Serie A (35): JUVENTUS 5-2 Lazio
- Mati
- Juventino
Lazio zawsze jest groźnym przeciwnikiem, a biorąc pod uwagę prestiż meczu, będą bardziej skoncentrowani niż zwykle.Patrząc na zawodników, Lazio zasługuję na górną pozycję w tabeli, jednak grają w kratkę.
Juventus natomiast prezentuje ostatnio bardzo wysoką formę.
Przede wszystkim, nie mogę się doczekać występu pomocy w składzie: Nedved-Zanetti-Sissoko-Camoranesi. To będzie na pewno dobry mecz.Myślę , że jesteśmy w stanie spokojnie zdobyć trzy punkty, byle nie popełniać błędów.
Liczę na to, że Nedved ustrzeli coś swoim byłym kolegom.
Juventus natomiast prezentuje ostatnio bardzo wysoką formę.
Przede wszystkim, nie mogę się doczekać występu pomocy w składzie: Nedved-Zanetti-Sissoko-Camoranesi. To będzie na pewno dobry mecz.Myślę , że jesteśmy w stanie spokojnie zdobyć trzy punkty, byle nie popełniać błędów.
Liczę na to, że Nedved ustrzeli coś swoim byłym kolegom.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Za 5 minut zaczynamy grać. Mecze z Lazio są dla mnie równie prestiżowe jak z Romą czy z Milanem. Warto dzisiaj wygrać. Liczę na Alexa, może znowu pyknie ze dwie ładne bramki. Prawda jest taka, że jeśli zagramy na swoim normalnym, dobrym poziomie, nie powinno być dzisiaj żadnych ekscesów.
Forza Juventus!!
Forza Juventus!!
- dominiccos
- Juventino
Możliwe, że jednak dzisiaj nasza dwójka będzie na prowadzeniu klasyfikacji strzelców. ;-) Byle tak dalej. Szkoda, że Roma też już 4:0 prowadzi.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Roma też 4-0,dlatego moja radość jest nieco "smutna"....Trudno!!!I tak przejdziemy przez kwalifikacje!!!!!!!Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trezeguet ponownie 1 w klasyfikacji strzelców 

- Buffon_fan
- Juventino
4:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super wynik!!!!!!!!!!!!!!
Roma wygrywa też 4:0 ale trudno.
Cieszmy się z tego co mamy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super wynik!!!!!!!!!!!!!!
Roma wygrywa też 4:0 ale trudno.
Cieszmy się z tego co mamy
- bolec_juve
- Juventino
Ja tam nei patrze na innych.To co prezentujemy obecnie sprawia że pzechodzi mnie wielka duma i szczęście.Jesteśmy miażdżycielami!!Wszyscy grają bardzo dobrze z taką formą jakbyśmy grali w przyszłym roku to wróże same sukcesy i treofe.Tymczasem w drugiej połowie rzeź się bedzie działa dalej a my strzelimy kolejne gole. troche szkoda zę nasi miastowi rywale słąbo stawiają czoła Romanistą a co ciekawe (chociaż pewnie już to pełno osób zobaczyło) dzisiaj jest Rzym-Turyn 4:0 i Turyn-Rzym 4:0!
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Łukasz
- Juventino
Najlepsza połowa w naszym wykonaniu w tym sezonie. Gramy niemalże doskonale. Oby tak dalej.
P.S. Oby 'Jarek' też strzelił.
P.S. Oby 'Jarek' też strzelił.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jest po prostu mistrzostwo świata!!!!To,co nasi pokazują pod koniec sezonu musi wywoływać i wywołuje podziw u wszystkich przeciwników...Cieszy niezmiernie znakomita forma Sissoko oraz Zanettiego,chociaż ten drugi zostanie na pewno zastąpiony kimś innym w następnym sezonie,ale gracz na ławkę-świetny,choć i w 1 składzie niszczy!!!!Najlepszy atak sezonu(najwięcej bramek),król strzelców powiedzmy dla Treze,2 miejsce dla Pinturicchio i gra muzyka