BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
Kiper też odpada. Wysłałem kumpla dzisiaj tam i powiedzieli mu, że jeśli mają wybierać to będzie Jagiellonia.
W strychu takich problemów być nie powinno, bo już raz tak sytuacja była i puścili mecz Juve, nawet bez proszenia.
to co? rezerwować na Strychu wstępnie na 5 osób ?
Judzio, Białas, Winner, Gorn, Gil - ktoś sie wyłamuje, czy będzieice wszyscy?
W strychu takich problemów być nie powinno, bo już raz tak sytuacja była i puścili mecz Juve, nawet bez proszenia.
to co? rezerwować na Strychu wstępnie na 5 osób ?
- białas
- Juventino
lamusy w tym Kiperze. nie idziemy tam więcejTigmar pisze:Kiper też odpada. Wysłałem kumpla dzisiaj tam i powiedzieli mu, że jeśli mają wybierać to będzie Jagiellonia.

no to czyli oglądamy w Strychu. wypadałoby tylko lepsze miejsca zająć niż ostatnio, ale zdaje się, że nic lepszego tam nie wymyślimy.W strychu takich problemów być nie powinno, bo już raz tak sytuacja była i puścili mecz Juve, nawet bez proszenia.
ja będę. jakoś przeboleję, że nie obejrzę potyczki z Wisłą, ale z czegoś trzeba zrezygnować...to co? rezerwować na Strychu wstępnie na 5 osób ?
- białas
- Juventino
Panowie, to czyli w Strychu oglądamy, tak? i rezerwacja 20zł od osoby? to proponuję zrobić tak: płacimy 60zł za 3 osoby a potem "niby przypadkiem" wpada jeszcze 2 znajomych i mamy pięknie po 12zł do wykorzystania na łebka (wiadomo, ja przy jednym piwku na pewno meczu nie obejrzę
) tylko ktoś musi skoczyć i zarezerwować, tak? może... Tigmar?

- sushi
- Juventino
Siemanko dziś będę w Białym ale na meczyku Jagi . Mocno żałuje że to właśnie dziś są te dwa mecze wolał bym żeby jakiś meczyk był jutro . Tigmar jak możesz to smsa jak tam wynik Juve , dziś nie da sie też takiego meczu opuścić jaki jest na słonecznej Juve obejrze w nocy powtórkę a Jaga na żywo pozdrawiam i Forza JUVE , Forza JAGA
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- białas
- Juventino
miejsce ustawione za pięć dwunasta, ale chyba nikt nie powinien narzekać
w Dyspensie byliśmy po raz pierwszy, zapewne wybierzemy się tam jeszcze w ostatniej ostateczności, ale obsługa, jak i towarzystwo całkiem niezłe
dziękuję wszystkim za przybycie, emocje były niesamowite, zresztą było to widać po wszystkich
co do jutra, to umówiliśmy się na godzinę 13, więc ja zajadę po Tigmara ok. 12:25, po resztę, czyli po Judzia i Winnera o 12:30. i no właśnie, gdzie? bo pewnie będziemy jechać Aleją Piłsudskiego. pasuje Wam o 12:30 na przystanku na Alei przy Zamku? jeśli komuś nie będzie pasowało, to zmienimy. tylko pisać do rana albo dzwonić do mnie, bo rano wybieram się na giełdę samochodową
jakby co, to do zobaczenia jutro

dziękuję wszystkim za przybycie, emocje były niesamowite, zresztą było to widać po wszystkich

co do jutra, to umówiliśmy się na godzinę 13, więc ja zajadę po Tigmara ok. 12:25, po resztę, czyli po Judzia i Winnera o 12:30. i no właśnie, gdzie? bo pewnie będziemy jechać Aleją Piłsudskiego. pasuje Wam o 12:30 na przystanku na Alei przy Zamku? jeśli komuś nie będzie pasowało, to zmienimy. tylko pisać do rana albo dzwonić do mnie, bo rano wybieram się na giełdę samochodową

jakby co, to do zobaczenia jutro
- dominiccos
- Juventino
Mnie niestety jutro nie będzie. Ale postaram się od czasu do czasu wyskoczyć i pokibicować z Wami przy piwku, chociaż przed maturą dużo czasu mieć nie będę. :-)
Pozdrawiam,
Dominik (ten co był na meczu z Milanem;p)
Pozdrawiam,
Dominik (ten co był na meczu z Milanem;p)
- białas
- Juventino
no to Panowie wygląda na to, że nie zobaczymy spotkania na żywo, bo PS puszcza w tym czasie meczyk Vitesse - PSV :] szkoda wielka, zwłaszcza, że ekipa od nas będzie na meczu. pozostaje nam jedynie obejrzeć w necie, bo Escapada czynna jedynie do 23