Juventus chce Keitę i Sissoko
- Dybala 4ever
- Juventino
Reprezentant Mali, Seydou Keita nie narzeka przed zbliżającym się oknem transferowym na brak zainteresowania ze strony innych klubów. Zainteresowanie graczem Sevilli wykazał Juventus. Ponadto klub z Turynu chciałby aby do tego miasta przeniósł się również pomocnik Toulouse FC.
"Stara Dama" za Keite chce zaoferować 15 milionów euro. Nieco mniej chcą zapłacić za pomocnika francuskiej Toulousy. Moussa Sissoko jest jednym z najlepszych zawodników młodego pokolenia we Francji. Pomocnik ma zaledwie 18-lat, a już gra w pierwszym składzie swojego zespołu, gdzie spisuje się bardzo dobrze. Do tej pory Sissoko rozegrał 29. spotkań w tym sezonie w których trafił nawet bramkę. Czy przejdzie do Juventusu, okaże się w najbliższych dniach.
źródło:http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=111636
Hmm o drugim Sissoko prawie nic nie słyszałem
, wiec pierwsze słysze o nim, ze chcemy go kupić, a Seydou Keita z Sevilli to nawet dobry gracz , wiec moglibysmy go kupić. 
Info o Sissoko:
Data Urodzenia: 05/06/1982
Miejsce Urodzenia: Yaounde
Narodowość: Kamerun
Wzrost: 1m80
Waga: 82kg
Pozycja: Środkowy Pomocnik
Poprzedni klub: -
Data przybycia do TFC: 01/01/2000
Statystyki w Sezonie 06/07: 26 meczów, 2 gole
Moussa Sissoko #22- żródło:http://www.toulouse.yoyo.pl/
Info o Keicie:
Seydou Keita (ur. 16 stycznia 1980 w Bamako) piłkarz malijski grający na pozycji defensywnego pomocnika. Mierzy 183 cm wzrostu, waży 77 kg. Posiada także obywatelstwo francuskie.
źródło:www.wikipedia.pl
"Stara Dama" za Keite chce zaoferować 15 milionów euro. Nieco mniej chcą zapłacić za pomocnika francuskiej Toulousy. Moussa Sissoko jest jednym z najlepszych zawodników młodego pokolenia we Francji. Pomocnik ma zaledwie 18-lat, a już gra w pierwszym składzie swojego zespołu, gdzie spisuje się bardzo dobrze. Do tej pory Sissoko rozegrał 29. spotkań w tym sezonie w których trafił nawet bramkę. Czy przejdzie do Juventusu, okaże się w najbliższych dniach.
źródło:http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=111636
Hmm o drugim Sissoko prawie nic nie słyszałem

Info o Sissoko:
Info o Keicie:
Seydou Keita (ur. 16 stycznia 1980 w Bamako) piłkarz malijski grający na pozycji defensywnego pomocnika. Mierzy 183 cm wzrostu, waży 77 kg. Posiada także obywatelstwo francuskie.
źródło:www.wikipedia.pl
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2008, 13:24 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 2 razy.
- Witcher
- Juventino
Ja również pierwsze słyszę o "podróbce" naszego Mahometa Sissoko
mam nadzieję że nie gorszej (ktoś wie na jakiej pozycji on gra?)... co do Keity, to bardzo chętnie bym go widział w naszych szeregach, na prawdę b. dobry zawodnik...
Chciałbym żeby to nie były tylko bez sensowne plotki...
bo jakby jeszcze Evrę sprowadzili (pomarzyć można
) to paka nie do zatrzymania 

Chciałbym żeby to nie były tylko bez sensowne plotki...
bo jakby jeszcze Evrę sprowadzili (pomarzyć można

- matekkuba
- Juventino
Cóż Sissoko to Murzyn (ten z TFC), więc cos go łączy z Mahometem. Jak zobaczyłem go w Fifie to myślałem, że to właśnie Mahomet przeszedł z L'pool'u, a to jednak inny piłkarz. Jest to środkowy pomocnik z tego co zauważyłem, a więc może duet Sissoko - Sissoko. :-D
- Okoni
- Juventino
:shock: Co Sissoko wiążę za Mahometemmatekkuba pisze:Cóż Sissoko to Murzyn (ten z TFC), więc cos go łączy z Mahometem.

