Serie A (32): Palermo 3-2 JUVENTUS
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja sie pytam: Do kiedy ten CIENIAS!!! NOCERINO bedzie gral w pierwszym skladzie, ba! w Juve.... przeciez to jest porazka.pl, Tiago jest od niego 100 razy lepszy, a mimo to ta cienizna gra i gra, a kiedy gra to juve traci bo ten koles nie potrafi podac piłki, wszystko sunie do tylu... nienawidze meczy kiedy ta cienizna porusza sie po boisku!
<Juventus Semper Fidelis>
- Don Tom
- Juventino
jeśli szczescie sprzyja lepszym to jestem papiezem......... :evil:
Amauri jak dla mnie moze isc na wymiane za Palladino, a i Barzagli by sie przydal albo Zaccardo....
Cos mi sie widzi ze w nastepnym sezoni do boju bianconerich prowadzic bedzie duet Lippi-Ferrara...
zmiany, zmiany, zmiany to to czego nam potrzeba...
jak mowil Buffon zeby o cos powalczyc to trzeba sprowadzic z 4 klasowych zawodnikow...
Amauri jak dla mnie moze isc na wymiane za Palladino, a i Barzagli by sie przydal albo Zaccardo....
Cos mi sie widzi ze w nastepnym sezoni do boju bianconerich prowadzic bedzie duet Lippi-Ferrara...
zmiany, zmiany, zmiany to to czego nam potrzeba...
jak mowil Buffon zeby o cos powalczyc to trzeba sprowadzic z 4 klasowych zawodnikow...
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- Molek big fun juve
- Juventino
Co do meczu , to plakać mi sie chce . Biedny Gigi ;/ załamany ;/ Pod względem meczu , to Juve było stroną przeważającą i zasługiwało na wygraną i to wysoką . Niestety piękna gra ,nie zawsze daje rezultaty . Ranieri zrobił kawał dobrej roboty z naszym teamem ale brakuje tego czegoś , tej pewności w obronie , tego łańcucha co zawsze dawało nam chwałe bo najmniej traciliśmy bramek . Leggro jak dla mnie z meczu na mecz co raz gorzej , Molinaro? szkoda słów dla niego , Sissoko to dobry piłkarz i udowadnia to co mecz, Tiago nawet w tym meczu pokazał ze umie grać w piłkę i z chęcią bym go zostawił za Nocerino . Nedveda szkoda , bo dzięki niemu może mecz by inaczej sie ułożył , Iaquinta niby biegał ale nie tak samo jak nas do tego przyzwyczaił , Treze? Szkoda słów ;/ widoczny ale celownik mu sie zepsuł i Alex - nasza nadzieja i uciecha , wspaniały mecz , co prawda miał kilka złych zagrań ale większość cud , miód i malina. Jednego nie rozumiem . Po co Ranieri wprowadził Salihamidzica a zostawił Marchionniego na ławce? Przecież ten chłopak nam nie raz tyłek ratował i to nawet świeżo po kontuzji . Jakaś kłótnia była czy co ? I prośba do Was , mógłby ktoś wrzucić statystyki z meczu ?
