Orange Ekstraklasa 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 14:31

Michal17, a gdzie Twój koronny argument - :?: :lol:

Obrazek
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 14:38

Ale tak jest wszędzie. Gdzie są wyniki- tam jest frekwencja.
Niestety nie wszedzie :?

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 14:45

W niedziele WISŁA KRAKÓW zostaje MISTRZEM POLSKI. I Legioniści, Zagłębiacy ( :prochno: ) Mogą pisać sobie co chcą ;)
Zazdrość, straszna rzecz :lol:

Ps.
http://www.sendspace.pl/file/UeVUc2nE/ Polecam...

bblackk, do zobaczenia w Warszawie. Chyba że nie przyjdziesz zobaczyć porażki Legii :D Ile przyjdzie ludzi ? 8 Tyś?
Walter? Co?! Wisła Mistrzem :prochno:

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 14:53

bblackk pisze:Michal17, a gdzie Twój koronny argument - :?: :lol:
I pewnie sobie teraz myślisz: ale mu pocisnąłem!
Jeśli tak to przyśpiewka dedykowana dla Ciebie...

paku, oni przecież nie przyjdą dla nas, nożowników. Legia jest honorowa, nie to co my :rotfl: :rotfl: :rotfl:

EDIT1: literówka

EDIT2: może raczej "Nie ma Legii bez Żylety"...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2008, 14:56 przez Michal17, łącznie zmieniany 2 razy.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 14:54

Michal17 pisze:
bblackk pisze:Michal17, a gdzie Twój koronny argument - :?: :lol:
I pewnie sobie teraz myślisz: ale mu pocisnąłem!
Jeśli tak to przyśpiewka dedykowana dla Ciebie...

paku, oni przecież nie przyjadą do nas, nożowników. Legia jest honorowa, nie to co my :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Gramy u siebie, WISEŁKO gramy u siebie? ;)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 16:00

paku pisze:W niedziele WISŁA KRAKÓW zostaje MISTRZEM POLSKI. I Legioniści, Zagłębiacy ( :prochno: ) Mogą pisać sobie co chcą ;)
Zazdrość, straszna rzecz :lol:
I będziemy pisać co chcemy :whistle: A przede wszystkim to będę pisał, że nie zazdroszczę Wiśle mistrza bo na niego zasłużyła, więc skończcie wreszcie z tym głupim tekstem : zazdrość :roll:
Michal17 pisze:
steru pisze: Też mi obelga. Porównanie dotyczy aspektów niesportowych bo zarówno Cracovia jak i Wy macie zamiłowanie do noży i innych ostrych przedmiotów.
Wiem, że pójdę po najmniejszej linii oporu, ale niby czemu mam się tłumaczyć: Nie znasz chyba klimatu kibicowskiego pod Wawelem...
Trudno jednak zaprzeczyć tym nożom, Pasy się wystawiły na Pakt Poznański więc Wisła też bo inaczej podpisalibyśmy na siebie wyrok. Równie dobrze mogło być na odwrót - nie przeczę.
Taaa bo Craxa się wystawiła to Wy też musieliście bo inaczej by Was powybijali co do jednego a tak to macie się czym bronić ehh i też możecie komuś krzywdę zrobić ... Powiedz czy nie jest to głupie?! Ludzie żyjemy w 21 wieku a nie w średniowieczu.

Michal17 pisze:
steru pisze:W sumie to nie wiem czy odnosić się do tego poważnie czy raczej to jakiś żart z Twojej strony. Jak w Krakowie tak i w Sosnowcu mobilizacja następuje na ciekawsze kibicowsko spotkania tj. z Ruchem czy Legią.
Mało tego nawet w 3 lidze udowodniliśmy, że mamy kibiców kiedy to na meczu ze Śląskiem Wrocław było więcej kibiców niż na spotkaniu Wisły z Legią...
A we wtorek na PE z Legią było nas ok 9 tysięcy. Ile ekip chodzi na PE w takich liczbach? Nie wspominając o lidze...
To był mecz z Legią... Gdybyście grali z Groclinem czy jakimś innym badziewiem to 9 tys by nie było...

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 21:23

steru pisze:Taaa bo Craxa się wystawiła to Wy też musieliście bo inaczej by Was powybijali co do jednego a tak to macie się czym bronić ehh i też możecie komuś krzywdę zrobić ... Powiedz czy nie jest to głupie?! Ludzie żyjemy w 21 wieku a nie w średniowieczu.
Bez komentarza, nie masz pojęcia o Krakowie...

steru pisze:To był mecz z Legią... Gdybyście grali z Groclinem czy jakimś innym badziewiem to 9 tys by nie było...
W sumie racja, jak graliśmy z "badziewiem" Zagłębiem Sosnowiec to było tylko 4,5 tysiąca na PE. Tyle ile na Cracovię chodzi na ligę...

blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2008, 21:36

widzew taki slaby a polonia taka mocna :doh: :doh: :think: :think: mam nadzieje ze tak jest w rzeczywistosci bo jak sie okaze ze w trakcie gdy prokuratura weszy kluby nic sobie nie robia z tego i dalej ustawiaja mecze oby nie bo to bedzie koniec polskiej pilki

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 08:52

Michal17 pisze:
steru pisze:Taaa bo Craxa się wystawiła to Wy też musieliście bo inaczej by Was powybijali co do jednego a tak to macie się czym bronić ehh i też możecie komuś krzywdę zrobić ... Powiedz czy nie jest to głupie?! Ludzie żyjemy w 21 wieku a nie w średniowieczu.
Bez komentarza, nie masz pojęcia o Krakowie...
Na lepszy komentarz Cie nie stać?

