Orange Ekstraklasa 2007/2008
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
I po co ta szydera? Może pochwal się ile Ty sam masz za sobą przebytych kilometrów po Polsce ze swoją drużyną.Żuk pisze:Ale tylko u siebie. Bo ich wyjazdy :lol:.Choc to co wyżej napisał Michał potwierdza, że w Krakowie zainteresowanie meczami Białej Gwiazdy jest spore.
Pozatym piszesz jakby na mecze wyjazdowe Wisły jeździło po 50 osób. Nie bądź żałosny.
- Żuk
- Juventino
Po pierwsze mam wielki szacunek dla Wiślaków, Braci się nie traci. :shock:UlTrAs pisze:Pozatym piszesz jakby na mecze wyjazdowe Wisły jeździło po 50 osób. Nie bądź żałosny.
Jednak po prostu uważam że na taki zespół, to ich wyjazdy są dosyć marne. Nie mówię tu o Poznaniu, czy Warszawie. Na takie mecze każdy się potrafi zmobilizować. A że na ich wyjazdy nie jeżdżą liczne grupy, taka prawda.
Kibice.net :shock: :lol: :lol:UlTrAs pisze: I po co ta szydera? Może pochwal się ile Ty sam masz za sobą przebytych kilometrów po Polsce ze swoją drużyną.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No no. Wracaj już tam.Żuk pisze:Kibice.net :shock: :lol: :lol:UlTrAs pisze: I po co ta szydera? Może pochwal się ile Ty sam masz za sobą przebytych kilometrów po Polsce ze swoją drużyną.
- steru
- Qualità Juventino
Żadna ignorancja...A jeśli uważasz że przejawiam brak wiedzy to proszę wyjaśnij Nam wszystkim jak to jest chodzić z "kozikiem" ze strachu przed innymi :lol:Michal17 pisze:Niby czemu mam Ci cokolwiek tłumaczyć i komentować skoro przejawiasz całkowitą ignorancję i brak wiedzy o Krakowie...steru pisze:Na lepszy komentarz Cie nie stać?
No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...Michal17 pisze:A ja mówiąc badziewie mam na myśli klub mało atrakcyjny piłkarsko - na takie mecze nie przychodzą obserwatorzy i pikniki bo w fazie grupowej PE kiedy graliśmy z Zagłębiem obie drużyny grały rezerwami i Młodą Ekstraklasą. Było 4,5 tysiąca kiedy na innych stadionach kibiców można było liczyć w setkach...steru pisze: UUU zawiało grozą. Całe 4,5 tys na Zagłębiu. Widać że nie kierowaliście się pozycją w tabeli![]()
P.S Mówiąc badziewie miałem na myśli klub bez tradycji, kibiców więc wybacz ale skoro Zagłebie nazywasz badziewiem to równie dobrze Wisła Nim jest...
Możesz być pewny, że na ligowym spotkaniu z Zagłębiem Sosnowiec w ostatniej kolejce na R22 będzie komplet i drugie tyle pod stadionem - FETA MISTRZOWSKA!
- Michal17
- Juventino
Właśnie teraz pokazałeś tą ignorancję i jeszcze Cię to bawi...steru pisze:Żadna ignorancja...A jeśli uważasz że przejawiam brak wiedzy to proszę wyjaśnij Nam wszystkim jak to jest chodzić z "kozikiem" ze strachu przed innymi :lol:
Nic nie będę wyjaśniał - sytuacja w Krakowie jest chora ale nic Ci do tego, kibicuj Zagłębiu i ciesz się, że w Twoim mieście niewiele Ci grozi...
Czemu uważasz, że jest nas niewielu?steru pisze: No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...
- paku
- Juventino
Zaraz sie dowiemy ze jak Zagłębie grało w 3 Lidze to przychodziło 5 tyś kibiców, a jakby to Wisła grała w 3 lidze by przyszło 500 kibicówMichal17 pisze:Czemu uważasz, że jest nas niewielu?steru pisze: No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...
