RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- preclix
- Juventino
Jest może ktoś z Rzeszowa lub okolic, kto chciałby chodzić na mecze Juve w Rzeszowie ? Fajnie by było, gdyby na mecze taka grupka ludzi chodziła 
P.S. Pamiętajcie ! Mecz z Torino już w niedzielę, jeżeli by byli jacyś chętni to trzeba by było rezerwować stoliki już teraz. Wpisywać się kto jest chętny.

P.S. Pamiętajcie ! Mecz z Torino już w niedzielę, jeżeli by byli jacyś chętni to trzeba by było rezerwować stoliki już teraz. Wpisywać się kto jest chętny.
- mateo369
- Juventino
ja studiuję w Rzeszowie więc moze nie zawsze, ale mógłbym wpaść czasem na wspólne oglądanie Juve :-D
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- olojuventus
- Juventino
ja mieszkam w Rzeszowie
ale troche za młody jestem dla was :lol:

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- preclix
- Juventino
A co ma wiek do kibicowania ukochanemu klubowi ?
P.S. Cieszę się, że wreszcie pare odpowiedzi w tym temacie, założę jeszcze taki temat na innych forach dotyczących Juventusu - może uda Nam się zebrać grupkę Juventinich
P.S. Cieszę się, że wreszcie pare odpowiedzi w tym temacie, założę jeszcze taki temat na innych forach dotyczących Juventusu - może uda Nam się zebrać grupkę Juventinich

- CzarnyZkultury
- Juventino
moze to ze mecze sa ogladane w pubie zazwyczaj
a wiadomo co sie z tym wiaze ;0

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mieszkam w Boguchwale. Pójście do pubu na mecz to żaden problem. Powiedzcie tylko kiedy i gdzie to się pojawię. Z przy okazji mogę ściągnąć jeszcze dwóch kibiców Juve - jeśli będą chętni.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
również ja bym się bardzo chętnie przeszedł, póki co nie mieszkam na stałe w Rzeszowie (wkrótce może się to zmieni), ale zobaczę co da się zrobić... niestety wygląda, że może być ciężko ze znalezieniem pubu gdzie zawsze będzie można meczyk Juve oglądnąć. Jak ktoś ma możliwość to niech się popyta i posprawdza, a nuż...