A. Del Piero na Euro- petycja

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Medzeer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 18:59

Cały czas mówisz że Alex nawoływał, wręcz kazał powołać się Donadoniemu, więc polecam jeszcze raz przegląnąć newsy, Alex pytany przez dziennikarzy najcześciej odpowiadał : "To decyzja trenera, ale wierze że moja forma go przekona"

Więc naprawdę nie rozumiem, ja w owej wypowiedzi nie potrafię się doszukać rozkazu...pozatym te rozkazy wydaje prasa i kibice, za co się mamy prawa winić alexa...a może i mamy... dlaczego swoją grą rozkochał w sobie połowe Włoch.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 21:46

Medzeer pisze:Cały czas mówisz że Alex nawoływał, wręcz kazał powołać się Donadoniemu, więc polecam jeszcze raz przegląnąć newsy, Alex pytany przez dziennikarzy najcześciej odpowiadał : "To decyzja trenera, ale wierze że moja forma go przekona"

Więc naprawdę nie rozumiem, ja w owej wypowiedzi nie potrafię się doszukać rozkazu...pozatym te rozkazy wydaje prasa i kibice, za co się mamy prawa winić alexa...a może i mamy... dlaczego swoją grą rozkochał w sobie połowe Włoch.
Przejrzyj ponownie mój post. O żadnym rozkazywaniu nie mówiłem (no tego by jeszcze brakowało, żeby piłkarz rozkazwał trenerowi :roll: ). Napisałem tylko, że Alex poruszał temat swojej dopominał się miejsca w kadrze w wywiadach prasowych. Cały czas? Wspomniałem o tym raz (i to w nawiasie :wink: ).

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 12:19

Spokojnie panowie :wink:
Teraz w sumie czekajmy tylko na potwierdzenie(oby) tego `newsa`, jakoby Donadoni dzwonił to Del Piero.

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
olecki1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 23:11

Dobra dajcie spokój z tą petycją. Po 1 spójrzcie ile podpisało to osób...600? Aby petycja w jakikolwiek sposób została zauważona podpisów musi być kilka tysięcy podpisów. Po 2 jak już ktoś wcześniej powiedział, ta petycja nie w płynie w żaden sposób na wyjazd na Euro Alexa i chociaż ją podpisałem, uważam że jest bez sensu.

Obrazek
90juventus90

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 23:14

Jak Del Piero pojedzie na euro to bedzie ciążyła na nim wielka presja bo teraz wszyscy są za tym żeby pojechał z nadziejami że bedzie jednym z wyróżniających się piłkarzy Włoskiej reprezentacji oby tak było ale gożej jak tak nie będzie do go wtedy czarno widze.

pałer_rendżer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 23:10

Po dzisiejszym meczu z Atalanta zadna petycja juz chyba nie bedzie potrzebna (czy w ogole kiedykolwiek byla). Nie ma obecnie w zadnej mocnej lidze zawodnika, ktory w wieku 33 lat bylby w tak znakomitej formie. Donadoni bylby wrogiem publicznym nr 1 w Italii gdyby nie zabral naszego kapitana na Euro. Forza Alex :-D

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 08:29

Zgadzam się z przedmówcą. Del Piero sam wysłał petycje, która na pewno dotarła do selewkcjonera i ten na pewno weźmie to pod uwagę.

maxtomek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 09:55

smieszna te petycja.nie powinno byc zadnych petycji bo oszmieszaja tlyko Alexa.Pilkarz sam musi udowodnic ze zasługuje na powołanie swoja forma...jeszcze ma podajze miesiac...Wiec bedzie korona krola strzecow seri A i pojdzie na Euro:p

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 10:08

Łukasz pisze:
Myzarel pisze:Podpis poszedł w świat :D chyba (tym razem errora nie było), być może wiele to nie da ale co tam :-D Obawiam się że ślepota Donadoniego będzie kosztować Włochów całkowitą klęskę na Euro...
Wątpię, że obecność/nieobecność Del Piero na ławce będzie miała jakiś ogromny wpływ na sukces/porażkę Włochów na Euro. Niezastąpiony w tej drużynie jest tak na prawdę chyba tylko Pirlo.
Co ty za herezje głosisz? Jeżeli Del Piero pojedzie na mistrzostwa to przy obecnej formie musiałby Donadoni postawić w ataku na niego i Toniego, nie ma innej opcji. Nie piszę tego jako fan Alexa, ale jako sympatyk reprezentacji Włoch i kibic piłkarski.
A co do Pirlo? Widziałeś ostatni mecz Juventus - Milan?

Obrazek
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 10:17

Cala ta petycja nie ma juz najmniejszego sensu - Alex swoja gra pokazuje Donadoniemu, ze powinien jechac na Euro. I to nie w roli rezerwowego, ale zawodnika pierwszego skladu! Jesli selekcjoner reprezentacji Wloch tego nie dostrzeze to jest slepy.

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 10:38

Ja-JUVE-nek pisze: Co ty za herezje głosisz? Jeżeli Del Piero pojedzie na mistrzostwa to przy obecnej formie musiałby Donadoni postawić w ataku na niego i Toniego, nie ma innej opcji. Nie piszę tego jako fan Alexa, ale jako sympatyk reprezentacji Włoch i kibic piłkarski.
No zobaczymy. Ja obstawiam przód: Di Natale-Toni-Camor.
Ja-JUVE-nek pisze: A co do Pirlo? Widziałeś ostatni mecz Juventus - Milan?
No właśnie widziałem. I ten mecz udowodnił, że Pirlo w zespołach których gra podporządkowuje sobie całą grę. I jeśli on jest słabo dysponowany - cała drużyna nie gra.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 11:08

No właśnie widziałem. I ten mecz udowodnił, że Pirlo w zespołach których gra podporządkowuje sobie całą grę. I jeśli on jest słabo dysponowany - cała drużyna nie gra.
Eee... Pirlo podporządkował sobie reprezentacje? :prochno:
Skubany, niezły jest.

Tak na marginesie - widziałem w tym sezonie ładne mecze Milanu ze słabym Pirlo. I co Ty na to?

Dirty mind
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 11:41

Venomik pisze:I co Ty na to?
To może napawać pewnego rodzaju optymizmem. Tylko że tych "brzydkich" meczów ze słabym Pirlo było z tego co wiem w tym sezonie nieco więcej.

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 13:51

Petycja...? po co, przecież DEL PIERO każdym swoim występem wysyła "petycje" do Donadoniego. Jeżeli nie weźmie go na Euro to popełni ogromny błąd.
Atak Toni - Del Piero moim zdaniem będzie zabójczy, włączając do tego na zmiane Di Natale.
Patrzac na obecna forme Toniego i Del Piero tak powinien wygladac atak Italii;]

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2008, 16:01

I ten mecz udowodnił, że Pirlo w zespołach których gra podporządkowuje sobie całą grę
:smile:

Andrea Pirlo od dawna w Milanie nie gra tak jak potrafi i w mojej opinii zdecydowanie przydałaby mu się zmiana otoczenia..
Pirlo w reprezentacji niezastąpiony?
Na pewno jest ważnym ogniwem Azzurich ale czy niezastąpionym? Wydaje mi się,że jest coś w powiedzeniu- 'nie ma ludzi niezastąpionych'..Reprezentacyjną karierę zakończyły 2 wielkie postacie kadry Azzurich - Nesta i Totti ...I jakoś nie wydaje mi się żeby Donadoniemu nie udało się ich zastąpić..

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
Zablokowany