Czegos nie rozumiem. Jak to jest pilarze chce nas a my nich?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 21:42

Myśle, że to konsekfencja bardzo mądrej polityki transferowej Juve. Najwidocznie Lippi nie potrzebuje tych zawodników w swojej kadrze.

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 10:27

Martin pisze:First: Sluchajcie co mowi Moggi i pilkarze w oknach transferowych a daleko zajdziecie
Second: Juve nie potrzebuje gwiazd aby wygrywac. Juve sam sobie gwiazdy wyrabia
Third: Takie pilkarzyki jak Lucio, Ronaldinho i Puyol moga tylko pomarzyc o grze dla nas. Niestety musza cos umiec aby grac w Turynie. Taka jest prawda moi drodzy :D
Święta prawda!!! Słuchajcie. Wiem, że wiekszość z Was chciałaby Ronaldinho w JUVE. Ale. przeczytajcie co napisał Martin... a i ja coś dodam... Ronaldinho tak się zarzekał, że chce grać w MU, a w ostatniej chwili się sprzedał Barcelonie. Skąd wiecie, że Juve byłoby dla niego wymarzonym zespołem. Przy pierwszej okazji sprzedał by się (patrz przykład Inzaghi). Lucio jst świetnym zawodnikiem, ale po co nam kolejny obrońca. Montero się nie podoba!!! Jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomimo swojego wieku. Mamy świetnych obrońców. Podobnie sprawa się ma Pyola - świetny zawodnik, ale co z tego. Kolejna rzecz. Zawodnik może być średniej klasy jak się go kupuje, ale kiedy pasuje do zespołu to staje się, wielką gwiazdą (patrz przykład Zidana jak przychodził do JUVE0. Wniosek z tego taki, że Ci zawodnicy pomimo, że są świtni nie koniecznie muszą tutaj być gwiazdami. To chyba tyle. Pozdrawiam.

laeti74

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 11:02

Święta prawda!!! Słuchajcie. Wiem, że wiekszość z Was chciałaby Ronaldinho w JUVE. Ale. przeczytajcie co napisał Martin... a i ja coś dodam... Ronaldinho tak się zarzekał, że chce grać w MU, a w ostatniej chwili się sprzedał Barcelonie. Skąd wiecie, że Juve byłoby dla niego wymarzonym zespołem. Przy pierwszej okazji sprzedał by się (patrz przykład Inzaghi). Lucio jst świetnym zawodnikiem, ale po co nam kolejny obrońca. Montero się nie podoba!!! Jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomimo swojego wieku. Mamy świetnych obrońców. Podobnie sprawa się ma Pyola - świetny zawodnik, ale co z tego. Kolejna rzecz. Zawodnik może być średniej klasy jak się go kupuje, ale kiedy pasuje do zespołu to staje się, wielką gwiazdą (patrz przykład Zidana jak przychodził do JUVE0. Wniosek z tego taki, że Ci zawodnicy pomimo, że są świtni nie koniecznie muszą tutaj być gwiazdami. To chyba tyle. Pozdrawiam.[/quote]
Ja nie chcę Ronaldinho w Juve!!!

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 11:06

bartol pisze:
Martin pisze:First: Sluchajcie co mowi Moggi i pilkarze w oknach transferowych a daleko zajdziecie
Second: Juve nie potrzebuje gwiazd aby wygrywac. Juve sam sobie gwiazdy wyrabia
Third: Takie pilkarzyki jak Lucio, Ronaldinho i Puyol moga tylko pomarzyc o grze dla nas. Niestety musza cos umiec aby grac w Turynie. Taka jest prawda moi drodzy :D
Święta prawda!!! Słuchajcie. Wiem, że wiekszość z Was chciałaby Ronaldinho w JUVE. Ale. przeczytajcie co napisał Martin... a i ja coś dodam... Ronaldinho tak się zarzekał, że chce grać w MU, a w ostatniej chwili się sprzedał Barcelonie. Skąd wiecie, że Juve byłoby dla niego wymarzonym zespołem. Przy pierwszej okazji sprzedał by się (patrz przykład Inzaghi). Lucio jst świetnym zawodnikiem, ale po co nam kolejny obrońca. Montero się nie podoba!!! Jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomimo swojego wieku. Mamy świetnych obrońców. Podobnie sprawa się ma Pyola - świetny zawodnik, ale co z tego. Kolejna rzecz. Zawodnik może być średniej klasy jak się go kupuje, ale kiedy pasuje do zespołu to staje się, wielką gwiazdą (patrz przykład Zidana jak przychodził do JUVE0. Wniosek z tego taki, że Ci zawodnicy pomimo, że są świtni nie koniecznie muszą tutaj być gwiazdami. To chyba tyle. Pozdrawiam.
Zgadzam się z wami, ale
Ronaldinho jest już w Barcie
Lucio miał być w Juve - będzie prawdopodobnie w Chelsea
Puyol zosatje w Barcie

Ale my w tym sezonie zostaliśmy już wzmocnieni, więc te "gwiazdy" nie są nam potrzebne.

