Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- the_natura_t_boy
- Juventino
No bo przecież kolejnośc jest bardzo ważna...
- JaPs
- Juventino
W nadziei jakiegos krzepiacego serce arykulu, mowiacego o naszym zwyciestwie nad interem, pominalem od razu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Przegladu Sportowqego na temat ligi polskiej i zachwyty nad golem Hajty, otwierajac go docelowo na srodku. Szukalem, szukalem i natknalem sie na cos, co swoja dlugoscia i trescia przypominalo raczej smsa, napisanego w dodatku przez 4-letnie dziecko z niedowladem rak, zeby bylo trudniej.
Powiedzcie mi jak to jest, ze na DWA MECZE zalosnej (kto nie rozumie czemu zalosnej to z checia mu wytlumacze) ligi angielskiej PS poswiecil cale dwie strony z wydania liczacego stron 30, a na Derby d'Italia, ktore nie byly tylko walka o punkty, ale walka o honor, raczyl tylko napisac ze moratti jest laskawy byc w zlym humorze po porazce... Tyle w tym jest tresci ile sniegu w Kenii. Nie domagam sie artykulu w stylu tych czelsi - arsenal i manu - liverpool, ale 1/4 strony to naprawde nie jest tak wiele, zwazajac na to, ile kibicow interesowalo sie tym meczem.
Nowa redakcja Przegladu jest chyba jeszcze glupsza niz poprzednia i ma jeszcze wieksze klapki na oczach skoro nadal, poza liga polska i angielska, nie widzi rozgrywek mogacych zagoscic w ramowce ich gazety. Co prawda probuja od czasu do czasu dolaczac info z reszty Europy, ale , z calym szacunkiem, bramka Hajduczka z Shahtarem i jego obszerny zyciorys nie jest czyms, co mogloby sprawic, ze pomysle o Polakach, jako o drugiej sile klubow europejskich. Zaraz po... Brazylijczykach :roll:
Powiedzcie mi jak to jest, ze na DWA MECZE zalosnej (kto nie rozumie czemu zalosnej to z checia mu wytlumacze) ligi angielskiej PS poswiecil cale dwie strony z wydania liczacego stron 30, a na Derby d'Italia, ktore nie byly tylko walka o punkty, ale walka o honor, raczyl tylko napisac ze moratti jest laskawy byc w zlym humorze po porazce... Tyle w tym jest tresci ile sniegu w Kenii. Nie domagam sie artykulu w stylu tych czelsi - arsenal i manu - liverpool, ale 1/4 strony to naprawde nie jest tak wiele, zwazajac na to, ile kibicow interesowalo sie tym meczem.
Nowa redakcja Przegladu jest chyba jeszcze glupsza niz poprzednia i ma jeszcze wieksze klapki na oczach skoro nadal, poza liga polska i angielska, nie widzi rozgrywek mogacych zagoscic w ramowce ich gazety. Co prawda probuja od czasu do czasu dolaczac info z reszty Europy, ale , z calym szacunkiem, bramka Hajduczka z Shahtarem i jego obszerny zyciorys nie jest czyms, co mogloby sprawic, ze pomysle o Polakach, jako o drugiej sile klubow europejskich. Zaraz po... Brazylijczykach :roll:
- Sapo
- Juventino
Oto ten artykul
zdjecia robione komorka ale bardzo ladnie wyszly az sam sie dziwie ze tak ladnie 
http://www.sendspace.pl/file/tmXismu8/

http://www.sendspace.pl/file/tmXismu8/
- olecki1
- Juventino
- Dybala 4ever
- Juventino
ja nie musiałem nawet kupować
poprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam
musiałem troche prosic bo na odwrocie był Winiarski
oczywiscie kolejny plakacik Del Piero już wisi sobie pięknie u mnie na ścianie 

- olecki1
- Juventino
Ale to ten z tego BravoSport? Jak tak, to daj skana jeśli masz możliwośc. Wtedy zobacze i może kupie.juventinek123 pisze:ja nie musiałem nawet kupowaćpoprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam
- Mati
- Juventino
Z tego co piszesz wynika, że plakatu nie widziałeś.A jeśli tak, to skąd wiesz, że jest przeciętny ? Nie rozumiem.olecki1 pisze:Ale to ten z tego BravoSport? Jak tak, to daj skana jeśli masz możliwośc. Wtedy zobacze i może kupie.juventinek123 pisze:ja nie musiałem nawet kupowaćpoprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam
- olecki1
- Juventino
Widziałem, ale na zdjęciu w internecie w miniaturce.Mati pisze:Z tego co piszesz wynika, że plakatu nie widziałeś.A jeśli tak, to skąd wiesz, że jest przeciętny ? Nie rozumiem.olecki1 pisze:Ale to ten z tego BravoSport? Jak tak, to daj skana jeśli masz możliwośc. Wtedy zobacze i może kupie.juventinek123 pisze:ja nie musiałem nawet kupowaćpoprosiłem ładnie kolezanke o plakacik Del Piero i już go mam