Serie A (37): JUVENTUS 1-1 Catania
- Pinturicchio1987
- Juventino
Mam tylko nadzieje, że Alex strzeli coś w ostatniej kolejce i będzie królem Serie A, głupio będzie wszystkim, którzy uważają, że jego najlepsze lata już przeminęły!!!!!!
- Donnie
- Juventino
A ja liczę, że strzeli i Alex i Treze i razem będą królami strzelców. Jaki inny klub mógłby sie pochwalić takim osiągnięciem? Oczywiscie mówię o klubach z najlepszych lig, a nie np. cypryjskiej, bo tam to pewnie czesto się zdarza.
- Kogut W.
- Juventino
Szkoda trochę, że nie udało się wygrać ostatniego meczu u siebie. Widać było, że ciężko tam z motywacją. Ważne, że Alex strzelił, no a ja trzymam kciuki za naszych napastników, miło jakby któryś z nich (albo obydwaj) zdobyli koronę króla strzelców.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
nie wiem czy to juz ktos wczesniej pisal czy nie ale zauwazylem jedna ciekawostke... w pierwszym meczu Catania - Juve padł rowniez wynik 1-1... co ciekawe pierwsi strzelili bramke gospodarze, zeby w 90 minucie!!! Del Piero z karnego doprowadzil do remisu... takie male dejavu bylo w niedziele hehe
<Juventus Semper Fidelis>
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Odrazu mi to przyszlo do głowy 8) Swoją drogą nieżly wynik, 2 pkt.z Catanią, wstyd...Gamber pisze:nie wiem czy to juz ktos wczesniej pisal czy nie ale zauwazylem jedna ciekawostke... w pierwszym meczu Catania - Juve padł rowniez wynik 1-1... co ciekawe pierwsi strzelili bramke gospodarze, zeby w 90 minucie!!! Del Piero z karnego doprowadzil do remisu... takie male dejavu bylo w niedziele hehe
Cóż, Serie A przekręcila sie do góry nogami. Liczymy tylko na króla strzelców, przychodzi nam kibicować romie, aby odebrala tytuł interowi i violi,która może wykopać milan z LM. z dwojg złego... chociażja kibicowac nie bedę, nie potrafię, wolę.. poprostu.