Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Craig Wazbinski & R. Walt Vincent - Sideways sprawdźKimi pisze:A wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki z reklamy iPlusa i kto jest wykonawcą ??
P.S: Szukanie w Google nie boli ! :roll:
- białas
- Juventino
czy wie ktoś jak przyrócić "Zakładki" w Firefoxie, wer. 1.5? po zainstalowaniu nowej wersji została mi się tylko 1, a wcześniej nie eksportowałem ich do pliku. wie ktoś czy Firefox pod Win XP tworzy folder z zakładkami na dysku, tak jak w przypadku Win 98?
- Sapo
- Juventino
tak tworzy. U mnie sciezka dostepu do tych zakladek jest taka: C:\Documents and Settings\Bartek\Dane aplikacji\Mozillabiałas pisze:czy wie ktoś jak przyrócić "Zakładki" w Firefoxie, wer. 1.5? po zainstalowaniu nowej wersji została mi się tylko 1, a wcześniej nie eksportowałem ich do pliku. wie ktoś czy Firefox pod Win XP tworzy folder z zakładkami na dysku, tak jak w przypadku Win 98?
mam nadzieje, ze pomoglem

- białas
- Juventino
ok, tylko, że u mnie w folderze danego użytkownika, czyli w moim przypadku "białas" jest tylko Cookies, Menu Start, Moje dokumenty, Pulpit, Ulubione i usernotes. w folderze Ulubione jest natomiast folder Łącza oraz 2 pliki z rozszerzeniem .com. a nie ma natomiast tej jednej zakładki, która została, a która dostępna jest w uruchomionym oknie przeglądarki w ZakładkachSapo_JuveFan pisze:tak tworzy. U mnie sciezka dostepu do tych zakladek jest taka: C:\Documents and Settings\Bartek\Dane aplikacji\Mozillabiałas pisze:czy wie ktoś jak przyrócić "Zakładki" w Firefoxie, wer. 1.5? po zainstalowaniu nowej wersji została mi się tylko 1, a wcześniej nie eksportowałem ich do pliku. wie ktoś czy Firefox pod Win XP tworzy folder z zakładkami na dysku, tak jak w przypadku Win 98?
mam nadzieje, ze pomoglem

- białas
- Juventino
dobra, ok. działa. rzeczywiście ten folder jest ukryty, ale doszedłem. gdyby ktoś miał taki problem w przyszłości, to napiszę, że wchodzimy dalej, aż dojdziemy do folderu "bookmarkbackups". tam znalazłem pliki z listą zakładek (podejrzewam, że Firefox automatycznie tworzy te pliki, bo są z ostatnich 5 dni.). żeby skorzystać z jednego z nich otwieramy przegladarkę (podwójne klinkięcie też pewnie "aktywuje" dany plik), dalej bierzemy "Zakładki" i "Zarządzaj zakładkami". następnie "Plik" i "Importuj", po czym wybieramy ścieżkę dostępu i wskazujemy dany plik.Sapo_JuveFan pisze:Faktycznie zapomnialem powiedziec ze folder DANE APLIKACJI jest standardowo ukryty - moj blad
dzięki za pomoc, Panowie
- C-Bart
- Juventino
Jaka może być przyczyna tego że filmiki na youtube strasznie długo się wczytują? Od razu zaznaczę, że zainstalowany jest Shockwave i Flash Player. Na innych stronach typu "smog" czy "patrz" wszystko idzie gładko jak glut po klamce. Więc gdzie może tkwić problem. 

- Nicolas
- Juventino
tabo89 pisze:a ja mam takie pytania:
-jesli w SerieA druzyny maja taka sama liczbe punktów co decyduje o miejscu w tabeli?
-i tak samo w klasyfikacji strzelców jeśli maja tyle samo bramek co decyduje?
Jeśli jest tyle samo punktów decydują bramki
A o ile się nie mylę oboje dostają najlepszego strzelca
- Mati
- Juventino
A czy to przypadkiem nie decydują bezpośrednie pojedynki ?Nicolas pisze:tabo89 pisze:a ja mam takie pytania:
-jesli w SerieA druzyny maja taka sama liczbe punktów co decyduje o miejscu w tabeli?
- tabo89
- Juventino
no właśnie "oto jest pytanie"Mati pisze:A czy to przypadkiem nie decydują bezpośrednie pojedynki ?Nicolas pisze:tabo89 pisze:a ja mam takie pytania:
a w strzelcach nie liczy sie czasem ze kto mniej goli z karnego?
- Łukasz
- Juventino
Jaki zespół jest autorem popularnego jakieś dwa lata temu disco-hitu opartego na linii basowej z Da Ya Think I'm Sexy Roda Stewarta? Czy ktoś może wie?
- stahoo
- Juventino
Sciągnąłem przed chwilką ze strony www.cda.pl starą gierke Polanie. Rozpakowałem na dysk C do folderu POLANIE i zapoznałem sie z instrukcją która mówi:
Jak to zainstalować? :roll:
No wiec klikam plik "_instaluj" i włacza sie czarne okienko z napisami:oryginalnej wersji gra Polanie mieściła się na sześciu dyskietkach i aby zainstalować ją na swoim komputerze, trzeba było wkładać po kolei każdą dyskietkę. Normalnie niemożliwym było zainstalowanie gry z dysku innego niż "A:". Dlatego też stworzyłem prosty plik, którego uruchomienie sprawi, że gra zainstaluje się dysku twardego. Jedynym warunkiem jest to, aby zawartość pliku "polanie.zip" rozpakować do katalogu o nazwie "POLANIE" na dysku "C:".
do tego po chwili wyskakuje komunikat błędu windowsowego:C:\POLANIE>subst a: c:\polanie
Nieprawidłowy parametr -A:
C:\POLANIE>a:
Klikniecie czegokolwiek nie przynosi rezutatu.Exception Processing Message c0000013 Parameters jakies tam...
mozliwość ANULUJ, PONÓW PRÓBĘ, KONTYNUUJ
Jak to zainstalować? :roll: