Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Abi
- Juventino
Chodzi o tego strasznego zbója, co to go policjant musiał zastrzelić, bo zagrażał bezpieczeństwu publicznemu, śpiąc w aucie.VariaTH pisze: Tak poza tym: wie ktoś może co było powodem takiego zachowania kibiców palermo: gabriele uno di noi
- Gooray
- Juventino
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Ja wiem kto to jest ten "straszny zbój" i co się z nim stało, ale czemu kibice palermo wygwizdali naszych kiedy to nasi śpiewali "gabriele uno di noi"?Abdul_BN.pl pisze:Chodzi o tego strasznego zbója, co to go policjant musiał zastrzelić, bo zagrażał bezpieczeństwu publicznemu, śpiąc w aucie.VariaTH pisze: Tak poza tym: wie ktoś może co było powodem takiego zachowania kibiców palermo: gabriele uno di noi

- Dionizos
- Juventino
Che na interze to raczej niemozliwe, a juz tym bardziej na veronie. Milanisci za to wieszali tego cwela, ale to chyba juz przeszlosc. Co do filmiku, to nie wiem dlaczego nazwano je ultras fascisti. Ja faszysta nie jestem, a to samo spiewalem na meczu z AtalantaGiovy pisze:Co do tego video: Czy ja dobrze widze? che na curvach Milanu i Interu? (pierwsze 10 sekund) Ja rozumiem, że małe lewackie grupki są pewnie w wiekszosci grup ultra we Włoszech, a i w Veronie by się pewnie znalazły - ale tak tak bestrosko wiszące i powiewające ścierwo w niemal samym centrum curvy? Trochę to niesmaczne.![]()

Widze, ze kolega Giovy z tej samej strony barykady co ja i Abdul 8).
A z Palermo to chyba nieporozumienie. Uslyszeli nasz spiew i odruchowo zaczeli gwizdac.
Edit: Do Giovy: Ta ekipa z poczatku filmiku to Atalanta, nie Inter. Zaraz wrzuce filmik z pojazdem na komuchow w Bergamo z naszego ostatniego wyjazdu.
- Giovy
- Juventino
Dzięki Dionizos za poprawkę, rzeczywiście to Atalanta - chociaż lewactwo tam to już też chyba stare dzieje?
Swoja drogą zapodaje link do ciekawej mapki [troszke przestarzałej] ( nie wiem, czy już była - przyznaje się, że nie chce mi się przeglądać tych 40 stron tematu, wybaczcie
) > http://www.asromaultras.it/mappapoliziaprevenzione.jpg
Muszę przyznać, ze troche mnie zdziwiła jedna rzecz - nieistniejąca już fossa dei leoni lewicowa?! Szczerze pierwsze słyszę. Mapka jak wspomniałem troszke przestarzała, widnieją ww fdl, brakuje min Drughi, czy dość śmiesznej ancona collettivo [istnieją jeszcze?].
Swoja drogą zapodaje link do ciekawej mapki [troszke przestarzałej] ( nie wiem, czy już była - przyznaje się, że nie chce mi się przeglądać tych 40 stron tematu, wybaczcie

Muszę przyznać, ze troche mnie zdziwiła jedna rzecz - nieistniejąca już fossa dei leoni lewicowa?! Szczerze pierwsze słyszę. Mapka jak wspomniałem troszke przestarzała, widnieją ww fdl, brakuje min Drughi, czy dość śmiesznej ancona collettivo [istnieją jeszcze?].
comunista PEZZO DI MERDA ! \o
- Abi
- Juventino
A ten drugi koleżko, co to miałem przyjemność go opluć, to nawet wyciągnął jakiś szalik z czerwoną gwiazdą :twisted:Dionizos pisze:Lewactwo w Bergamo to nie stare dzieje. Zza plotu napinal sie ich czolowy chulygan, imigrant z maroka...
- Dybala 4ever
- Juventino
nie wiem czy to b było już o tym tutaj ale zapodaje tego linka:
http://www.fototifo.it/fototifo.php?f=72436
tutaj jak graliśmy u siebie z interem mamy od nich flagę
http://www.fototifo.it/fototifo.php?f=72436
tutaj jak graliśmy u siebie z interem mamy od nich flagę

- white_wolv
- Juventino
Ja mam taki (by piter_b). Warto zwrocic uwage na autorska przyspiewke Abdula ktorej niestety tlum nie podchwycil 8)
- juveluck
- Juventino
Gratuluje, że w końcu przygotowałeś ściągiDionizos pisze:Tamten filmik nie chce mi sie zaladowac. A poniewaz zdalem wreszcie pierwszy semestr hiszpanskiego z zawrotnym wynikiem 72% gotow jestem cos dla was zrobic i moze wrzuce filmiki i fotki.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
krotki kurs dla Dyzia : prawy przycisk myszy i "Zapisz jako". Pozniej "Ok". Powinno pomoc jak nie to dzwon pod 112.Dionizos pisze:Tamten filmik nie chce mi sie zaladowac. A poniewaz zdalem wreszcie pierwszy semestr hiszpanskiego z zawrotnym wynikiem 72% gotow jestem cos dla was zrobic i moze wrzuce filmiki i fotki.