Kibice Juve zamieszkujący Dębicę i okolice - zgłaszać się

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2006, 21:53

Juz od dawna miałem zamiar założyć taki temat, ale dopiero teraz doszło to do skutku.

Proszę o wpisywanie się osób które zamieszkują Dębicę (na podkarpaciu), oraz jej okolice. Kto wie, może uda nam się organizowac wspólne wypady na mecz, no bo wkurza mnie to, że koledzy z innych rejonów potrafią się tak świetnie bawić na spotkaniach, a ja muszę spędzać ten czas w domu, najczęściej przy kompie. :angry:

Dlatego jeszcze raz apeluję, dębiczanie i okolice proszeni o wpisywanie się tutaj. Może później pomyślimy o wspólnych spotkaniach.

Jeżeli zaś jestem jedynym kibicem Juve z tych okolic, odwiedzający JuvePoland i nikt się nie wpisze przez okres 2 tygodni to proszę Moderatorów, lub Adminów o usunięcie tego tematu.

Ave :dance:

del korko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2006, 10:27

kibic z debicy

juventus
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2006, 10:46

del korko pisze:kibic z debicy
Powiedz coś więcej o sobie. Skąd dokładnie, do jakiej szkoły, bądź na jakie studia uczęszczasz itp. To samo się tyczy każdego.

Jak się nas uzbiera więcej będziemy mogli podyskutować o spotkaniu.
neotrance pisze:Wiem ,że jest jeszcze railis czy tam jakis inny podobny nick ,on jest z okolic.
Railis to jestem ja :P , ale mam zmieniony nick. Miło że ktoś mnie pamięta.

A co do szkoły, to ja tez mam 16 lat. Chodzę do LO im Władysława Jagiełły. W Kwiatku jest mój brat. W Jagielle widziałem paru gości wystrojonych w trykoty Juve (dziwię się że jeszcze do nich nie zagadałem), więc może się ich zachęci do odwiedzania JP. Mam nadzieję że uda się coś zorganizować.
Ostatnio zmieniony 30 września 2006, 14:29 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.

neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2006, 12:20

Dobrze ,że ktoś w końcu założył ten temat;] Miałem zamiar sam to zrobić ,ale wątpiłem ,że ktoś sie tu w ogóle wpisze:/ Wiem ,że na forum jest jeszcze dwie osoby ,jedna z Dębicy druga z okolic. Tzn ,ta pierwsza to juz ją dwno widziałem ale ten user mial w profilu ze jest z Dębicy xd mam nadzieje ze z TEJ Dębicy xd. Wiem ,że jest jeszcze railis czy tam jakis inny podobny nick ,on jest z okolic.
Ja jestem z Góry Motycznej ,mam 16 lat ,a chodze do kwiatka :twisted:
Mam nadzieje ,że jest jeszcze kilka osób z okolic i uda sie zorganizować jakies zakrapiane spotkanie w barze :prochno: Albo jakis turniej w PES mam nadzieje już 6 (odliczam dni do premiery na PC - 3 listopad xd).
Tak w ogóle to na ławkach w kwiatku widziałem ślady pozostawione przez 'naszych';d więc może sie jeszcze pare osób znajdzie;]
pozdro;]

Edit:
Railis teraz juz widze ,że to ty :D Który rok chodzi twój brat?On tez jest kibicem Juve? Kurcze ,pasuje żeby ktoś odświeżył temat ,bo tak to go pewnie nikt nie zobaczy ,zwłaszcza z miejscowych:/ Z tego co słyszałem to w ekonomie jest rzesza kibiców Juve ,ale to nie potwierdzona informacja :P

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 15:27

Odświeżam temat ;D Może znajdzie się więcej Juventinich w Dębicy i okolicach. Organizowany jest zlot może zbierzemy większą grupę i sie
zapiszemy 8) Tak kalkulowałem , z Dębicy do Ryni mamy pociągiem 501km
Jechalibyśmy do Krakowa , z niego do miejscowosci Tłuszcz i z Tłuszczy do Nieporęt ,a z Nieporęt autobusem do Ryni.Albo pociągiem na Warszawę zachodnią i autobusem do Ryni za 5 zł(35km) Bilet pociągiem 59 zł , ale na wakacjach będą napewno zniżki weekendowe czy tygodniowe + maks 5 zł bilet autobusowy + oczywiście kasa za zlot.

neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2008, 22:40

w końcu sie zmobilizowałem i odpowiedziałem w tym temacie.. Nie wiem ale jakos tak mam, że nie lubie udzielać się na forach (lub po prostu mi sie nei chce:D)
Z tego co wnioskuje, to Ty Daniel odświeżyłeś ten temat;> No ja oczywiście jestem skłonny żeby sie wybrac na zlot, jak już Ci to mówiłem.
Ale to wszystko zalezy od tego czy będe miał robote na wakacje - bez czego sobie niestety wakacji nie wyobrażam.. Dlatego wątpie czy bede mógł sie wybrac. Btw, grasz moze w PES'a? ;x
A i nie wierze, że w Dębicy i okolicach nie ma więcej kibiców Juve. Może nie widzieli tego tematu, może nie są zarejestrowani na tym forum.. :]

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2008, 23:41

Hehe... no ja też tak myśle że bedzie jakaś praca na wakacje ;D
W Pes-a nie gram bo nie mam :prochno: nie dawno mialem formata i wszystko poszło ;D Wszystko sie okaże jak przejdzie się w koszulce juve w szkole , napewno ktoś się odezwie :D Wiem że Railis chodzi do Jagieły albo chodził ,ale on już chyba skończył szkołę.

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 08:17

Powitać ;p jestem z Tarnobrzega a to nie tak daleko :)

neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 12:14

Ja słyszałem ze w ekonomie sa kibice Juve, ale to mi kiedyś kumpel mówił jak jeszcze tam chodził:E Ale w ogóle grałeś coś wczesniej? Mi to teraz tylko PES został bo raczej w gałe sobie prędko nie pogram.. :/ kostke skręciłem tydzien temu i jeszcze mi kość pękła :angry:
Nie jestem pewien czy dobrze pamietam ale Railis jest chyba z mojego wieku, to jeszcze tam do szkoły chodzi:p

A noi powitać Pana z Tarnobrzega:P Może coś więcej o sobie:D A może jest was w Tarnobrzegu troche więcej, to może kiedyś taki mały zlot z podkarpacia zrobimy, o czym już chłopaki z Sanoka i okolic wspominali:P

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 13:37

No w PES-a grałem i umiem grać xDD Co robiłeś że kostke skręciłeś?
Pasuje żeby więcej osób odedzwało się w tym temacie.

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 18:44

Rzeszów :P . Niestety w temacie o kibicach Juve z Rzeszowa martwa cisza...

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 19:09

hehe Rzeszów to tylko przeciez 50 km od Dębicy :D Ale dziwne że nikt w Rzeszowskim temacie się nie wypowiedział.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 20:17

Alex17tbg pisze:Powitać ;p jestem z Tarnobrzega a to nie tak daleko :)
heh to samo, tylko, że od nas raczej jest mało fanów Juve ( zarejestrowanych na JP ) a jeszcze mniej miejsc do takich spotkan .. :roll:

bianconerio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 20:47

Ja jestem kibicem z Mielca, ale aktualnie studiuje na polibudzie w Rzeszowie. Drugi rok studiów czyli mam 21 lat... Obecnie też nie znam żadnych kibiców Juve wtych rejonach, oprócz ojca bernardyna, który posiada ogromną baze meczy Juventusu. Prowadzi akademicką msze dla studentów w niedziele o 19:00 i przy ogłoszeniach parafialnych zawsze wspomina o ostatnim meczu Juve :wink: .

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2008, 22:06

dantroJT pisze:hehe Rzeszów to tylko przeciez 50 km od Dębicy :D Ale dziwne że nikt w Rzeszowskim temacie się nie wypowiedział.
Tak jak mieszkam w Boguchwale (graniczy z Rzeszowem) to znam sporo kibiców Juve. Dziwne, że nikt się nie wypowiedział, chociaż z drugiej strony nawet nie szukałem tego tematu. :roll:

ODPOWIEDZ