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Witcher
- Juventino
Już przestańcie z tymi nerwami... mecz cały nie tylko II połowa należał do Juventusu i należała się wygrana ale cóż taki bywa sport - nie przewidywalny, ja osobiście uważam że taka przegrana podziała jak kubeł zimnej wody na chłopaków Starej Damy i będą kolejno wygrywać następne mecze, szkoda bo jeszcze była szansa na Scudetto... nie tylko Wy jesteście zdenerwowani, wyobraźcie sobie jak zdenerwowany jest Del Piero za ten słupek albo Trezeguet za te wszystkie akcje... Powiem jeszcze że Ranieri się dobrze spisuje jako trener i ten wynik to tylko zasługa nie wykorzystanych sytuacji a nie motywacji czy jej braku, a i dodam jeszcze tyle że bez dużych wzmocnień takich jak Diego czy VdV którzy będą wykańczać takie akcje jakich nie wykończył Treze czy inni to Juventus nie ma szans w CL
- Gamber
- Juventino
HEHE Marcinek, Ranieri ma od poczatku meczu powinien ustawic taki sklad zeby Juve od poczatku DOBRZE GRAŁO w pilke, a nie potem ratowac sie zmianami... wszyscy dobrze wiedza ze Nocerino i Molinaro grają piach, a mimo to i tak ich wystawia. Ranieri to jakis wariat jest...marcinek pisze:o czym ty w ogole piszesz? jak ranieri nic nie potrafi? przeciez zrobil takie zmiany ze "prawie" wygralismy (a na pewno powinnismy wygrac). wlasnie dzieki niemu sie juve podnioslo.przemek pisze:Claudio Ranieri tylko nadaje sie do wywalenia
Nic nie potrafi zrobnic NIC
Podejrzewam ze Tiago moze dobrze gra ale ta jego taktyka to dołuje wszystkich piłkarzy i potrafia zagrac 1/5 dobry mecz (z Interem)
A tak to jakby byli w chumrach
- JuvePavel
- Juventino
ja waleee szkoda tego meczu przewaga romy sie powieksza
Licze ze w lato zarzad sie zmieni albo uczyni jakies kroki w celu pozyskania piłkarzy najwyzszej klasy bo w zespole mistrzow nie ma miejsca na mało znanych dziadkow czytaj melberg albo niedoswiadczonych młokosów oczekuje wielkich nazwisk bynajmniej 3- 4 i z 3 zawodnikow sredniej klasy ale europejskiej klasy a nie słabych ligowcow z włoch czy chorwacji
Licze ze w lato zarzad sie zmieni albo uczyni jakies kroki w celu pozyskania piłkarzy najwyzszej klasy bo w zespole mistrzow nie ma miejsca na mało znanych dziadkow czytaj melberg albo niedoswiadczonych młokosów oczekuje wielkich nazwisk bynajmniej 3- 4 i z 3 zawodnikow sredniej klasy ale europejskiej klasy a nie słabych ligowcow z włoch czy chorwacji
- x_men_1988
- Juventino
Kolejny raz tragiczna pierwsza połowa, po prostu żal było patrzeć . Dobrze że na 2 połowę nie wyszedł już Nocerino który miał 1 dobre podanie reszta podań bez komentarza.
Mecz niemal wygrali nam 2 zawodnicy , Sissoko i Del Piero obaj zagrali kapitalnie (oczywiście tylko w 2 połowie) nieźle zagrali Camor i Tiago. Cała reszta to praktycznie totalne dno, Treze miał mase szans , wszystkie zje....... , obrona to już w ogóle tragedia 3 kretyńskie gole , przy tych strzałach nogą Amauriego i Cassani powinni byli podbiegać jak najbliżej, a nie stać 4 m przed przeciwnikiem i nie dojść że nie mieli praktycznie szans zablokować strzału, to jeszcze zasłaniali Buffonowi piłkę. A przy golu na 2-0 w zasadzie nikt nie krył Amauriego.
Strasznie szkoda tego meczu, mamy kolejną nauczkę ,że musimy grać od 1 min z takim nastawieniem jak wyszliśmy na 2 połowę, wtedy jesteśmy praktycznie nie do zatrzymania. Dzisiaj zadecydowały 3 rzeczy fatalna 1 połowa (i gra i wynik) , straszny pech i kretyńskie decyzje sędziego - które głównie rozdrażniały piłkarzy Juve (każdy upadek piłkarza palermo = wolny).
Mecz niemal wygrali nam 2 zawodnicy , Sissoko i Del Piero obaj zagrali kapitalnie (oczywiście tylko w 2 połowie) nieźle zagrali Camor i Tiago. Cała reszta to praktycznie totalne dno, Treze miał mase szans , wszystkie zje....... , obrona to już w ogóle tragedia 3 kretyńskie gole , przy tych strzałach nogą Amauriego i Cassani powinni byli podbiegać jak najbliżej, a nie stać 4 m przed przeciwnikiem i nie dojść że nie mieli praktycznie szans zablokować strzału, to jeszcze zasłaniali Buffonowi piłkę. A przy golu na 2-0 w zasadzie nikt nie krył Amauriego.
Strasznie szkoda tego meczu, mamy kolejną nauczkę ,że musimy grać od 1 min z takim nastawieniem jak wyszliśmy na 2 połowę, wtedy jesteśmy praktycznie nie do zatrzymania. Dzisiaj zadecydowały 3 rzeczy fatalna 1 połowa (i gra i wynik) , straszny pech i kretyńskie decyzje sędziego - które głównie rozdrażniały piłkarzy Juve (każdy upadek piłkarza palermo = wolny).
