BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Gorn
- Juventino
Ja mam w niedzielę prawdopodobnie sparing z Howika drużyną 8) więc ten dzień odpada
Ciekawe jak to będzie 20.04.2008 z Atalantą
Pewnie będę ja Białas i ja, może Białas wpadnie no i ja jak będę miał czas. Zadzwonię jeszcze do Białasa on na pewno przyjdzie i może sam się zjawię jak jeszcze Białas wpadnie.
A reszta stawia nam kolejkę na meczu z Lazio
jak będzie tyle osób ile wymieniłem, to już 4 browarki na jednego razy 3 (Judzio Togmar i Winner) hmmm… to wyjdzie 12 na głowę :shock:
ale spoko rozłożymy wam na raty
PS: Miłego wyjazdu życzę i nie wydajcie wszystkiego

Ciekawe jak to będzie 20.04.2008 z Atalantą
Pewnie będę ja Białas i ja, może Białas wpadnie no i ja jak będę miał czas. Zadzwonię jeszcze do Białasa on na pewno przyjdzie i może sam się zjawię jak jeszcze Białas wpadnie.
A reszta stawia nam kolejkę na meczu z Lazio

ale spoko rozłożymy wam na raty

PS: Miłego wyjazdu życzę i nie wydajcie wszystkiego
- białas
- Juventino
Panowie (i Panie), w sobotę mamy meczyk, w Escpadzie może być ciężko z obejrzeniem, zwłaszcza, że jak wiadomo, w TV będzie pokazywany meczyk Jagi z Wisłą. podejrzewam, że komuś nie będzie się chciało wydawać hajsu na bilet i postanowi zajrzeć na Akademicką :] w takim wypadku albo robimy rezerwację stolików wraz z telebimem (
) albo szukamy innego lokalu (od razu mówię, że nie popieram pomysłu ze Strychem
) co Wy na to?

- Gorn
- Juventino
Nie bardzo wyszło, że Jaga gra z Wisłą kiedy Juve
coś mi się zdaje, że trudno będzie znaleźć lokal. Trzeba pewnie będzie szukać gdzieś po ciemnych kontach, gdzie nie nikt nie zagląda i nie ma takich cwaniaków jak na derbach śląska. Trzeba już zacząć szukać i robić rezerwacje, bo inaczej wyjdzie lipa.
A co do weekendu to trzeba zorganizować mecz
kibice Juve VS reszta świata. Jeśli Wierzyć pogodzie to w sobotę i Niedziele będzie po wyżej 10 stopni. Opozycja już czeka od dawna boisko jest było i będzie tylko trzeba dobrej mobilizacji kibiców Juventusu
więc pisać kto może wpaść i dlaczego wszyscy? 

kibice Juve VS reszta świata. Jeśli Wierzyć pogodzie to w sobotę i Niedziele będzie po wyżej 10 stopni. Opozycja już czeka od dawna boisko jest było i będzie tylko trzeba dobrej mobilizacji kibiców Juventusu

- białas
- Juventino
proponuję zacząć od Escapady, wraz z rezerwacją stolików spróbować zrobić rezerwację telebimu, najlepiej w stylu "albo mecz, albo nigdy tutaj już nie wpadniemy"Gorn pisze:Nie bardzo wyszło, że Jaga gra z Wisłą kiedy Juvecoś mi się zdaje, że trudno będzie znaleźć lokal. Trzeba pewnie będzie szukać gdzieś po ciemnych kontach, gdzie nie nikt nie zagląda i nie ma takich cwaniaków jak na derbach śląska. Trzeba już zacząć szukać i robić rezerwacje, bo inaczej wyjdzie lipa.

kibice Juve VS reszta świata. Jeśli Wierzyć pogodzie to w sobotę i Niedziele będzie po wyżej 10 stopni. Opozycja już czeka od dawna boisko jest było i będzie tylko trzeba dobrej mobilizacji kibiców Juventusuwięc pisać kto może wpaść i dlaczego wszyscy?
jestem za. jakby co to transport z mojej strony załatwiony, pozostaje nam jedynie umówić się na dzień i godzinkę i rozjeżdzamy team z Choroszczy

- Judzio
- Juventino
Ja w weekendy przeważnie gram swoje sparingi więc narazie bardziej mnie interesuje potyczka Juve - milan.
W Escapadzie mogłoby być nieprzyjemnie jakbyśmy sobie zażyczyli oglądać Juve zamiast Jagi
no a innego pomysłu na chwilę obecną nie ma...
EDIT: odczytawszy post białasa jestem za tym czymś głową i umysłem
1 litr piwa za 6,5 coś podejrzane ^^
ciekawe tylko jak tam z canalem +
W Escapadzie mogłoby być nieprzyjemnie jakbyśmy sobie zażyczyli oglądać Juve zamiast Jagi

