Oli chce do SZhalke 04
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nasz ciemnoskory reprezentant przyznal ze chcialby grac w szhalke gelshenkirchen opublikowala gazta niemieckia wiec do grecji polecieli przedstawiciele niemieckiego klubu czy to naprawde jest prawda sam olisadebe powiedzial ze bardzo by chcial lecz wladze panajtinajkosu nie chca poscic naszego reprezentanta. ale i tak sam trener szhalke powiedzial"przykro mi ale niehcce nowych pilkarzy w druzynie" a co wy o tym myslicie??? ale prezesi nie wuklyczyli nastepnego sezonu!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2003, 17:08 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yuwe
- Juventino
Kurde jaki to byl temat ?? Aha juz wiem. Fajnie jakby Oli bo Panathinaikos to nie najlepszy klub dla niego. Powinien grac w lepszej lidze i lepszym klubie . Z pewnoscia by sie wypromowal jeszcze bardziej. A w Grecji to jest za malo mocnych druzyn wiec Emmanuel powinien przejsc gdzies wyzej . Liga niemiecka bylaby dobrym rozwiazaniem.
- JUVEFANE_10
- Juventino
szkoda moze tam było by mu lepiej
JESTEM OSZUSTEM
- Seiru
- Juventino
Ta se patrze na "co nowego na forum" i myśle kto mógł ten temat założyć?
Od razu przyszedł mi na myśl Wicior
Dobra do sprawy.... Olisadebe mógłby chyba lepiej zostać w Panatinajkosie(czy jak tam to sie pisze)..

Dobra do sprawy.... Olisadebe mógłby chyba lepiej zostać w Panatinajkosie(czy jak tam to sie pisze)..

non mollare mai
- Johnny777
- Juventino
Cóż...transfer może i mało prawdopodobny, ale życzę Oliemu żeby się wyrwał z Grecji, bo piłkarsko to on się tam nie za bardzo rozwinie. Schalke? Cóż..jeśli nawet to i tak najpierw ława, ale potem...kto wie?