- Don Tom
- Juventino
GAMBER.. Nocerino nie jest slaby i tak wogole to nie wiem jak mozesz go porownac do Tiago skoro Noce jest def. pomocnikiem, a Tiago raczej bardziej of.. Nocerino to przyszlosc JUVE..
JUVE TI AMO!
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
molinaro nie zagral w cale zlego meczu wy go chyba z przyzwyczajenia krytykujecie, a nocerino to taki typ zawodnika on ma biegac i psuc, ze oporcz tego niewiele potrafi to inna sprawa, ale jezeli jest taki zawodnik potrzebny to czemu go nie wystawiac?Gamber pisze:HEHE Marcinek, Ranieri ma od poczatku meczu powinien ustawic taki sklad zeby Juve od poczatku DOBRZE GRAŁO w pilke, a nie potem ratowac sie zmianami... wszyscy dobrze wiedza ze Nocerino i Molinaro grają piach, a mimo to i tak ich wystawia. Ranieri to jakis wariat jest...marcinek pisze:o czym ty w ogole piszesz? jak ranieri nic nie potrafi? przeciez zrobil takie zmiany ze "prawie" wygralismy (a na pewno powinnismy wygrac). wlasnie dzieki niemu sie juve podnioslo.przemek pisze:Claudio Ranieri tylko nadaje sie do wywalenia
Nic nie potrafi zrobnic NIC
Podejrzewam ze Tiago moze dobrze gra ale ta jego taktyka to dołuje wszystkich piłkarzy i potrafia zagrac 1/5 dobry mecz (z Interem)
A tak to jakby byli w chumrach
inna sprawa co macie na mysli ze ranieri ma ich motywowac? co to jacys amatorzy sa ze ich motywowac trzeba i przypominac o co graja?
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 22:58 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Molek big fun juve
- Juventino
Do przeciwników Ranieriego !!!! Kur.. przestańcie gadać , chcecie to napiszcie do zarządu że chętnie go zastąpicie. To że wam w jakieś managery idzie to nie znaczy że na murawie byście sie sprawdzili . Nasz team gra ze sobą nie cały rok , i gramy jak marzenie . Żaden z was nie chciał oglądać tak pięknie grającego Juve? Ta drużyna ma charakter - Grają Do Końca- Czego nam brakowało , wyniki z biegiem czasu przyjdą . I pamiętajcie 3 miejsce w tym sezonie to sukces a nie porażka.
Marcinek- mówisz , że Molinaro nie miał złego meczu? Chłopie , miał kiksa, Amauri robił z nim co chciał , i te wrzutki ... Ja nie wiem może on chce sie przypodobać aniołom , żeby go do nieba wpuścili i im daje gratisowe piłki z autografami
obrone najchetniej bym widział zebina-andrade-chiellini-grygera
Marcinek- mówisz , że Molinaro nie miał złego meczu? Chłopie , miał kiksa, Amauri robił z nim co chciał , i te wrzutki ... Ja nie wiem może on chce sie przypodobać aniołom , żeby go do nieba wpuścili i im daje gratisowe piłki z autografami

Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 23:02 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- szczerbi
- Juventino
Szkoda klawiszy na opis pierwszej połowy, ale na brawa zasługuje Amauri- pierwsza bramka piękna. W drugiej połowie Juventus zagrał dobrze, jak zwykle w drugiej połowie lepiej. Przez prawie 70% czasu piłkarze Juventusu byli w posiadaniu piłki, jednakże ani to, ani oddane 24 strzały (przy 7 Palermo) na bramkę goalkeepera Palermo nie przyniosły oczekiwanego efektu. W meczu brakowało wykończenia, Trezeguet zmarnował kilka stuprocentowych okazji. Pozwolicie, że przedstawię swoje noty piłkarzy z meczu (zróbcie to samo):
Buffon: 6
Grygera: 6
Legrottaglie: 6,5
Chiellini: 7
Molinaro: 6,5
Camoranesi: 7
Sissoko: 8
Nocerino: 5
Nedved: --
Del Piero: 8
Trezeguet: 5
Iaquinta: 5
Salihamidzić: 6,5
Tiago: 7
Dziękuję, dajcie też swoje noty.
Buffon: 6
Grygera: 6
Legrottaglie: 6,5
Chiellini: 7
Molinaro: 6,5
Camoranesi: 7
Sissoko: 8
Nocerino: 5
Nedved: --
Del Piero: 8
Trezeguet: 5
Iaquinta: 5
Salihamidzić: 6,5
Tiago: 7
Dziękuję, dajcie też swoje noty.