- Michal17
- Juventino
A niedługo będzie okazja się przekonać ilu kibiców przyjdzie na to Zagłębie w 3 lidze, już niedługo...paku pisze:Zaraz sie dowiemy ze jak Zagłębie grało w 3 Lidze to przychodziło 5 tyś kibiców, a jakby to Wisła grała w 3 lidze by przyszło 500 kibicówMichal17 pisze:Czemu uważasz, że jest nas niewielu?steru pisze: No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...
- Dominik10
- Juventino
No i Wisła ma mistrza. Szczerze jej gratuluje bo na przekroju całego sezonu grała najlepiej najrówniej i najefektowniej. Widać, że Maciej Skorża wykonał dobra robotę przy Reymonta i może to właśnie temu młodemu szkoleniowcowi uda się awansować do Ligi Mistrzów. To pokaże nastepny sezon. Jednak teraz czas na włodarzy Wisły, którzy też musza w jakiś sposób pomóc drużynie jakimiś celnymi transferami. Bo bez nich kolejny raz po wielkich zapowiedziach będzie znowu porażka na całej linii.
- C-Bart
- Juventino
No trzeba przyznać, że Wisła w tym sezonie jest zdecydowanym liderem Orange Ekstraklasy, jest poza zasięgiem reszty stawki. Biała Gwiazda pokazała ile znaczy w naszym kraju teraz trzeba czekać na Ligę Mistrzów i zobaczymy jak ma się to do reszty Europy.
- steru
- Qualità Juventino
No i właśnie do tego zmierzam, że sytuacja w Krakowie jest chora i odpowiadają za to kibice zarówno Cracovii jak i Wisły...Michal17 pisze:Właśnie teraz pokazałeś tą ignorancję i jeszcze Cię to bawi...steru pisze:Żadna ignorancja...A jeśli uważasz że przejawiam brak wiedzy to proszę wyjaśnij Nam wszystkim jak to jest chodzić z "kozikiem" ze strachu przed innymi :lol:
Nic nie będę wyjaśniał - sytuacja w Krakowie jest chora ale nic Ci do tego, kibicuj Zagłębiu i ciesz się, że w Twoim mieście niewiele Ci grozi...
Uważam, że tak jak w większości klubów mobilizacja następuje podczas ważnych pojedynków i dużych sukcesów. Twierdzę również że najlepiej pod względem kibicowskim w Polsce wypada Lech a potem długo długo nic niestety.Michal17 pisze:Czemu uważasz, że jest nas niewielu?steru pisze: No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...
Nie muszę tego pisać bo najwyraźniej sam to wiesz skoro poruszasz ten temat...paku pisze:Zaraz sie dowiemy ze jak Zagłębie grało w 3 Lidze to przychodziło 5 tyś kibiców, a jakby to Wisła grała w 3 lidze by przyszło 500 kibicówMichal17 pisze:Czemu uważasz, że jest nas niewielu?steru pisze: No i to jest oczywiste że będzie komplet skoro to będzie feta mistrzowska...Jak na mój gust to Wisła kibiców ma niewielu i jak w każdym klubie mobilizują się oni tylko wtedy kiedy są sukcesy bądz derby...
No i się przekonamy. My nie musimy niczego udowadniać. W tym sezonie frekwencja jest niska i na 3 lidze raczej nie spadnie bo ... tak jak mówię są zwycięstwa są i kibice i tak jest wszędzieMichal17 pisze:A niedługo będzie okazja się przekonać ilu kibiców przyjdzie na to Zagłębie w 3 lidze, już niedługo...paku pisze:Zaraz sie dowiemy ze jak Zagłębie grało w 3 Lidze to przychodziło 5 tyś kibiców, a jakby to Wisła grała w 3 lidze by przyszło 500 kibicówMichal17 pisze: Czemu uważasz, że jest nas niewielu?
P.S Jazda, jazda, jazda - biała mazda

- Machnes
- Juventino
Dokładnie. Miałem okazje widziec ich na Ludowym (Ty pewnie, też steru i nikt mi nie wmowi, ze nie sa najlepsi. Wielki szacunek za ich doping.steru pisze:Uważam, że tak jak w większości klubów mobilizacja następuje podczas ważnych pojedynków i dużych sukcesów. Twierdzę również że najlepiej pod względem kibicowskim w Polsce wypada Lech a potem długo długo nic niestety.
steru pisze:No i się przekonamy. My nie musimy niczego udowadniać. W tym sezonie frekwencja jest niska i na 3 lidze raczej nie spadnie bo ... tak jak mówię są zwycięstwa są i kibice i tak jest wszędzie

no i trzeba pogratulowac Wiśle tytulu. Zapewniony bardzo szybko i w pelni zasluzony, moze zbudujecie druzyne na Lige Mistrzow. Mam jednak nadzieje, ze w przyszlym sezonie nie obronicie mistrzostwa na rzecz Legii :twisted:
pozdro

- gregor_g4
- Juventino
hehe niezla napinka
:D

trzeba tez przyznac ze Zaglebie Sosnowiec obecnie, to jedna z najslabszych (jesli nie najslabsza) druzyna w historii polskiej pierwszej ligi. Dawno nie bylo tak slabej druzyny - 0!!! punktow na wyjezdzie, u siebie nie wiele lepiej, od poczatku sezonu wiadomosc o degradacji i ciagnacy sie za nami smrod - to wszystko wplynelo na niska frekwencje i jestem pewien, ze gdyby taka sytuacja spotkala jakichkolwiek innych kibicow, to nie bylo by u nich lepiej na trybunach. Ja jednak jestem pewien ze bedzie lepiej, nie pierwszy raz spotyka nas cos takiego - juz raz kibice z Sosnowca pokazali co to wiara, teraz bedzie podobnieMachnes pisze:ale trzeba przyznac, ze maly obciach w ok. 240 tys osobowym miescie taka frekwencja
Mozna sie bylo jednak tego spodziewac najpierw po degradacji a nastepnie po naszych zakupach w Zimie
Ale serce placze jak sie widzi taki stan rzeczy na trubunach jak np. na ŁKSie
![]()

- Machnes
- Juventino
Wiem zgadzam sie z Tobą w 100%gregor_g4 pisze:hehe niezla napinka:D
trzeba tez przyznac ze Zaglebie Sosnowiec to jedna z najslabszych (jesli nie najslabsza) druzyna w historii polskiej pierwszej ligi. Dawno nie bylo tak slabej druzyny - 0!!! punktow na wyjezdzie, u siebie nie wiele lepiej, od poczatku sezonu wiadomosc o degradacji i ciagnacy sie za nami smrod - to wszystko wplynelo na niska frekwencje i jestem pewien, ze gdyby taka sytuacja spotkala jakichkolwiek innych kibicow, to nie bylo by u nich lepiej na trybunach. Ja jednak jestem pewien ze bedzie lepiej, nie pierwszy raz spotyka nas cos takiego - juz raz kibice z Sosnowca pokazali co to wiara, teraz bedzie podobnieMachnes pisze:ale trzeba przyznac, ze maly obciach w ok. 240 tys osobowym miescie taka frekwencja
Mozna sie bylo jednak tego spodziewac najpierw po degradacji a nastepnie po naszych zakupach w Zimie
Ale serce placze jak sie widzi taki stan rzeczy na trubunach jak np. na ŁKSie
![]()

pozdro

- gregor_g4
- Juventino
sezon jest dla nas stracony - moglismy pozostac w 2 lidze i to by nam wyszlo na lepsze. Jedyny pozytyw to jupitery i podrzewana murawa - wlodarze miasta musieli cos zaczac robic. Pozostanie tez w pamieci kilka fajnych momentow, w tym chyba najlepsze moje wspomnienie z meczow Zaglebia - 1 polowa z meczu z Gornikiem w Zabrzu - ogladalem ja z lzami w oczach, podobnie jak wiekszosc ludzi na sektorze. Szkoda ze zakonczenie bylo gorsze... niestety nasi pilkarze to co najwyzej 2 ligowi grajkowie i ich rowniez nie ma co winic za ten stan rzeczy - organizacyjnie nie dorosnelismy do 1 ligi. Pozostaje patrzec z nadzieje w przyszlosc i czekac na 3 lige, ktora o dziwo moze byc ciekawsza niz 1Machnes pisze:Wiem zgadzam sie z Tobą w 100%'Za te 15 lat'
Jednak strasznie mi zal, ze ten sezon tak wyglada
A w sobote zapewne widzimy sie na Ludowym :] Moze chociaz na koniec jeszcze troche powalczymy
pozdro

Niestety na Lubinie i Widzewie mnie nie bedzie - musze byc w pracy.