Serie A (34): Atalanta 0-4 JUVENTUS (JPC na meczu!!)
- bolec_juve
- Juventino
Ja ci powiem że jak wygramy bedziemy mieli do Romy 5 pkt. a oni do Interu 6 pkt. Patrząć na terminarz i biorąc pod uwage że to nie pierwsza taka wpadka Romy zastanowił bym się bardziej co jest możłiwe a co nie. I trzeba troche popatrzeć optymistyczniej i wierzyć w Juve!!January pisze:gawron pisze:to co wydawało się niemożliwe :rotfl: jednak się wydarzyło. Wielki pech romy cieszący nas - Juventinich. Roma zremisowała 1:1 w Rzymie z Livorno.
Teraz nie ma innej opcji - musimy wygrać z Atalantą ,by zbliżyć się do romy na 5 punktów.. nie ma mowy o remisie.
Myślę ,że to zdanie powinno określić cele Juve na koniec sezonu:
Czas na potknięcia Juve już minął ,teraz potykają się inni.
Może zaskoczę Ciebie i wielu innych kibiców Juve, ale nie cieszę się ani trochę z wpadek romy... Dogonienie romy przez Juventus jest juz praktycznie niemozliwe, za to roma może dogonic inter, a 10000000000 razy bardziej wolę zeby to roma zdobyła scudetto niż inter... Tylko, że po tej wpadce jesli inter wygra to praktycznie zapewni sobie mistrzostwo... Wtedy będę juz liczył na wpadki romy
A co do meczu to myślę że będzie 0:1 i 3 pkt. powędrują do drużyny z 3 miejsca serie ACięzki mecz na prawdę...
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Venomik
- Juventino
Jeśli umiesz korzystać z forum to sprawdzenie programu na stronie polsatu też Ci się udaKamil_on pisze:Czyli nie będzie można obejrzeć tego spotkania za pośrednictwem Polsatu Sport Extra (na żywo) ?/

Juventus w tym sezonie zanotował w tym sezonie najdłuższą serię kolejnych wygranych w grudniu.
Były to, uwaga, trzy kolejne mecze.
Tak, to jest nasz rekord w tym sezonie.
Uważasz, że nagle jesteśmy w stanie go pobić i to wygrywając sześć kolejnych spotkań?
mało realne.
A nawet wtedy potrzebowalibyśmy jeszcze przynajmniej porażki i remisu Romy w czterech meczach. A zważywszy na to, że Roma nie zwykła ostatnio przegrywać, to nawet trzech remisów w czterech meczach.
A to wszystko przy założeniu naszej super-serii, w którą już mi ciężko uwierzyć.
To zwykły realizm.
EDIT:
Ehh... się poświęcę:
Polsat sport Extra
Polsat sport
TV4
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008, 12:07 przez Venomik, łącznie zmieniany 2 razy.
Dirty mind
- bolec_juve
- Juventino
Czy ktoś wie czy napewno mecz jest/nie ma na polsacie sport extra? Jedne strony piszą że jest inne że nie ma i juz nie wiem w co wierzyć.Zależy mi na odpowiedzi bo nie wiem czy do kogos wbijac na mecz czy poprostu nachacie ogladnac na kompie. A mam "n" czyli brak polsatu sport extra.
Tu sei la squadra del cuore
- hijjawi
- Juventino
- maydayxxx
- Juventino
polsat przycial ale tu podaje link
http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matc ... art=sports i przez media player jakosc jak na internet 1 klasa !! polecam !!
http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matc ... art=sports i przez media player jakosc jak na internet 1 klasa !! polecam !!
- hijjawi
- Juventino
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz już raczej wygrany, co pozwoli nam już spokojnie myśleć o kwalifikacjach do LM, a kto wie, może uda nam się odrobić 5pkt do Romy...
Druga bramka do złudzenia przypomina mi bramkę na 1-0 w pamiętnym meczu z Realem (3-1), kiedy to Alex w bardzo podobny sposób podał do Davida, teraz zamienili się rolami. Jak tak dalej pójdzie to Alex realnie włączy się w walkę o koronę króla strzelców
Druga bramka do złudzenia przypomina mi bramkę na 1-0 w pamiętnym meczu z Realem (3-1), kiedy to Alex w bardzo podobny sposób podał do Davida, teraz zamienili się rolami. Jak tak dalej pójdzie to Alex realnie włączy się w walkę o koronę króla strzelców

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dokładnie o tym samym pomyślałem jak tą bramkę zobaczyłem.Siewier pisze:Druga bramka do złudzenia przypomina mi bramkę na 1-0 w pamiętnym meczu z Realem (3-1), kiedy to Alex w bardzo podobny sposób podał do Davida, teraz zamienili się rolami. Jak tak dalej pójdzie to Alex realnie włączy się w walkę o koronę króla strzelców
:rotfl:gawron pisze: liczę na skromniutkie 5:0![]()
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008, 16:01 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- gawron
- Juventino
do przerwy świetnie!! Del Piero świetne ładne gole i wrzutka przy pierwszej bramce (piękna główka Legro)
del piero troszkę na sępa i treze się boi ,że go wyprzedzi w golach :-D
liczę na skromniutkie 5:0
del piero idzie po hat-trick'a i rusza na podbój króla strzelców;)

del piero troszkę na sępa i treze się boi ,że go wyprzedzi w golach :-D
liczę na skromniutkie 5:0

del piero idzie po hat-trick'a i rusza na podbój króla strzelców;)
- losbond
- Juventino
Odnioslem podobne wrazenie, prawie jak z RealemSiewier pisze:Mecz już raczej wygrany, co pozwoli nam już spokojnie myśleć o kwalifikacjach do LM, a kto wie, może uda nam się odrobić 5pkt do Romy...

Ranieri, zmien Nocerino z Tiago i Pavla z Palla.
Forza Juve :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- 90juventus90
- Juventino
Do przerwy bardzo dobrze i el.LM można powiedziec że już są i oby Milan zajął 5 miejsce ale teraz prowadzi 2-1 ale po dwóch wykorzystanych karnych aż musze je później obejrzeć.
- Majos
- Juventino
Do przerwy jestem bardzo zadowolony. Dobrze się stało, iż strzeliliśmy pierwsi bramkę i to już na początku meczu. Następnie podwyższyliśmy prowadzenie i teraz już będziemy kontrolować grę do końca. Oby do końca nie tylko meczu, a całego sezonu Serie A.
- hijjawi
- Juventino
- delpierofan
- Juventino
HatTrick Alexa!! Co za mecz naszego kapitana...
"Maszeruj albo giń"