Liga Mistrzów 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 22:47

Venomik pisze:Losbond: Ty oby na pewno oglądasz cały mecz czy tylko uznałeś, że skoro to dwie nagielskie drużyny to z założenia jest nudno i można krytykować? :)
Jak dla mnie mecz się świetnie ogląda.
Alez to bylo elokwentne z Twojej strony :smile: :whistle: , mecz oczywiscie ogladam. Poki co graja momentami, reszta to straszna kopanina. Z tych pseudoangielskich druzyn to tylko Arsenal gra ladnie, inne zespoly maja raczej pojedyncze wyskoki :whistle: .

:ball: No, wreszcie w dogywce zaczelo sie dziac. A sedzia tez sie niezle popisuje :whistle: .

Edit:

Dogrywka swietna, lepsza od podstawowych 90 minut :!:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:13

losbond pisze:A sedzia tez sie niezle popisuje :whistle: .
O co Ci chodzi? Wg. mnie sędzia poprowadził spotkanie dobrze.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:16

Pierwsze 90 minut - nudy jak flaki z olejem :D dogrywka za to piekna, tak powinny wygladac cale mecze :D nie ciesze sie, ze Chelsea jest w finale, bardziej cieszy mnie to, ze Liverpool odpadl :D

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:17

darek pisze:
:shock: No co Ty??? Nieuznana bramka Essiena byla co najmniej dziwna, niepodyktowany karny dla the Reds za faul na Hypii w dogrywce, spalony Kalou przy 1 bramce i sporo drobnych bledow...

Che Juventus!
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:17

Babbel-ciastko, ta brama :o nie czuję do żadnego z finalistów czegoś szczególnego, ale moja...hmm...koleżanka :D jest za Chelsea więc nie mam wyboru :prochno:

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:20

zycze Chelsea wygranej LM bo nie zniose tego widoku jak ten lalus c.ronaldo wygrywa lm :twisted: z reszta anglicy maja tylko fajne druzyny oprocz MU ;P

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:21

losbond pisze:Nieuznana bramka Essiena byla co najmniej dziwna
Byl spalony kilku nawet zawodnikow, ktorzy zajmowali uwage Reiny
losbond pisze:niepodyktowany karny dla the Reds za faul na Hypii w dogrywce
nie bylo faulu
marcinek pisze:zycze Chelsea wygranej LM bo nie zniose tego widoku jak ten lalus c.ronaldo wygrywa lm :twisted:
dokladnie tak samo uwazam :D
marcinek pisze:z reszta anglicy maja tylko fajne druzyny oprocz MU ;P
no i liverpoolu oczywiscie :whistle: 8)

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:22

losbond pisze:
darek pisze:
:shock: No co Ty??? Nieuznana bramka Essiena byla co najmniej dziwna, niepodyktowany karny dla the Reds za faul na Hypii w dogrywce, spalony Kalou przy 1 bramce i sporo drobnych bledow...
primo: mówi Ci coś finał LM Milan - Juve? Bramka zdobyta w ten sam sposób przez (chyba) Szewę. Pippo stoi przed Buffonem i mu przeszkadza, bramka dla Milanu nie uznana. Tutaj mięliśmy taką samą sytuację więc nie widzę absolutnie nic dziwnego. A Ty?

drugie primo: Hypia, chłop dwa metry, proporcjonalnie dużo wagi, odbija mu się piłka od nóg, dostaje bodiczkiem i upada. Karny?

jakoś marne masz te argumenty..

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:27

Ten finał jest bez sensu jak lokata.
Nie dość że u Ruskich, nie dość że na sztucznej murawie, to jeszcze pod sztandarem Premier League. Dla mnie tragedia.
Ale mecz był ciekawy. O dziwo - 5 goli. Chelsea czasami grała naprawdę ciekawą piłkę. Z dwojga złego lepiej widzieć ją w finale, niż liverpool i beniteza.
Wkurzył mnie Szpakowski , który powtarza po angielskich pismakach, że Grant to "Mr. Nobody". A to on w odróżnieniu od Mourinho awansował do finału, walcząc przy tym do końca w lidze o 1. miejsce. Ale reszta TVP woli doszukiwać się w obecnej Chelsea śladu po Jose... Jesli ktoś oglądał mecze The Blues w tym sezonie, to wie że Chelsea gra teraz ładniej dla oka. Grantowi nalezy się szacunek.

PS. fajna reklama Nike to plus dla dzisiejszego wieczoru spędzonego przed TV:
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2008, 23:31 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 23:31

kacek_ pisze:
losbond pisze:
darek pisze:
primo: mówi Ci coś finał LM Milan - Juve? Bramka zdobyta w ten sam sposób przez (chyba) Szewę. Pippo stoi przed Buffonem i mu przeszkadza, bramka dla Milanu nie uznana. Tutaj mięliśmy taką samą sytuację więc nie widzę absolutnie nic dziwnego. A Ty?

drugie primo: Hypia, chłop dwa metry, proporcjonalnie dużo wagi, odbija mu się piłka od nóg, dostaje bodiczkiem i upada. Karny?

jakoś marne masz te argumenty..
Ej, robicie ze mnie kibola FCL, wypraszam sobie :stop: :C .

