tatuaże
- holydevil
- Juventino 
taka mala aneksja to Pana wyzej , chinszczyzna wcale nie jest cool  wrecz przeciwnie, ale o gustach sie nie rozmawia.
 wrecz przeciwnie, ale o gustach sie nie rozmawia.
jak ma byc zwiazany z juventusem to moim zdaniem albo po wosku albo poprostu zwiazane z klubem
ale jak ma byc to tatoo nie zwiazany z juve to jesli Ci sie podoba chinszczyzna to ok..

wrecz przeciwnie, ale o gustach sie nie rozmawia.
 wrecz przeciwnie, ale o gustach sie nie rozmawia.jak ma byc zwiazany z juventusem to moim zdaniem albo po wosku albo poprostu zwiazane z klubem
ale jak ma byc to tatoo nie zwiazany z juve to jesli Ci sie podoba chinszczyzna to ok..
- juveluck
- Juventino 
- losbond
- Juventino 
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jedwabista ta Twoja dziara
 :!:  Miadzy moim zdaniem, rewelka :!:
  :!:  Miadzy moim zdaniem, rewelka :!: Pelen szacun
 .
 .Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto. 
Che Juventus!
						Che Juventus!
- juveluck
- Juventino 
To nie piłka w "stylu tej z herbu barcy" tylko piłka w stylu tej którą Sivori strzelił 6 bramek interowi w 1961Dragon pisze:Laury i wstęga kosmos. Osobiście nie podoba mi się pilka, w stylu tej z herbu barcy.Genaralnie jestem pod dużym wrażeniem
Gratuluję 8)
Tak jak pisałem, jak się zagoi to co jest teraz, będziemy się z nim bawić. Bo są właśnie pewne pomysły co to wypełnienie środka laurów.Sapo_JuveFan pisze: Chociaz taki troszke ,,goly" w srodku ale i tak bardzo ladny
Wiedziała już wcześniej i przyjęła całkiem nienajgorzej :-DDiego pisze:Babcia nie zemdlała?
					Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2008, 21:41 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- losbond
- Juventino 
W takim razie szacun tez dla Babci :-D . Jak ja bym z czym takim w domu sie pokazal, to chyba doprowadzilbym do zbiorowej histerii i stanow przedzawalowych rodzicow i babcijuveluck pisze:Wiedziała już wcześniej i przyjęła całkiem nienajgorzej :-DDiego pisze:Babcia nie zemdlała?
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto. 
Che Juventus!
						Che Juventus!
- white_wolv
- Juventino 
Pilka rewelacyjna.ale szczerze mowiac ten laur przypomina mi troche bozonarodzeniowy stroik   

Jakby nie patrzec pozadna dziara..

Jakby nie patrzec pozadna dziara..
- adi130
- Juventino 
kozak dziarka  ale nie kolorowy wydaje mi się że tez fajnie mógłby wyglądac. już moge chodzić więc sie pofatyguje na mecz i zobacze na żywo w najbliższym czasie
 ale nie kolorowy wydaje mi się że tez fajnie mógłby wyglądac. już moge chodzić więc sie pofatyguje na mecz i zobacze na żywo w najbliższym czasie  Na pierwszy rzut oka tylko czcionka mi sie tak jakoś średnio spodobała
 Na pierwszy rzut oka tylko czcionka mi sie tak jakoś średnio spodobała

ale nie kolorowy wydaje mi się że tez fajnie mógłby wyglądac. już moge chodzić więc sie pofatyguje na mecz i zobacze na żywo w najbliższym czasie
 ale nie kolorowy wydaje mi się że tez fajnie mógłby wyglądac. już moge chodzić więc sie pofatyguje na mecz i zobacze na żywo w najbliższym czasie  Na pierwszy rzut oka tylko czcionka mi sie tak jakoś średnio spodobała
 Na pierwszy rzut oka tylko czcionka mi sie tak jakoś średnio spodobała- Dionizos
- Juventino 
Masakra prezes... no raz Ci sie udalo mi zaimponowac. Szczerze mowiac, jeden z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kibicowskich tatuazy jakie widzialem. Co masz zamiar z laurami zrobic? 
Tak przy okazji, jak bedziesz cwiczyl biceps to Ci sie zrobia rozstepy i kij z tatuazem... .
.

Tak przy okazji, jak bedziesz cwiczyl biceps to Ci sie zrobia rozstepy i kij z tatuazem...
 .
.