Serie A (33): JUVENTUS 3-2 Milan
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tu juz chyba wszystko zostalo powiedziano... Waleczny Momo, Genialny Alex, Wirutoz Camor... Wielkie BRAWA dla calej druzyny... Bo cala druzyna wygrala ten mecz !!
Chcialbym pochwalic Ranieriego... Dzis potwierdzil ze jest naprawde znakomitym trenerem, widzi wiele na boisku i zna nasz zespol !! Na druga polowe tak przestawil zespol ze Milan nie istnial !! Lewa strona zablokowana i Kaki juz tam nie bylo widac !! Brawo, brawo dla Claudio !!
Na koniec pare cieplych slow o Tiago... Padlo dobre okreslenie na temat Jego gry "50/50" i tak dzisiaj bylo... Caly, ale to caly czas wierze w tego chlopaka !! i mam nadzieje ze sie oplaca !! Dzis nie zawiodl, mial pare ciekawych przerzutow, podan, walczyl, biegal... Tak dalej a odnajdzie sie !!
Chcialbym pochwalic Ranieriego... Dzis potwierdzil ze jest naprawde znakomitym trenerem, widzi wiele na boisku i zna nasz zespol !! Na druga polowe tak przestawil zespol ze Milan nie istnial !! Lewa strona zablokowana i Kaki juz tam nie bylo widac !! Brawo, brawo dla Claudio !!
Na koniec pare cieplych slow o Tiago... Padlo dobre okreslenie na temat Jego gry "50/50" i tak dzisiaj bylo... Caly, ale to caly czas wierze w tego chlopaka !! i mam nadzieje ze sie oplaca !! Dzis nie zawiodl, mial pare ciekawych przerzutow, podan, walczyl, biegal... Tak dalej a odnajdzie sie !!
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- `V!nc3nT~
- Juventino
hahahahaHasan' 8) Brawo ! co do Sissoko poprostu zmiażdżył viere
FORZA JUVE ! mecz ogólnie wyrównany , rzeczywiście skuteczność tak słabego technicznie zawodnika jak Inzeghi jest niewiarygodna no ale JUVE to JUVE ! zasłóżylismy na tryjumf... 

"Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta"
- darasjuve
- Juventino
W czwartek mialem okazje obejrzec mecz Getafe-Bayern, jeden z najbardziej emocjonujacych meczy jakie widzialem, a dzisiaj Juve-Milan, rowniez byl bardzo emocjonujacy. Dwa takie mecze na tydzien to zdecydowanie za duzo 8)
Grazie Momo! Secco trafil tu w 10, szkoda ze nie trafil z Tiago
, kolejny fatalny wystep, az krzyczalem do Ranieriego przez monitor zeby go zmienil :twisted: Kolejny bdb mecz Alexa, z taka gra musi jechac na Euro, Camor on jedzie na pewno :lol: Kiedy ten bonero wszedl w Sissoko, ciarki mi przeszly, takie sytuacje nie powinny miec miejsca. Ale Momo w koncu szkola angielska
Teraz Inter remis i bedzie good
Grazie Juventus!
Grazie Momo! Secco trafil tu w 10, szkoda ze nie trafil z Tiago

Grazie Juventus!

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie rozumiem czemu tak mówisz.darasjuve pisze: szkoda ze nie trafil z Tiago, kolejny fatalny wystep, az krzyczalem do Ranieriego przez monitor zeby go zmienil :twisted:
Od kilku meczy moje uczucia w tej sprawie się z zmieniają. Tiago gra coraz lepiej. Dzisiaj jak dla mnie zagrał bardzo dobrze.
- darasjuve
- Juventino
@up
Wg Ciebie Tiago dzisiaj zagral bardzo dobrze ?
To ja Cie nie rozumiem... Moim zdaniem zagral fatalnie.
Bardzo Dobrze to on zagral w meczu z Palermo i to chyba jedyny jego mecz w tym sezonie, w ktorym zagral dobrze, wlasciwie cakego meczu nie zagral dobrze ani razu, z Palermo zagral dobrze druga polowke, bo zmienil Nocerino
Nie wiem co Ty widziales dobrego w grze Tiago dzisiaj no ale coz, kazdy ma swoje zdanie, ale ja sie z Toba nie zgadzam
Pzdr
Wg Ciebie Tiago dzisiaj zagral bardzo dobrze ?
To ja Cie nie rozumiem... Moim zdaniem zagral fatalnie.
Bardzo Dobrze to on zagral w meczu z Palermo i to chyba jedyny jego mecz w tym sezonie, w ktorym zagral dobrze, wlasciwie cakego meczu nie zagral dobrze ani razu, z Palermo zagral dobrze druga polowke, bo zmienil Nocerino

