Serie A (38): Sampdoria 3-3 JUVENTUS
- Juventini2007
- Juventino
A ja mam nadzieję,że meczyk pokażą na żywo w ogólnodostępnej TV 4,ponieważ w programie jest napisane 15.00 Sport ,a już raz pokazywali Serie A na tej stacji bodajże to był mecz Udine z Violą :lol:yanquez pisze:retransmisja na PSE o 23.30. nie wiem, czy wytrzymam
- darek
- Juventino
http://img90.imageshack.us/my.php?image=beztytuuiu8.jpgJuventini2007 pisze:A ja mam nadzieję,że meczyk pokażą na żywo w ogólnodostępnej TV 4,ponieważ w programie jest napisane 15.00 Sport ,a już raz pokazywali Serie A na tej stacji bodajże to był mecz Udine z Violą :lol:yanquez pisze:retransmisja na PSE o 23.30. nie wiem, czy wytrzymam
Tutaj jest jakiś inny mecz. Nie wiadomo czy to jest prawda.
Nawet jeśli nie, to i tak wątpię by pokazali nasz mecz.
A szkoda...

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mozna by rzec,ze mecz jest o przyslowiowa "pietruszke",ale tak naprawde to
jest walka o honor i prestiz (wkoncu Sampdoria do slabych zespolow nie nalezy).
Sampdoria,ktora praktycznie juz o lm nie walczy,to i tak pewnie bedzie zmotywowana na Juventus tymbardziej,ze mecz gra przed wlasna publicznoscia.
Juventus juz ma zapewnione 3 miejsce wiec do tego meczu z najwiekszym zaangazowaniem podejda David trezeguet i Alex Del Piero,wiec obrona Sampdorii powinna sie obawiac.
Pewnie zagramy w rezerwowym skladzie,wiec chcialbym zobaczyc Birrindelliego,niech zagra swoj ostatni mecz w Juventusie,nawet jak mu nie wyjdzie to i tak wielke brawa dla niego
Mam nadzieje,ze Juventus podejdzie do tego spotkania z zaangazowaniem,choc wiele nie wymagam to licze na krola strzelcow ktoregos z naszych snajperow,a moze nawet dwoch...
Forza Juve :!:
jest walka o honor i prestiz (wkoncu Sampdoria do slabych zespolow nie nalezy).
Sampdoria,ktora praktycznie juz o lm nie walczy,to i tak pewnie bedzie zmotywowana na Juventus tymbardziej,ze mecz gra przed wlasna publicznoscia.
Juventus juz ma zapewnione 3 miejsce wiec do tego meczu z najwiekszym zaangazowaniem podejda David trezeguet i Alex Del Piero,wiec obrona Sampdorii powinna sie obawiac.
Pewnie zagramy w rezerwowym skladzie,wiec chcialbym zobaczyc Birrindelliego,niech zagra swoj ostatni mecz w Juventusie,nawet jak mu nie wyjdzie to i tak wielke brawa dla niego

Mam nadzieje,ze Juventus podejdzie do tego spotkania z zaangazowaniem,choc wiele nie wymagam to licze na krola strzelcow ktoregos z naszych snajperow,a moze nawet dwoch...
Forza Juve :!:
- Makoto
- Qualità Juventina
Buffon nie zagradelpierofan pisze:Wygramy.
Gola na wagę trzech punktów strzeli Alex i zostanie królem strzelców. Wygramy 1-0, a Buffon obroni karnego...
http://juvepoland.com/news.php?id=10477
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- Szilgu
- Juventino
Nie ma, bo dzisiaj rano aktualizowali program. Jeszcze w nocy podawali, że na PS będzie Parma-Inter na żywo. A o 23.30 miał być na PSE Juve-Sampdoria.Mihał'fcj pisze:dzie się tego dowiedziałes ? Na stronie PS ani PSE nic takiego nie ma...
- cysiekchmiel
- Juventino
wygrają
3-0 Alex David i Tiago strzelą po bramce i będzie git

- KeRmit19
- Juventino
Ja bym sobie zyczyl 3-1 dla JUVE:).
2 gole ADPi 1 Treze, a to dlatego ze Treze mial juz tytul krola strz. co prawda z Hubnerem na pol ale mial;). A dla Alexa bedzie to przypieczetowanie fantastycznego sezonu i Donadoni nie bedzie mial wyjscia jak go tylko powolac hehe:)
Chociaz z tym Donadonim ot nigdy nic nie wiadomo on jest jakis dziwny:/.
A i 3 asysty niech bedzie mial Tiago;)
Albo 1 Treze i 2 ADP hehe to bylby scenariusz
2 gole ADPi 1 Treze, a to dlatego ze Treze mial juz tytul krola strz. co prawda z Hubnerem na pol ale mial;). A dla Alexa bedzie to przypieczetowanie fantastycznego sezonu i Donadoni nie bedzie mial wyjscia jak go tylko powolac hehe:)
Chociaz z tym Donadonim ot nigdy nic nie wiadomo on jest jakis dziwny:/.
A i 3 asysty niech bedzie mial Tiago;)
Albo 1 Treze i 2 ADP hehe to bylby scenariusz

- darek
- Juventino
A potrzebny.oliver pisze:po co nam ten Amauri?
Po tym sezonie najprawdopodobniej opuści nas Palladino. W takim układzie zostanie nam trzech (w zasadzie czterech) napastników (Del Piero, Trezeguet, Iaquinta oraz Giovinco).
W tym sezonie mieliśmy tyle samo napastników, ale jest pewna różnica. Za rok będziemy grać w LM. Będzie więcej spotkań przez co nie raz trzeba będzie trzeba będzie dać odpocząć podstawowym zawodnikom. Zdarzają się też kontuzje (oby nam się to nie przytrafiło). Jeśli zostaniemy z czterema napastnikami, a któryś złapie kontuzję to będzie bardzo mizernie.
Ja jestem za kupnem Amauriego. Chciałbym też żeby Palla został na piątego napastnika. Myślę, że grałby więcej niż w tym sezonie i to na swojej pozycji.
Takie moje zdanie.
Pozdro
- oliver
- Juventino
Jak zostanie Jaqinta to Amauri bedzie 5 napastnikem. Ktorys bedzie dosc czesto grzal lawe, a szkoda kazdego jednego. Alex i Treze krolowie strzelcow. Giovico mlody talent wiec tez trzeba mu dac szanse. Iaqinta typowy JOKER. Amauri raczej tez bedzie chcial grac od poczatku. Raczej bym wolal sprowadzenie jakies tanszego napastika ale lepszego pomocnika 
Kurcze mamy już 2-2 fajnie bylo by wygrac ostatni mecz.

Kurcze mamy już 2-2 fajnie bylo by wygrac ostatni mecz.