EDIT: odczytawszy post białasa jestem za tym czymś głową i umysłem

ciekawe tylko jak tam z canalem +

- Gorn
- Juventino
Ale ty chyba nie grasz w sobotę i niedziele, więc jak masz sparing w sobote to np. możemy zagrać w niedizele gdzieś 13-14Judzio pisze:Ja w weekendy przeważnie gram swoje sparingi więc narazie bardziej mnie interesuje potyczka Juve - milan.
Też mi się tak zdaje. Będzie jak na derbach Śląska trafi się banda nie wychowanych gamoni i będą ryja piłować. No chyba że wpadną kibice Milanu i też będą chcieli oglądać, ale słabo to widzęJudzio pisze:W Escapadzie mogłoby być nieprzyjemnie jakbyśmy sobie zażyczyli oglądać Juve zamiast Jagi no a innego pomysłu na chwilę obecną nie ma...
- Tigmar
- Juventino
byliśmy swojego w czasu w Tunelu i tam odpada, bo puszczają Jagę
na Strychu sytuacja wygląda tak że jak zarezerwujemy, to obejrzymy Juve - Milan
jednakowóż rezerwacja na Strychu to 20 zł do wykorzystania od osoby, więc każdy będzie musiał te 3 browarki wypić
mnie to tam nie przeszkadza, tak czy siak chętnie sie napiję, tylko wtedy Wam nie radzę przyjeżdzać samochodem...
no nic, decyzja należy do Was
na Strychu sytuacja wygląda tak że jak zarezerwujemy, to obejrzymy Juve - Milan
jednakowóż rezerwacja na Strychu to 20 zł do wykorzystania od osoby, więc każdy będzie musiał te 3 browarki wypić
mnie to tam nie przeszkadza, tak czy siak chętnie sie napiję, tylko wtedy Wam nie radzę przyjeżdzać samochodem...
no nic, decyzja należy do Was
- białas
- Juventino
ok, Panowie. dzwoniłem do pubu/baru/mordowni, do którego podałem linka w moim poprzednim poście i będziemy mogli ewentualnie obejrzeć meczyk. z tego co się dowiedziałem, "obiekt" czynny jest do godziny 22, ale spokojnie będziemy mogli obejrzeć cały mecz. nie wiem niestety jaki tam mają telebim, ani jak dokładnie wygląda sprawa z rezerwacją, bo kobieta była mało zorientowana. i teraz mam 3 wyjścia: albo oglądamy (lub nie) w Escapadzie, gdzie pewnie zbierze się grupa kibiców Jagi i będzie atmosfera jak na derbach Śląska, albo dowiadujemy się dokładnie jak wygląda sprawa z Kiperem (tam gdzie dzwoniłem) i tam oglądamy, albo szukamy innego lokalu (Tunel, Strych, coś innego). jeśli wybieramy Escapadę, to koniecznie przydałaby się rezerwacja. w przypadku Kipera dobrze by było, gdyby ktoś tam skoczył i dowiedział się dokładnie co i jak, albo ewentualnie szukamy dalej. ja niestety nie mam możliwości do końca tygodnia wyskoczyć na miasto, więc musi się tym zająć ktoś inny
Tigmar podołasz? i pisać co robimy, bo mamy już czwartek.
i co do meczu. zbieramy się jakoś? kto chętny zagrać? mi najlepiej odpowiadałyby sobotnie godziny popołudniowe, bo w niedzielę prawdopodobnie będę niedostępny? i reszta. Tigmar? Winner? Judzio? Gorn? gil? Magik? ktoś jeszcze?

i co do meczu. zbieramy się jakoś? kto chętny zagrać? mi najlepiej odpowiadałyby sobotnie godziny popołudniowe, bo w niedzielę prawdopodobnie będę niedostępny? i reszta. Tigmar? Winner? Judzio? Gorn? gil? Magik? ktoś jeszcze?
- Gorn
- Juventino
Ja niestety w tą sobotę pracuje więc mi odpowiada Niedziela. Jak chcecie wpaść to podajcie godzinę jak nie możecie to najwyżej przełożymy na następny tydzień. A mecz z Milanem trzeba zobaczyć bo JUVENTUS WYGRA!!! a ja gardła kasy i zdrowia żałować nie będe :twisted:
- Winner
- Juventino
Za tydzień to jest mecz w Bergamo
na którym co po niektórzy będą
. Tigmar napisz co z lokalem i czy na pewno gdzieś jutro obejrzymy mecz. A ty Gorn coś wspominałeś że chciałbyś coś z JuveStore więc szykuj listę i kasę jak coś bo się jeszcze może na Parmie spotkamy jeśli Canal plus nie zmieni zdania i zapowiedziana jest transmisja z Bergamo na Polsacie sport extra więc będziecie mogli nas wyglądać 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.