Pzdr

- white_wolv
- Juventino
no i gdzie sa ci co kazali Momo ganiac za antylopami.. 

- Bosiontko
- Juventino
Zwłaszcza interesuje mnie opinia Juvelucka na temat Sissoko. Miały być ciężkie czasy, padaka, nuda, kalectwo, dziesiątki kartek i głupich fauli i w ogóle dramat totalny. A co jest każdy widzi
Nie mówię, że wieszczyłem taki stan rzeczy, nie byłem wielkim zwolennikiem tego transferu, jednak za rozsądne pieniądze nie miałem nic przeciwko i dałem Momo kilka meczów na wykazanie się.
Wracając do głównego tematu, powiem tylko tyle, że wynik cieszy, gra niezbyt. Gdyby w Milanie był Nesta i/lub Kaladze to nie mielibyśmy takich prezentów i Milan by mógł nas załatwić.

Wracając do głównego tematu, powiem tylko tyle, że wynik cieszy, gra niezbyt. Gdyby w Milanie był Nesta i/lub Kaladze to nie mielibyśmy takich prezentów i Milan by mógł nas załatwić.
- Del
- Juventino
Tak samo mozna powiedziec, ze gdyby u nas byl Zanetti, Andrade i Nedved to Milan mialby jeszcze ciezsza przeprawe.
Takie gdybanie nie ma sensu. Byly sklady jakie byly i takimi zagralismy dobry mecz. Tak samo jak Milan.
Takie gdybanie nie ma sensu. Byly sklady jakie byly i takimi zagralismy dobry mecz. Tak samo jak Milan.
- Del Rajko
- Juventino
Dla takich chwil, całe życie w szaleństwie 
Mecze z Milanem to jednak jest to coś. Nie z żadnymi papierowymi pseudo-mistrzami, czy Romą. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie walka o scudetto rozegra się w właśnie między Juve i Milanem.
Co do samego meczu, to jedno z najlepszych spotkań w sezonie. Sissoko wczoraj udowodnił, że nie przypadkowo trafił do Turynu. Faul Bonery wyglądał koszmarnie, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Hasan zrobił to co najważniejsze. Ogromnie się ciesze z jego bramek. Jeszcze przed sezonem pisałem, że Salihamidzić to nie jest zawodnik mający jakieś wielkie umiejętności, ale z ogromnym sercem do gry i ten mecz tylko mnie w tym utwierdził. Taki ktoś jest w drużynie potrzebny. Harówka przez 90 min i jeszcze dłużej jak trzeba. Jego radość po bramkach nawet nie tyle swoich, co partnerów świadczy tylko o nim
. Del Piero od kilku meczy przeżywa drugą, może już trzecią młodość. Drybluję, rozgrywa, bierze ciężar gry na siebie. Nie brakuje mu dynamiki. Nie wyobrażam sobie, by po takich meczach mogło go zabraknąć w kadrze na Euro. Mauro asysty. Jedynie troszkę obrona szwankowała i nieco słabiej w tym meczu zagrał Chiellini, ale nikt nie jest doskonały 

