 2008/2009 !

holydevil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:04

tam byl spalony przy sytuacji bramkowek treze ...

alex zamiata 2 karne wywalczone + 2 gole z akcji i karnego..

mogl alexa nie zdejmowac czulem ze by ustrzelil hat tricka , no i szkoda birindelliego ktorego tak wypaczenie kamera pokazala po 3 zmiannie..

Obrazek

Juve is back on the track and it's time for payback !!!
Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:09

Mateo21 pisze:Fajnie jak by Birindelli wszedł na boisko :)
No własnie, troche mnie dobiło, że nie wszedł

Ale Alex to Alex...

... chociaż w sumie dla mnie lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby obaj z Davidem dzielili tytuł Caponannoniere. :ok:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:09

Mecz w którym było niemal wszystko, począwszy od gradu bramek, poprzez niewykorzystany karny aż na czerwonej kartce kończąc.Emocji na prawdę nie zabrakło.

Szkoda tylko że mecz był tak rwany, i to szczególnie z winy naszych zawodników, bardzo dużo fauli.
Z drugiej strony, mecz był o pietruszkę - a może nie - o koronę króla strzelców.W takim razie nie było dla mnie priorytetem zwycięstwo czy nawet ładna gra, a bramka Alexa lub Cobry.Jak widać miło się zaskoczyłem.
Wspaniały mecz naszego kapitana, dwa wywalczone karne (ładny gest przy pierwszym) oraz bramka, coś wspaniałego.

Bardzo żałuję, że Treze nie wykorzystał okazji w końcówce spotkania.
Mimo to, gdybym musiał wybierać kto miałby zdobyć tytuł capocannoniere, bez wahania obstawiłbym Del Piero, i tak najprawdopodobniej się stanie.

Szkoda, że nie udało się zakończyć sezonu wygranym meczem, ale to nie jest ważne.Ważne jest to, że jako beniaminek zajęliśmy trzecie miejsce, ważne że w przyszłym sezonie mamy szansę zagrać w Lidze Mistrzów, ważne, że Juventus zawsze będzie wielki.

majcok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 17:19

Mialem nadzieje, ze ranieri wpusci birindelliego :? Szkoda troche. A mecz? Mhm... ogladalem tylko 2 polowe, ale bylo na co popatrzec :D
Bardzo dobra gra nedveda - asysta i obecnosc wszedzia tam gdzie byla pilka (!) chociaz mialem nadzieje, ze pavel cos ustrzeli w koncowce. Znakomite rajdy zebiny, szczerze mowiac nieco mnie zaskoczyl :DD

Alex po raz kolejny zaszalal i w pieknym stylu zakonczyl (tyle, ze mogl grac do konca, bo gdy tylko mial pilke gol wisial w powietrzu) jeden z jego najlepszych sezonow, zasluzony tytul krola strzelcow (trudno sobie wyobrazic, aby jutro boriello sie obudzil i wpakowal atalancie 3 bramki), chociaz liczylem na 2 bramke treze wtedy to chyba bym sie zapil ze szczescia :D Calkiem niezle zagral tez tiago (chociaz nie wiem jak to wygladalo w 1 polowie), obrona w kratke. Sissoko cos niepewnie no i sie doigral :D

Ogolem dobry mecz dla widza, ladne zakonczenie w pelni udanego sezonu :) A jutro roma zgarnia tytul i inter na kolejne pol wieku nie zobaczy scudetto :twisted:

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 19:21

Swietny mecz :D bardzo mi sie podobal :) wiadomo, Belardi nie dorownuje Gigiemu ale troche zawinil przy bramkach. Gra w Juve, chocby jako zmiennik zobowiazuje :) Molinaro nawet zagral niezle :D reszta bardzo dobrze :) nie chce mi sie rozpisywac bo kto widzial mecz ten wie jak bylo :)

FORZA JUVE! :D

ALEX KRÓLEM STRZELCÓW (raczej :D) ! :D

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 19:33

A widzieliście jak po zejściu z murawy ADP chodził wokół boiska i pozdrawiał kibiców? Wszyscy kibice Sampdy klaskali. Bardzo go tam szanują mimo, że strzelił im dwie bramki. Podziękowali mu za widowisko, a grał nieźle.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2008, 20:24

Push3k pisze:A widzieliście jak po zejściu z murawy ADP chodził wokół boiska i pozdrawiał kibiców?
Widzieliśmy.

Niestety meczu oglądnąłem tylko 20 końcowych minut. Nie powiem wiele o meczu. Przez te 20 min. zapadła mi w pamięć gra Zebiny. Bardzo podobają mi się Jego rajdy. Potrafi kiwnąć :C ładnie podać (okazja Davida), a w obronie dość solidnie. Strasznie mi się w tych 20 minutach podobała Jego gra i to właśnie Jonathan'a widzę w przyszłym sezonie na pozycji prawego obrońcy.

Jeszcze kilka słów o meczu: szkoda, że tylko remis. Mogliśmy wygrać na koniec sezonu, ale trudno. Wynik nie był ważny. Liczy się, że dwóch naszych zawodników okupuje 1 i 2 pozycję w klasyfikacji najlepszych strzelców serie A.

Forza Juve!

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Zablokowany