Ok, bramy Essiena slusznie mozna bylo nie uznac, ale tylko napisze, ze w ostatnim meczu z Milanem podobna sytuacja byla przy pierwszej bramce Pipo, a niestety zastala uznana.
Co do faulu to moim zdaniem byl (komentator z ESPN sie ze mna zgodzi :prochno: ).

Niech Chelsea wygra final, czuje do nich nic sypatii - w koncu nie tak dawno trenowal ich nasz Claudio :wink: .

Podro dla wszystkich

Che Juventus!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 10:28

Mecz Man.Utd. z Barcą mógł się podobać. Katalończycy mim silnych wzmocnień, zanotowali tragiczny wręcz sezon, o ktorym zadecydował fenomenalny strzał Scholsa. W meczu dużo walki, ale przewidziałem, że hiszpanie odpadną, chociaż spodziewałem się lepszego widowiska..

Wczoraj natomiast obejrzelismy bardzo ciekawy mecz, a zwłaszcza dogrywkę. Wielkie emocje a o to właśnie chodzi. Nie ma co się roczulać nad tym spotkaniem. Prawda jest taka, że angielskie klubu całkowicie zdominowały tegoroczną edycję LM i to zasłużenie. Tak więc angielski finał... na sztucznej murawie o czym wspomniał pan Zambrotta, co za poracha... :whistle:

Ja osobiście już odliczam 4 miesiące, kiedy dla nas będzie brzmiał hymn LM :twisted:

Obrazek
C-Bart

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 10:44

No i Chelsea spotka się z ManU w Moskwie. Ciekawe czy finał LM będzie wyglądał podobnie jak ostatnie spotkanie ligowe tych właśnie drużyn. Mam nadzieje że nie. Mecz zbyt porywający to nie był, jedyne czego było sporo to walki i zaciętości, nawet po meczu. U ruskich Ferdinand pewnie nie będzie kopał pań z ochrony a inni gracze Czerwonych Diabłów nie wdadzą się w bójki ze stewardami i pracownikami na stadionie bo byłby to istny skandal gdyby takie rzeczy działy się podczas tak ważnej uroczystości jaką jest finał Champions League. Finał może wyglądać tak jak to mówił w studio Jacek Gmoch czyli że będą to szachy więc zbyt dużego widowiska nie należy się spodziewać. Oczywiście może też być inaczej ale jak dla mnie ta edycja Ligi Mistrzów jest już spalona i podobnie jak Dragon czekam na kolejną edycję tym razem z udziałem naszego Juve.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 10:59

Faktycznie angielski finał to będzie żenada.
Ale wracając do wczorajszego meczu musze przyznac że mnie zaskoczyl dużo bramek,emocji.Avram Grant który moim zdaniem jest przeciętnym trenerem pozwolił swoim pilkarzom cieszyc sie futbolem,pozwole sobie zaryzykować stwierdzenie że gdyby Mourinho był nadal w Chelsea to nie grali by w Moskwie.Na pewno nie zgodze sie ze stwierdzeniem ktory gdzies uslyszalem że to jest drużyna Mourinho prowadzona przez granta,bo nie wierze że za J.M widzielibysmy tyle bramek,chelsea gra teraz naprawde ofensywny futbol co za kadencji portugalczyka bylo nie do pomyslenia
A jesli chodzi o te murawe to gdzieś słyszałem że UEFA nie zezwoli na sztuczna nawierzchnie i że naturalna będzie na tym finale.

Obrazek
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 11:07

C-Bart pisze:No i Chelsea spotka się z ManU w Moskwie. Ciekawe czy finał LM będzie wyglądał podobnie jak ostatnie spotkanie ligowe tych właśnie drużyn. Mam nadzieje że nie.
Ten sam mecz ogladalismy? :roll: jak dla mnie zarowno sobotni mecz Chelsea z MU ("Trudno o lepszą reklamę angielskiej Premiership niż weekendowa konfrontacja lidera z wiceliderem. W spotkaniu tym było wszystko, co mecz piłkarski czyni niezapomnianym: gole, kontrowersyjne decyzje trenerów i sędziów, błędy piłkarzy, ostre wejścia, emocje na boisku i poza nim. Sobotni pojedynek trzymał w napięciu od pierwszej do ostatniej sekundy."->cytat za GW) jak i wczorajszy byly wysmienite :P teraz byle tylko MU nie wygralo tej edycji...

wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 11:24

Niasty pisze:Faktycznie angielski finał to będzie żenada.
Jeśli finał ma wyglądać tak jak wczorajszy angielski półfinał to o co Ci chodzi? Czy czasem nie na siłę próbujesz faworyzować włoską piłkę? Które jest w tej chwili o klasę niżej niż angielska?

Liczę na Chelsea :-)

ODPOWIEDZ