Mecze z Milanem to jednak jest to coś. Nie z żadnymi papierowymi pseudo-mistrzami, czy Romą. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie walka o scudetto rozegra się w właśnie między Juve i Milanem.
Co do samego meczu, to jedno z najlepszych spotkań w sezonie. Sissoko wczoraj udowodnił, że nie przypadkowo trafił do Turynu. Faul Bonery wyglądał koszmarnie, na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Hasan zrobił to co najważniejsze. Ogromnie się ciesze z jego bramek. Jeszcze przed sezonem pisałem, że Salihamidzić to nie jest zawodnik mający jakieś wielkie umiejętności, ale z ogromnym sercem do gry i ten mecz tylko mnie w tym utwierdził. Taki ktoś jest w drużynie potrzebny. Harówka przez 90 min i jeszcze dłużej jak trzeba. Jego radość po bramkach nawet nie tyle swoich, co partnerów świadczy tylko o nim

- JuventinoPS
- Juventino

'Saro Sempre al tuo fianco...'
- juventustube
- Juventino
Juventus Vs Milan 3-2 Sky Highlights
http://www.juventustube.com/watch/a03ff ... Highlights
Alessandro Del Piero What A Moment!
http://www.juventustube.com/watch/69e84 ... -a-moment!
http://www.juventustube.com/watch/a03ff ... Highlights
Alessandro Del Piero What A Moment!
http://www.juventustube.com/watch/69e84 ... -a-moment!
- Nicolas
- Juventino
Piękne bramki ja nie mogę. Więcej takich meczy. Jak pięknie wypuścił alexa. Hmmmmm bramka cudo. Bramka dla Milanu zgapili się obrońcy, ale przy dobrej dalszej grze można im to wybaczyć. Bramka dla 2-1 dla Mialnu to cud, ładnie zmieszali obrone, i buffona. Bramka na 2-2 dość przypadkowa ale jest
Bramka na 3-2 dla Juve tak się powinno strzelać bramki. Mecz bardzo ciekawy, trzymający w napięciu, chcę więcej takich meczy.

- C-Bart
- Juventino
Mecz całkiem niezły ale jednak widowiskowo mógł być na nieco wyższym poziomie. Jednak do wyniku nie mam żadnych zastrzeżeń. Najważniejszy cel czyli trzy punkty został zrealizowany. Mecz o być albo nie być wygrywa Juventus. Trzecia pozycja na obecną chwilę zabezpieczona.
Dobrze że Sissoko nic się nie stało po tym groźnym wejściu Bonery...

Dobrze że Sissoko nic się nie stało po tym groźnym wejściu Bonery...
- Buffon_fan
- Juventino
W końcu Bianchoneri zagrali skutecznie.Szkoda żeNedved źle trafił głową bo to by była ładna bramka ze szczupakai jeszcze chyba Del Piero w ostatniej akcju Juventusu strzelił lecz bramkarz ledwo co wybił nogą. W pierwszej połowie Juventus się trochę gubił w podaniach, ale jak było już 2:2 to Stara Dama panowała na boisku. Te dwa gola Milanu to duża wina obrońców(szczególnie ta druga) i to kolejny powód na to aby kupić jakiegoś defensora w letnim okienku transferowym.Ciekawe co z Legrottaglie czy dostał jakąś kontuzje czy coś(oby nie).
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- Pilekww
- Juventino
A niedawno większość jak by mogła to wyrzuciłaby Ranieriego.CzarnyZkultury pisze:zgadzam sie. mimo wszystko Ranieri odwala kawal dobrej roboty.Mr Cezary pisze:Nie przesadzajmy. Nie widzę najmniejszego sensu w zwolnieniu Ranieriego po jakże udanym dla nas sezonieJuveFanik pisze:Dzisiejszy mecz po raz kolejny rodzi dyskusje - Ranieri zostaje czy nie?
Jak sie okazuje potrzeba czasu, żeby kogoś oceniac.
Myśle ze Ranieri jest dobrym trenerem i chciałbym żeby prze najbliższe kilka sezonów został z Juve.
Co do meczu, to strasznie cieszą mnie 3 pkt no i wygrana z Milanem. Juve wygrywa z największymi klubami we Włoszech, to dobrze świadczy tylko zebyśmy zachowywali koncenracje na słabsze druzyny

FORZA JUVENTUS
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi