Pavel Nedved przedłużył kontrakt z Juventusem
- piotrek.prz
- Juventino
A ja mam tylko jedno marzenia na nadchodzący sezon: aby Juve wygrało CL, nawet kosztem mistrzostwa czy wicemistrzostwa w lidze...
Chciałbym aby ta generacja Del Piero i Nedveda (Camor i Treze też już do nastolatków nie należą), zdobyła pod koniec swoich karier ten zaszczytny tytuł. Aby Pavel mógł odejść wygrywając swoją wymarzoną CL - on tak bardzo tego pragnie...
I tego Ci Pavelku życzę - bo wszystko inne znaczy się cudowną rodzinę - żonę, dzieci i kasę już masz...
Dziękujemy Ci PAVEL
Chciałbym aby ta generacja Del Piero i Nedveda (Camor i Treze też już do nastolatków nie należą), zdobyła pod koniec swoich karier ten zaszczytny tytuł. Aby Pavel mógł odejść wygrywając swoją wymarzoną CL - on tak bardzo tego pragnie...
I tego Ci Pavelku życzę - bo wszystko inne znaczy się cudowną rodzinę - żonę, dzieci i kasę już masz...
Dziękujemy Ci PAVEL

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- Buri
- Juventino
w pełni zgadzam się z piotrek.prz .. lecz ciężko byłoby zdobyć CL i nie wierzę w to zbytnio.
przedłużenie kontraktu z Nedvedem to wspaniała wiadomosć!
to pewnie będzie już jego ostani sezon oby pełen sukcesow !
przedłużenie kontraktu z Nedvedem to wspaniała wiadomosć!

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- majcok
- Juventino
No i ladnie! Seba powinien sporo wyniesc z gry z pavlem. Chociaz o wygranie LM bedzie baaaaardzo ciezko i jest to chyba nierealne, to jednak zycze mu (i nie tylko jemu, ale on raczej na pewno pogra juz tylko rok) tego z calego serca
FORZA NEDVED!

- olecki1
- Juventino
Super wiadomość. Od kilkunastu tygodni bałem się, że któregoś pięknego wiosennego dnia, wrócę ze szkoły i przeczytam, że Pavel Nedved skończył karierę. Na szczęście te nerwy wrócą dopiero za rok. Fajnie i z racji tego, że dobry i zasłużony zawodnik będzie grał w tej edycji CL i z racji tego, że może być mentorem Giovinco.
- Łuki z Brzegu
- Juventino
Kiedyś przeczytasz.. zresztą jak my wszyscyqUIET pisze:Oj jak mi ulżyło, a już się bałem, że pewnego dnia wejdę na Juvepoland i przeczytam newsa, że wielki piłkarz Juve Pavel Nedved zakończył karierę piłkarską.Jednak przeczytałem innego newsa na forum i z tego się bardzo cieszę.
FORZA PAVEL!!
FORZA JUVE!!
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- Sapo
- Juventino
Przeciez Pavel jeszcze pogra z 10 latŁuki z Brzegu pisze:Kiedyś przeczytasz.. zresztą jak my wszyscyqUIET pisze:Oj jak mi ulżyło, a już się bałem, że pewnego dnia wejdę na Juvepoland i przeczytam newsa, że wielki piłkarz Juve Pavel Nedved zakończył karierę piłkarską.Jednak przeczytałem innego newsa na forum i z tego się bardzo cieszę.
FORZA PAVEL!!
FORZA JUVE!!

- Monte Cristo
- Juventino
Ulga!
Po pierwsze: Juventus bez Nedveda to nie to.
Po drugie: W nastepnym sezonie jade na mecz Juve i nie darowalbym sobie jesli bym nigdy nie zobaczyl Nedveda na zywo! :o
Po pierwsze: Juventus bez Nedveda to nie to.
Po drugie: W nastepnym sezonie jade na mecz Juve i nie darowalbym sobie jesli bym nigdy nie zobaczyl Nedveda na zywo! :o
- Motor
- Juventino
Super Nedved to mój ulubiony zawodnik :C :C Więc nie darował :C bym mu gdyby tego nie zrobił. Dlatego prosiłem Boga
x 100

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- GRZEGORZ_18
- Juventino
Zapewne to będzie jego pożegnalny sezon w JUVE ale na pewno na wysokim poziomie...... Został bo na pewno chciał pograć jeszcze w LIDZE MISTRZÓW
- Zabek
- Juventino
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=88005
Moze Pavel zmieni zdanie i pomoze Czechom na Euro czego bym sam sobie bardzo zyczyl.Czechy z Nedvedem to jednak o wiele silniejsza druzyna.Zostalo 1 miejsce
Moze Pavel zmieni zdanie i pomoze Czechom na Euro czego bym sam sobie bardzo zyczyl.Czechy z Nedvedem to jednak o wiele silniejsza druzyna.Zostalo 1 miejsce

- Niasty
- Juventino
Zabek pisze:http://www.pilka.pl/?mid=1&show=88005
Możliwe tym bardziej że kontuzji dostał Rosicky,ja na pewno jestem za!!
- juve1986
- Juventino
W sumie dobrze że Nedved na EURO nie jedzie, będzie mógł naładować siły przed Ligą Mistrzów... ); - poza tym głupio by było jakby Nedved pojechał na EURO i ponownie tak jak na MŚ 2006 byłby najlepszym zawodnikiem Czechów a ci ponownie by z grupy nie wyszli...