Serie A (34): Atalanta 0-4 JUVENTUS (JPC na meczu!!)
- tabo89
- Juventino

mecz 34 kolejki Serie A: Atalanta - JUVENTUS
Czas:
2008-04-20 (niedziela)
Godzina 15:00
Miejsce:
Stadio Atleti Azzurri d'Italia
Pojemność 26 600
O przeciwniku:
Rok założenia: 1907
Barwy: Czarno-niebieskie
Przydomek: Nerazzurri, La Dea
Prezydent: Ivan Ruggeri
Trener: Luigi Del Neri
strona internetowa
Sukcesy:
# Puchar Włoch - 1963
Ostatnie mecze
13 kwietnia 2008
Napoli Atalanta 2 : 0
6 kwietnia 2008
Atalanta Inter 0 : 2
30 marca 2008
Milan Atalanta 1 : 2
Aktualna sytuacja w tabeli:
3. Juventus
...
10. Atalanta
Najlepsi strzelcy drużyn:
18. Trezeguet (Juventus)
...
10. Doni (Atalanta)
mecz na żywo w TV:

C+ Sport 2 (D/F/N/S)
DigitAlb SuperSport 2
Hi Soccer
Mediaset Calcio 2
NTV Turkey
Sky Calcio 1
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Hun)
Przewidywane składy
JUVENTUS
Atalanta
Na mecz wybiera się ekipa z JuvePoland Club - zyczymy dobrej zabawy (%)

źródła: www.juvepoland.com , www.club.juvepoland.com, www.seriea.pl , www.liveonsat.com , www.atalanta.it , www.wikipedia.pl , www.gazzetta.it
wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki :-D
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2008, 10:37 przez tabo89, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sapo
- Juventino
Mimo, ze ostatnio mamy problemy z zespolami srednimi uwazam ze damy pojdziemy za ciosem i wygramy trzeci mecz w ciagu siedmiu dni
ten wyjazd bedzie bardzo ciezki, jeden z ciezszych w calym sezonie ale wierze w naszych Bianconerich ktorzy jeszcze wierza w drugie miejsce tak jak i ja wierze
licze na 2-1
Treze i Alex 

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Hmm no mecz jak mecz z racji tego, że gromada polskich "napaleńców" jedzie na ów wyczyn naszych idoli powinni wygrać.
Nedwed będzie rwać od początku. To będzie OK
zobaczymy co Nocerino pokaże jakoś ostatnio ten gracz zbsorbuje moją uwage;) no i czy Palladino wejdzie.
Więc mój typ to 2-0 damy rade Atalancie do 0 takie moje zdanie.
Nedwed będzie rwać od początku. To będzie OK

Więc mój typ to 2-0 damy rade Atalancie do 0 takie moje zdanie.
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- blazejrondel
- Juventino
To będzie bardzo ciężki mecz i poważnie się zastanawiam czy nie postawić dużych pieniędzy na remis.
- Okoni
- Juventino
Ja myślę, że to będzie miły, prosty i przyjemny meczyk
.Atalanta w przeciwieństwie do nas nie jest ostatnio w wysokiej formie.Jako, że dwa poprzednie wyniki przewidziałem mam nadzieję, że i tym razem nie będzie inaczej, więc 2-0 dla naszych :-D
Trezeguet 8)
Tiago ( bardzo liczę na niego )
I jeszcze kilka słów o składzie
Nie wiem co się bardziej opłaca? przesunąć Camora do środka za Tiago i dać szanse Palladino na skrzydle? Czy zostawić tak jak jest i tym samym dać szanse Tiago? Bo jak już mamy pozycje w miarę bezpieczną i jak kontuzję ma Iaquinta i Sissoko (chociaż ten drugi może na mecz się wyleczyć) to można komuś dać szanse tylko komu Palladino żeby się ogrywał czy Tiago żeby powoli odzyskiwał pewność siebie?( bo ostatnio gra coraz lepiej ).