- losbond
- Juventino
Chce wykrzyczec jedna wielka litanie przeklenstw :evil: :!:
Molinaro, Nocerino pakowac manatki i wypier...
:doh: :!:
:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
A co do ostatniej bramki dla Palermo za cytuje slowa Domarskiego po meczu na Wembley w '73: "naszla, zeszla, weszla"...
:płaczę: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Niewykorzystane okazje sie mszcza
.
Secco rob zakupy albo pakuj sie razem z Molinaro i Nocerino :!: :!: :!:
EDIT
Sorki za wulgaryzm, ale sie tak zdenerwowalem, ze mam ochote mordowac
.
Molinaro, Nocerino pakowac manatki i wypier...

:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
A co do ostatniej bramki dla Palermo za cytuje slowa Domarskiego po meczu na Wembley w '73: "naszla, zeszla, weszla"...
:płaczę: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Niewykorzystane okazje sie mszcza

Secco rob zakupy albo pakuj sie razem z Molinaro i Nocerino :!: :!: :!:
EDIT
Sorki za wulgaryzm, ale sie tak zdenerwowalem, ze mam ochote mordowac

Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 23:12 przez losbond, łącznie zmieniany 1 raz.
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Kamil_on
- Juventino
W tym meczu Amauri pokazał, że jest wart sporych pieniędzy. Jestem ogromnie rozczarowany wynikiem tego spotkania. Świetny mecz Del Piero i Momo Sissoko. Nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale... Trzeguet na ławkę - dobił mnie chłopak tą dobitką po strzale Alexa...
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ehh, kolejne 3 punkty tracimy w sposob przyprawiajacy mnie o mdlosci.
Przewaga niepodwazalna, masa sytuacji, slaba skutecznosc, sporo pecha, niepewnosc i zdenerwowanie w defensywie.
Wiem, ze to truizm, ale Nocerino i Molinaro z cala pewnoscia nie nadaja sie do gry w pierwszym skladzie, ba, gdy sobie przypomniec najslabsze wystepy Tiago w pierwszej rundzie to wq mnie i tak bylo niezle porownujac to do tego co robi momentami ulubieniec Ranierego.
Dobrze, ze przewaga nad Fiorentina jest wciaz w miare bezpieczna biorac pod uwage zalegly mecz z Parma i fakt iz beda oni grali w nastepnej kolejce wyjazd na Inter.
Na szczegolne wyroznienie zasluguja Del Piero, Sissoko (kolejny rewelacyjny mecz), Tiago (natychmiast do pierwszego skladu w miejsce Nocerino!), Camoranesi. Trezeguet totalnie bez formy. Sad but true.
Przewaga niepodwazalna, masa sytuacji, slaba skutecznosc, sporo pecha, niepewnosc i zdenerwowanie w defensywie.
Wiem, ze to truizm, ale Nocerino i Molinaro z cala pewnoscia nie nadaja sie do gry w pierwszym skladzie, ba, gdy sobie przypomniec najslabsze wystepy Tiago w pierwszej rundzie to wq mnie i tak bylo niezle porownujac to do tego co robi momentami ulubieniec Ranierego.
Dobrze, ze przewaga nad Fiorentina jest wciaz w miare bezpieczna biorac pod uwage zalegly mecz z Parma i fakt iz beda oni grali w nastepnej kolejce wyjazd na Inter.
Na szczegolne wyroznienie zasluguja Del Piero, Sissoko (kolejny rewelacyjny mecz), Tiago (natychmiast do pierwszego skladu w miejsce Nocerino!), Camoranesi. Trezeguet totalnie bez formy. Sad but true.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Gamber
- Juventino
ty to chyba klapki na oczach masz... Sissoko tez jest defensywnym a jest o niebo lepszy od Nocerino... porownalem Tiago bo uwazam(i nie tylko ja) ze to on powinien grac a nie NocerinoDon Tom pisze:GAMBER.. Nocerino nie jest slaby i tak wogole to nie wiem jak mozesz go porownac do Tiago skoro Noce jest def. pomocnikiem, a Tiago raczej bardziej of.. Nocerino to przyszlosc JUVE..
Aha.. jezeli to jest przyszlosc Juve to strach sie bac... :?