Ravanelli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 13:55

Dodam jeszcze jedno słówko od siebie - co z tego skoro piłkarz jest wspaniały, znakomity, nawet najlepszy na świecie, skoro nie pasuje do naszego stylu gry? To go całkowicie przekreśla :)

Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 14:31

BIANCONERI pisze:To,że jakis piłkarz mówi przed transferzem gdzie chce grac to nie znaczy,że mówi prawde...Ronaldihno mówił tez,że koniecznie chce zagrać w MU i jakoś mu sie odwidziało.Puyol powiedział gdzie ewentualnie chciałby grac jeżeli miałby opuścić Barcelone,natomiast Lucio chyba na prawde chce grać w Juve 8) W końcu przy każdej okazji to mówi,moze w przyszłym sezonie zasili naszą defensywe.
no wlasnie to ze ktos mowi iz ma zamiar przejsc do jakiegos klubu jeszcze nic nie znaczy. CZasem jest to specjalne zagranie np zeby podniesc zarobki w klubie albo tym podobne

FORZA JUVE
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 14:48

Shadow_Alex pisze:POwiem krotko... TO JEST JUVENTUS TORINUS A NIE real... Tu sie gra dla druzyny a nie dla forsy!!!

DOKLADNIE!Chcesz miec duzo gwiazd to popatrz w nocy na nizachmurzone niebo!W Juve graja najlepsi pilkarze a nie jacys kasożerni gwiazdorzy.Klub to nie agencja reklamowa!!W Juve nie mysli sie tymi kategoriami co w Realu.My nie podbijamy rynkow marketingowych ale pilkarska Europe I NIECH TAK ZOSTANIE!!!

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 15:00

Co do lEgrottaglie to on od zawsze mówił ,że jest kibicem ... Milanu. A w Juve z wymienionych chcę : Lucio i Puyola . A poza tym : Pizarro , Kezmana, Cavenaghiego i Jankulovskiego. Di Vaio out

Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 22:03

bartol pisze: Przy pierwszej okazji sprzedał by się (patrz przykład Inzaghi)
Uwazasz, ze Inzaghi sie sprzedal? mylisz sie... po prostu jego miejsce zajal David Trezegeut. Chyba trudno jemu sie dziwic, ze wolal byc gwiazda Milanu (co zreszta udalo mu sie...) niz siedziec na lawce Juventusu dla ktorego zrobil bardzo duzo... Ja tam do Pippo zupelnie nic nie mam. Nalezy mu sie wielki szacunek za dwa cudowne sezony (97/98 i 98/99) w ktorych to byl jednym z czolowych zawodnikow. A wiec prosilbym bez takich tekstow :?

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe ;)
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 11:22

[quote="Jah]Uwazasz, ze Inzaghi sie sprzedal? mylisz sie... po prostu jego miejsce zajal David Trezegeut. Chyba trudno jemu sie dziwic, ze wolal byc gwiazda Milanu (co zreszta udalo mu sie...) niz siedziec na lawce Juventusu dla ktorego zrobil bardzo duzo... Ja tam do Pippo zupelnie nic nie mam. Nalezy mu sie wielki szacunek za dwa cudowne sezony (97/98 i 98/99) w ktorych to byl jednym z czolowych zawodnikow. A wiec prosilbym bez takich tekstow :?[/quote]

Masz racje,Inzaghi zrobil dla nas wiele.Przeciez 25 scudetto to przeciez glownie jego i Alexa zasluga.Byl moim idolem i nadal w pewnym stopniu go lubie.A zamiana Fillippo na Davida na zle Juve nie wyszla...
Teksty obrazajace Superpippo sa nie na miejscu,tak jak obrazanie Zizou i innych ktorzy odeszli w chwale:-)

fred

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 05:19

na gadaniu prasowym nie można tu bazować. wazne czy zawodnik pasuje do koncepcji drużyny. lucio jak najbardziej pasuje ale właśnie nim Juve jest zainteresowane.

pozdrawiam.

ODPOWIEDZ