TY NASZA WISEŁKO!!zebys byla tak wielka jak ta prawdziwa!!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ta nasza wisla nie moze sobie znalezc pożadnego lewego pomocnika za kosowsiego jest juz brasilia ale kierownictwo zastanawia sie czy nie podziekowac brazylijczykowi, ja mysle ze to niedorzecznosc brasilia musi sie zgrac z partnerami.A co wy o tym myslicie?????????????
- Rasi
- Qualità Juventino
Prawda jest taka, że Brasilia jest słaby. To że sie zgra z kolegami tego nie zmieni. Wiśle poytrzebne są wzmocnienia. Po pierwsze bramkarz. Ktoś na tym forum pisał, że piekutowski jest dobry. Słaby żart. Żałuje, że Wierzchowski trafił nie do tej Wisły co powinien. Druga sprawa to obrona.
Jak widze Jopa to mi się płakać chce. Stolarczyk p[owinien pomyśleć o emeryturze- lepszy jest Kuzera. Wydaje mi się, że zamiast ściągać Brasilie powinni dać szanse młodemu i zdolnemu Pitrowi Brożkowi. Mówi się, że Wisła ma najzdolniejszą młodzież. To niech im dzadzą szanse !!!
Jak widze Jopa to mi się płakać chce. Stolarczyk p[owinien pomyśleć o emeryturze- lepszy jest Kuzera. Wydaje mi się, że zamiast ściągać Brasilie powinni dać szanse młodemu i zdolnemu Pitrowi Brożkowi. Mówi się, że Wisła ma najzdolniejszą młodzież. To niech im dzadzą szanse !!!
- miloo7
- Juventino
Rasi pisze:Prawda jest taka, że Brasilia jest słaby. To że sie zgra z kolegami tego nie zmieni. Wiśle poytrzebne są wzmocnienia. Po pierwsze bramkarz. Ktoś na tym forum pisał, że piekutowski jest dobry. Słaby żart. Żałuje, że Wierzchowski trafił nie do tej Wisły co powinien. Druga sprawa to obrona.
jezeli ty pisz3esz ze piekutowski jest s łaby po tym meczu jaki rozegrał z anderlechtem to naprawde ic sie leczyc
- Wicior
- Juventino
Rasi pisze:Prawda jest taka, że Brasilia jest słaby. To że sie zgra z kolegami tego nie zmieni. Wiśle poytrzebne są wzmocnienia. Po pierwsze bramkarz. Ktoś na tym forum pisał, że piekutowski jest dobry. Słaby żart. Żałuje, że Wierzchowski trafił nie do tej Wisły co powinien. Druga sprawa to obrona.
- Wicior
- Juventino
jezeli ty pisz3esz ze piekutowski jest s łaby po tym meczu jaki rozegrał z anderlechtem to naprawde ic sie leczyc[/quote]
millo jestes wielki ten koles naprawde powinien sie leczyc!!!!!!
millo jestes wielki ten koles naprawde powinien sie leczyc!!!!!!
- Rybeq
- Juventino
Słyszałeś o czymś takim jak kontrakt ??? Zawodnikowi nie można tak poprostu podziękować. Choć to pewnie twój kolejny wymysłwicior pisze: ale kierownictwo zastanawia sie czy nie podziekowac brazylijczykowi,

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- JUVEFANE_10
- Juventino
skąd wziołeś ta wiadomość że kierwnictwo mu podziękuje weź nie pisz takich bzdur i nie zaśmiecaj forumj takimi głupimi hasłamiwicior pisze:ta nasza wisla nie moze sobie znalezc pożadnego lewego pomocnika za kosowsiego jest juz brasilia ale kierownictwo zastanawia sie czy nie podziekowac brazylijczykowi, ja mysle ze to niedorzecznosc brasilia musi sie zgrac z partnerami.A co wy o tym myslicie?????????????
JESTEM OSZUSTEM
- juve21
- Juventino
to raczej ty masz blade pojęcie o futbolu. Piekutowski jest żałosny i zastanawiam się czy nie lepszy już był ten Huges. W każdym bądź razie piekutowski niewiele mu ustępuje.miloo7 pisze:Rasi pisze:Prawda jest taka, że Brasilia jest słaby. To że sie zgra z kolegami tego nie zmieni. Wiśle poytrzebne są wzmocnienia. Po pierwsze bramkarz. Ktoś na tym forum pisał, że piekutowski jest dobry. Słaby żart. Żałuje, że Wierzchowski trafił nie do tej Wisły co powinien. Druga sprawa to obrona.
jezeli ty pisz3esz ze piekutowski jest s łaby po tym meczu jaki rozegrał z anderlechtem to naprawde ic sie leczyc
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- BianconeriFan
- Juventino
To prawda - Brasilia jest cieniutki i Kosowskiego nie zastąpi... ale i tak nie widzę chyba dla niego jakiejś porządnej alternatywy... może Giggs