A do tematu jakoś nie chcą kolejnego środkowego pomocnika, ale przyznaję, że Keita to dobry piłkarz.
- Sapo
- Juventino
Mohammed = MahometOkoni pisze::shock: Co Sissoko wiążę za Mahometemmatekkuba pisze:Cóż Sissoko to Murzyn (ten z TFC), więc cos go łączy z Mahometem.w Sissoko też wierzą muzułmanie
.
A do tematu jakoś nie chcą kolejnego środkowego pomocnika, ale przyznaję, że Keita to dobry piłkarz.
Co do Keity to uwazam, ze moglby stanowic dobry duet z Momo Sissoko, w koncu graja razem w reprezentacji. Co do drugiego delikwenta to kompletnie go nie znam wiec nie potrafie sie o nim wypowiedziec

- darek
- Juventino
- JaPs
- Juventino
Cos czuje ze nie doczekam czasow, kiedy Juve zacznie grac w systemie z ofensywnym pomocnikiem. Fakt, ze skrzydlowych i napastnikow mamy nieziemskich
ale ofensywny pomocnik to naprawde nie grzech panie Secco. Poza tym Zanetti po przejsciu do Juve gra dobrze a ten sezon ma chyba najlepszy w karierze. Zostaje jeszcze Nocerino, prawdopodobnie wroci Marchisio. Keita jest zbedny.
- Sapo
- Juventino
Nocerino to obecnie moze byc TYLKO I WYLACZNIE zmiennikiem dla kogos lepszego, na gwalt potrzebujemy srodkowego pomocnika ale to kazdy o tym wie juzJaPs pisze:Zostaje jeszcze Nocerino, prawdopodobnie wroci Marchisio. Keita jest zbedny.

- Mati
- Juventino
A mnie wydaje się właśnie, że nie potrzebujemy środkowego pomocnika na gwałt (jakkolwiek by to nie brzmiałoSapo_JuveFan pisze:Nocerino to obecnie moze byc TYLKO I WYLACZNIE zmiennikiem dla kogos lepszego, na gwalt potrzebujemy srodkowego pomocnika ale to kazdy o tym wie juzJaPs pisze:Zostaje jeszcze Nocerino, prawdopodobnie wroci Marchisio. Keita jest zbedny.

Szczerze mówiąc nie chciał bym Keity.Nie jest chyba wystarczająco dobry, by zupełnie wygryźć Cristiano ze składu, a pieniędzy trzeba by wydać dużo.No, chyba że nasz zarząd ma kasę.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Bzdura. To nie sa dane o mlodym Sissoko tylko o niejakim Achille Emana.juventinek123 pisze:Info o Sissoko:
Metryczka Sissoko to:
Data Urodzenia: 16/08/1989
Miejsce Urodzenia: Le Blanc Mesni
Narodowość: Francja
Wzrost: 1m87
Waga: 83kg
Data przybycia do TFC: 01/07/2003
Nie uwazam, ze wzmocnienia w tej formacji sa koniecznoscia, duzo bardziej potrzebujemy transferow na inne pozycje. W srodku moze grac Momo Sissoko, Zanetti, Nocerino, Marchisio, Tiago, a nawet Camor. Zakladajac, ze jeden-dwoch z nich zostanie sprzedanych, to pozycja ta i tak nie wyglada najgorzej. Oczywiscie mozna ja wzmocnic solidnym zawodnikiem, ale to dopiero w dalszej kolejnosci i za rozsadna kwote.
- patryks14
- Juventino
Napisał, przecież, że tego z Toulusy Sissoko wiąże z naszym to, że są Murzynami. A jakbyś nie wiedział Mahomet to spolszczona nazwa imienia Mohammed, więc to jest to samo. Nie wiem jakim cudem wywnioskowałeś, że muzułmanie wierzą w Sissoko.Okoni pisze::shock: Co Sissoko wiążę za Mahometemmatekkuba pisze:Cóż Sissoko to Murzyn (ten z TFC), więc cos go łączy z Mahometem.w Sissoko też wierzą muzułmanie
.