Flagi Juve
- alex_KiNiO
- Juventino
Całkowity koszt mógłby wynieść ok. 36 zł. Może trochę więcej lub mniej. Może być wykonane mocowanie na karabińczyk lubevilboy pisze:gdyby koszty udalo sie zamknac w granicach 50zl to bylbym zainteresowany 8) nooo... o ile jeszcze projekt bedzie porzadny
troczki. Wtedy dopłata to 1,50zł do sztuki, ale w tym przypadku to różne przypięcia są chyba bezcelowe. Co do samych flag to trzeba też dodać, że są one dwustronne.
Co do minimalnego rozmiaru wzoru to nie wiem. Napisałem do producenta mail z tym zapytaniem.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2008, 17:04 przez alex_KiNiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
ja jestem również chętny ale na inna flage niz zaproponowal alex_KiNiO bo taka z allegro juz mam :-D
- alex_KiNiO
- Juventino
Ta flaga w pierwszym poście to była tylko próbna dla porównania cen z allegro i od producenta. Cały czas czekamy na propozycje wzoru flagi i wtedy wybrana będzie ta najfajniejsza.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Max_LP
- Juventino
Ja również jestem zainteresowany.. tylko nie moge się zdecydować na rozmiar. Mam już jedną w wymiarach 90x60 i nie wiem czy ta w najwiekszym rozmiarze będzie przy niej dobrze wyglądać
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Kamil_on
- Juventino
Ja niestety nie mam uzdolnień graficznych, ale chcę z mojej strony zasugerować flagę na której pośrodku znajdzie się herb, a w pozostałe miejsca zostaną wkomponowane sylwetki wszystkich klubowych legend...
Fajnie mieć kawałek historii klubu na ścianie
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- zebol
- Juventino
No super pomysł jak ktos bedzie taki projekt robił niech nie zapomni o NedvedzieKamil_on pisze:Ja niestety nie mam uzdolnień graficznych, ale chcę z mojej strony zasugerować flagę na której pośrodku znajdzie się herb, a w pozostałe miejsca zostaną wkomponowane sylwetki wszystkich klubowych legend...
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!