I jeszcze kilka słów o składzie

Nie wiem co się bardziej opłaca? przesunąć Camora do środka za Tiago i dać szanse Palladino na skrzydle? Czy zostawić tak jak jest i tym samym dać szanse Tiago? Bo jak już mamy pozycje w miarę bezpieczną i jak kontuzję ma Iaquinta i Sissoko (chociaż ten drugi może na mecz się wyleczyć) to można komuś dać szanse tylko komu Palladino żeby się ogrywał czy Tiago żeby powoli odzyskiwał pewność siebie?( bo ostatnio gra coraz lepiej ).
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2008, 11:03 przez Okoni, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
oj boshe ;P jeszcze bym zrozumial jakbys zle napisala molinaro ;P za pokute odpraw 10x na kolanach kolo kosciola albo wyslij datek dla ojca z torunia 8)Maggie Del Piero pisze:
Nedwed będzie rwać od początku. To będzie OK![]()
ten mecz na pewno na stojaka jak z parma nie wygramy. bedzie trzeba zagrac w miare dobrze. zobaczymy jak kondycyjnie wytrzymamy ten mecz. szkoda ze nie ma iaquinty bo by pewnie zagral caly mecz z parma i teraz dp bylby wypoczety.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- 90juventus90
- Juventino
Ktoś wie czy Juventus bedzie rozstawiony w Lidze mistrzów w czasie losowania 3 rundy eliminacji a później w fazie grupowej?
- Vincitore
- Juventino
To nie będzie na pewno łatwy mecz. Atalanta radzi sobie w tym sezonie całkiem nieźle, a na własnym boisku przegrała w tym sezonie ledwo trzy spotkania. Mają kilku asow w swojej talii
. W pierwszej rundzie męczyliśmy się dosyć długo kiedy to Nedved wziął na siebie odpowiedzialność za strzelanie bramek i huknął w 86 minucie
.
Życzyłbym sobie w pierwszym składzie Tiago ktory gra ostatnio naprawdę dobrze, już nie chodzi mi tutaj nawet o ten udział przy bramce na 3:0 z Parmą, z Milanem zaprezentował się dobrze od pierwszej minuty i sądzę że powinien zagrać w pierwszym składzie. Osobiście widziałbym zestawienie pomocy jak w meczu z interem, czyli znany już wszystkim romb. W środku pomocy Camoranesi z Tiago przy czym ten pierwszy bardziej ofensywny, na lewej Nedved a na prawej Hasan. Rozum podpowiada mi jednak iż na lewej zobaczymy Nedveda, w środku Nocerino z Tiago a na prawej Camora
.
Jedziemy po trzy punkty o ktore na pewno będzie ciężko
.

Życzyłbym sobie w pierwszym składzie Tiago ktory gra ostatnio naprawdę dobrze, już nie chodzi mi tutaj nawet o ten udział przy bramce na 3:0 z Parmą, z Milanem zaprezentował się dobrze od pierwszej minuty i sądzę że powinien zagrać w pierwszym składzie. Osobiście widziałbym zestawienie pomocy jak w meczu z interem, czyli znany już wszystkim romb. W środku pomocy Camoranesi z Tiago przy czym ten pierwszy bardziej ofensywny, na lewej Nedved a na prawej Hasan. Rozum podpowiada mi jednak iż na lewej zobaczymy Nedveda, w środku Nocerino z Tiago a na prawej Camora

Jedziemy po trzy punkty o ktore na pewno będzie ciężko

- Dominik10
- Juventino
- holydevil
- Juventino
- Desant.
- Juventino
Nie wiem dlaczego, ale ja nie widzę na stronie PS żeby ten mecz był pokazywane na którymś z dwójki PS,PSE.
A co do meczu, to strasznie się boje.W pierwszym meczu bardzo się męczyliśmy i nie sądzę aby w niedzielę poszło nam łatwiej.Liczę jednak na zwycięstwo skromnym 1-0 po bramce Trezeguet.
A co do meczu, to strasznie się boje.W pierwszym meczu bardzo się męczyliśmy i nie sądzę aby w niedzielę poszło nam łatwiej.Liczę jednak na zwycięstwo skromnym 1-0 po bramce Trezeguet.
- Venomik
- Juventino
Teoretycznie najprawdopodobniej błąd w programie, bo nie wyobrażam sobie by nie puścili tego meczu na żywo, skoro mają wykupione prawa do tego. Właśnie po to mają taką Atalantę, by móc pokazać mecz jak przyjadą wielkie zespoły.
A sam mecz, cóż - lekki nie będzie, ale wynik tak naprawdę wiele różnicy nam nie robi
Czy będziemy wygrywać czy przegrywać i tak będziemy grać w eliminacjach LM.
A sam mecz, cóż - lekki nie będzie, ale wynik tak naprawdę wiele różnicy nam nie robi

Dirty mind
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Wygrac ten mecz i zapewnic sobie juz miejsce w pierwszej 4.
Forza JUVE
Forza JUVE