Michal17 pisze:
steru pisze:To był mecz z Legią... Gdybyście grali z Groclinem czy jakimś innym badziewiem to 9 tys by nie było...
W sumie racja, jak graliśmy z "badziewiem" Zagłębiem Sosnowiec to było tylko 4,5 tysiąca na PE. Tyle ile na Cracovię chodzi na ligę...
UUU zawiało grozą. Całe 4,5 tys na Zagłębiu. Widać że nie kierowaliście się pozycją w tabeli :smile:

P.S Mówiąc badziewie miałem na myśli klub bez tradycji, kibiców więc wybacz ale skoro Zagłebie nazywasz badziewiem to równie dobrze Wisła Nim jest... :smile:

sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 09:29

do Paku@ , i innych Wiślaków gratulacje za mistrzostwo byliście poza zasięgiem innych ekip , ale niema czym sie tak podniecać bo narazie poza krajowym podwórkiem nic innego nie zdobyliście porozmawiamy pod koniec lata jak uda wam sie zakwalifikować do LM . Zobaczymy macie duży budżet świetnych graczy plany transferowe też konkretne ale czy coś Skorża i jego ekipa z działa w Europie . Wiec teraz możecie cieszyć sie z Mistrza ale porozmawiamy pod koniec lata :)

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 11:19

sushi pisze:do Paku@ , i innych Wiślaków gratulacje za mistrzostwo byliście poza zasięgiem innych ekip , ale niema czym sie tak podniecać bo narazie poza krajowym podwórkiem nic innego nie zdobyliście porozmawiamy pod koniec lata jak uda wam sie zakwalifikować do LM . Zobaczymy macie duży budżet świetnych graczy plany transferowe też konkretne ale czy coś Skorża i jego ekipa z działa w Europie . Wiec teraz możecie cieszyć sie z Mistrza ale porozmawiamy pod koniec lata :)
Nawet jak nie wejdziemy do Ligi Mistrzów będę się cieszył z MISTRZOSTWA POLSKI. Przez rok będziecie musieli słuchać,
Mistrz Polski Wisła Kraków. Fascynujące :smile:

steru, nie znasz tematów kibicowskich w Krakowie, więc nie masz racji ;)

Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 11:22

kornknot pisze:Choc to co wyżej napisał Michał potwierdza, że w Krakowie zainteresowanie meczami Białej Gwiazdy jest spore. Choć nie przeczę, ze gdyby Wisła znajdowała się powiedzmy w środkowej strefie tabeli nie byłoby takiej frekwencji. Ale tak jest wszędzie. Gdzie są wyniki- tam jest frekwencja.
W Białymstoku nie ma wyników i jest frekwencja :naughty:
Choc to co wyżej napisał Michał potwierdza, że w Krakowie zainteresowanie meczami Białej Gwiazdy jest spore.
Ale tylko u siebie. Bo ich wyjazdy :lol:.
sushi pisze:do Paku@ , i innych Wiślaków gratulacje za mistrzostwo byliście poza zasięgiem innych ekip , ale niema czym sie tak podniecać bo narazie poza krajowym podwórkiem nic innego nie zdobyliście porozmawiamy pod koniec lata jak uda wam sie zakwalifikować do LM
LM, jeszcze jest odległa. Chodź, ostatnimi laty, to właśnie teraz Wisła ma największą szansę na zakwalifikowanie się do LM. Jednak łatwo nie będzie. Latem będą musieli się wzmocnić.

sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 11:53

Paku@ dla mnie może co roku Wisła być Mistrzem bo mam sentyment do tego zespołu , choć nudne by to było gdyby Wisła co rok była najmocniejsza w Polsce . Niem co sie łudzić ale Polskie zespoły na arenach w europie wcale się nie liczą czy to Wisła czy Legia ,Lech itd . Musi latem się wzmocnić ale też i dobrze zgrać z tymi nowymi piłkarzami ale zobaczymy co będzie latem :)

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 11:58

steru pisze:Na lepszy komentarz Cie nie stać?
Niby czemu mam Ci cokolwiek tłumaczyć i komentować skoro przejawiasz całkowitą ignorancję i brak wiedzy o Krakowie...

steru pisze: UUU zawiało grozą. Całe 4,5 tys na Zagłębiu. Widać że nie kierowaliście się pozycją w tabeli :smile:
P.S Mówiąc badziewie miałem na myśli klub bez tradycji, kibiców więc wybacz ale skoro Zagłebie nazywasz badziewiem to równie dobrze Wisła Nim jest... :smile:
A ja mówiąc badziewie mam na myśli klub mało atrakcyjny piłkarsko - na takie mecze nie przychodzą obserwatorzy i pikniki bo w fazie grupowej PE kiedy graliśmy z Zagłębiem obie drużyny grały rezerwami i Młodą Ekstraklasą. Było 4,5 tysiąca kiedy na innych stadionach kibiców można było liczyć w setkach...

Możesz być pewny, że na ligowym spotkaniu z Zagłębiem Sosnowiec w ostatniej kolejce na R22 będzie komplet i drugie tyle pod stadionem - FETA MISTRZOWSKA!

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2008, 11:58

Żuk pisze: Ale tylko u siebie. Bo ich wyjazdy :lol:.
Za to wasze wyjazdy są najlepsze na świecie :prochno:

Zablokowany