Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
the_natura_t_boy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2008, 15:42

No bo przecież kolejnośc jest bardzo ważna...

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2008, 23:23

W nadziei jakiegos krzepiacego serce arykulu, mowiacego o naszym zwyciestwie nad interem, pominalem od razu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Przegladu Sportowqego na temat ligi polskiej i zachwyty nad golem Hajty, otwierajac go docelowo na srodku. Szukalem, szukalem i natknalem sie na cos, co swoja dlugoscia i trescia przypominalo raczej smsa, napisanego w dodatku przez 4-letnie dziecko z niedowladem rak, zeby bylo trudniej.
Powiedzcie mi jak to jest, ze na DWA MECZE zalosnej (kto nie rozumie czemu zalosnej to z checia mu wytlumacze) ligi angielskiej PS poswiecil cale dwie strony z wydania liczacego stron 30, a na Derby d'Italia, ktore nie byly tylko walka o punkty, ale walka o honor, raczyl tylko napisac ze moratti jest laskawy byc w zlym humorze po porazce... Tyle w tym jest tresci ile sniegu w Kenii. Nie domagam sie artykulu w stylu tych czelsi - arsenal i manu - liverpool, ale 1/4 strony to naprawde nie jest tak wiele, zwazajac na to, ile kibicow interesowalo sie tym meczem.
Nowa redakcja Przegladu jest chyba jeszcze glupsza niz poprzednia i ma jeszcze wieksze klapki na oczach skoro nadal, poza liga polska i angielska, nie widzi rozgrywek mogacych zagoscic w ramowce ich gazety. Co prawda probuja od czasu do czasu dolaczac info z reszty Europy, ale , z calym szacunkiem, bramka Hajduczka z Shahtarem i jego obszerny zyciorys nie jest czyms, co mogloby sprawic, ze pomysle o Polakach, jako o drugiej sile klubow europejskich. Zaraz po... Brazylijczykach :roll:

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2008, 16:23

W najnowszym numerze (maj) ,,Pilka Nozna Plus" jest artykul o Treze w dziale Gwiazda od kuchni czy jakos tak - musze sie jutro do kiosku wybfac :)

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2008, 21:19

Oto ten artykul :) zdjecia robione komorka ale bardzo ladnie wyszly az sam sie dziwie ze tak ladnie ;)

http://www.sendspace.pl/file/tmXismu8/

Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2008, 22:07

Faje zdjęcia i fajny artykół :) Dzięki Sapo za wrzutkę, sam bym nie kupił PN+ :D

glabek94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2008, 15:30

Artykuł fajny. W końcu PN to jest marka na polskim rynku.

"FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
È BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ"
Kaczor_9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2008, 16:38

W najnowszym tyg. Pilka Nozna umiescili Del Piero w jedenastce miesiąca, ale bez wiekszych opisów...

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2008, 20:01

W najnowszym wydaniu BravoSport(21 maj) jest plakat Del Piero. Plakat przeciętny :?

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 10:41

olecki1 pisze:W najnowszym wydaniu BravoSport(21 maj) jest plakat Del Piero. Plakat przeciętny :?
Moim zdaniem grubo przesadzasz :whistle:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 11:08

wrzuccie skan to ocenimy czy przecietny

ja bede mial po weekendzie dopiero :-D

Obrazek
olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 12:44

Dragon pisze:
olecki1 pisze:W najnowszym wydaniu BravoSport(21 maj) jest plakat Del Piero. Plakat przeciętny :?
Moim zdaniem grubo przesadzasz :whistle:
Może :-D Plakatu nie mam, bo nie kupuje BravoSport(może kupie teraz), także skanu na razie nie zrobie.

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 12:56

ja nie musiałem nawet kupować :D poprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam :D musiałem troche prosic bo na odwrocie był Winiarski :D oczywiscie kolejny plakacik Del Piero już wisi sobie pięknie u mnie na ścianie :wink:

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 13:35

juventinek123 pisze:ja nie musiałem nawet kupować :D poprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam :D musiałem troche prosic bo na odwrocie był Winiarski :D oczywiscie kolejny plakacik Del Piero już wisi sobie pięknie u mnie na ścianie :wink:
Ale to ten z tego BravoSport? Jak tak, to daj skana jeśli masz możliwośc. Wtedy zobacze i może kupie.

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 15:29

olecki1 pisze:
juventinek123 pisze:ja nie musiałem nawet kupować :D poprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam :D musiałem troche prosic bo na odwrocie był Winiarski :D oczywiscie kolejny plakacik Del Piero już wisi sobie pięknie u mnie na ścianie :wink:
Ale to ten z tego BravoSport? Jak tak, to daj skana jeśli masz możliwośc. Wtedy zobacze i może kupie.
Z tego co piszesz wynika, że plakatu nie widziałeś.A jeśli tak, to skąd wiesz, że jest przeciętny ? Nie rozumiem.

olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2008, 15:53

Mati pisze:
olecki1 pisze:
Z tego co piszesz wynika, że plakatu nie widziałeś.A jeśli tak, to skąd wiesz, że jest przeciętny ? Nie rozumiem.
Widziałem, ale na zdjęciu w internecie w miniaturce.

Obrazek
ODPOWIEDZ