Flagi Juve
- Andrew09
- Juventino
Ja tez jestem chętny co do kupna flagi..
Wg mnie lepiej jakby był na niej tylko herb i i przepiekne hasło ewentualnie jakieś wstawki graficzne typu mała flaga włoch a w niej liczba 29
...
i oczywiście ładne tło do tego wszystkiego..
Wg mnie lepiej jakby był na niej tylko herb i i przepiekne hasło ewentualnie jakieś wstawki graficzne typu mała flaga włoch a w niej liczba 29

i oczywiście ładne tło do tego wszystkiego..
TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- darek
- Juventino
- alex_KiNiO
- Juventino
Jeżeli chodzi o podjęcie się tego przedsięwzięcia to mogę to być ja. Nie mam nic przeciwko. No poza tym to ja kontaktowałem się już z producentem. Jednak należy mieć odpowiedni projekt bo bez tego nic nie da się zrobić, a ja niestety zdolności graficznych nie mam. Ale ja osobiście uważam, że flaga powinna być prosta. Herb i do tego napis, i to wszystko jakoś ciekawie graficznie i tyle.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Trunxik
- Juventino
nie no nie wyglupiajmy sie... jak juz robimy flage to pozadna jakas a nie powycinane sylwetki. Myslalem zeby zrobic cos w stylu szalikow jakie wzczesniej robilem "Torino e bianconera" - w takim klimacie. Jak bede mial wiecej czasu to sie pobawie troche i zrobie jakis projekt. Jak ktos ma jakies pomysly to niech pisze, postaram sie cos wymalowac