Serie A (32): Palermo 3-2 JUVENTUS
- gawron
- Juventino
tragedia..
molinaro (jak zwykle) i nocerino nie dają rady..
za mało akcji..
gołym okiem było widać ,że oni są lepsi.. jedyną okazję klarowną miał kielon ,ale lekko nad poprzeczkę poszło..
aż boję się drugiej połowy ,mam nadzieję ,że coś się poprawi..;/
jeżeli zagrają tak jak w pierwszej ,to remis będzie cudem
molinaro (jak zwykle) i nocerino nie dają rady..
za mało akcji..
gołym okiem było widać ,że oni są lepsi.. jedyną okazję klarowną miał kielon ,ale lekko nad poprzeczkę poszło..
aż boję się drugiej połowy ,mam nadzieję ,że coś się poprawi..;/
jeżeli zagrają tak jak w pierwszej ,to remis będzie cudem

- Witcher
- Juventino
Jak się kurde pytam gdzie jest obrona? Dlaczego Zebina nie gra?
Ja piernicze... mamy 3 napastników i w ogóle efektów nie widać, szlag jasny mnie trafia i krew nagła zalewa jak widzę że takie Palermo wygrywa z Nami
2:0 jeszcze przez tego Amauriego :evil:

2:0 jeszcze przez tego Amauriego :evil:
- white_wolv
- Juventino
Temat zostanie zamkniety do czasu zakonczenia spotkania.
Poki co zapraszamy na CZATgdzie wraz z innymi kibicami mozecie komentowac spotkanie na zywo.
edit:
Nie wierze w to co sie stalo..w chwili gdy mielismy ich na widelcu tak nieprawdopodobny gol..i ta parada Fontany przy dobitce Treze, zamiast wpasc razem z ta bomba do bramki to obronil. Cuda sie dzis dzialy..
Dobra walka w II polowie, Del Piero , Camoranesi i Tiago rozegrali dobre spotkanie. Szkoda bo zwyciestwo bylo mozliwe..
Poki co zapraszamy na CZATgdzie wraz z innymi kibicami mozecie komentowac spotkanie na zywo.
edit:
Nie wierze w to co sie stalo..w chwili gdy mielismy ich na widelcu tak nieprawdopodobny gol..i ta parada Fontany przy dobitce Treze, zamiast wpasc razem z ta bomba do bramki to obronil. Cuda sie dzis dzialy..
Dobra walka w II polowie, Del Piero , Camoranesi i Tiago rozegrali dobre spotkanie. Szkoda bo zwyciestwo bylo mozliwe..
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 22:31 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- majcok
- Juventino
Jak dla mnie naprawde dobre spotkanie, ale ilosc niewykorzystanych sytuacji i strzalow minimalnie mijajacych bramke bije wszelkie rekordy! A szkoda, bo wynik powinien byc calkowicie inny, palermo imo nawet na remis nie zasluzylo.
- Machnes
- Juventino
Powiem Tyle, naprawde nie mamy w tym sezonie szczescia. I polowy komentowac nie bede bo nie ma sensu, z jednej strony straszliwy pech a z drugiej poprostu slaba gra. II polowa to jednak poprsotu miazdzenie Palermo. Swietna zmiane wg mnie dał Tiago. Nie mielismy wogole dzisiaj szczescia. Gra na wrzutki zwykle konczy sie w naszym przypadku tragicznie a dzisiaj nawet doprowadzalismy do dobrych sytuacji. Del Piero naprawde rozegral fantastyczny mecz i gdyby nie ten strzal w slupek...
wlasnie bysmy byli bardzo zadowoleni z 3pkt. Palermo mialo dzisiaj praktycznie 3 sytuacje... i strzelili 3 gole. Nie mielismy nic do powiedzenia przy 3 golu taka prawda. Zabrakło szczescia... cóż taki jest futbol. Ja po tym meczu nie wieszam psow na naszych pilkarzach, gdyz szczerze mowiac pokazali dzisiaj charakter i walczyli naprawde do upadlego. FORZA JUVE!

- Winner
- Juventino
3-2
Pierwsza połowa w naszym wykonaniu szkoda słów
Piękny gol Amauriego Gigi bez szans.
Druga połowa o wiele lepsza jakby grała zupełnie inna drużyna. Szkoda paru sytuacji słupek Alexa , obrona Fontany przy strzale Treze :płaczę: .Palermo nie istniało i wtedy 2 bramka nie do wyjęcia :płaczę:. I niestety ale marzenia o mistrzostwie(były nikłe)albo o 2 miejscu można odłożyć na przyszły rok
P.S Kilka niezłych podań Tiago , mam nadzieje że z Nedvedem wszystko dobrze

Pierwsza połowa w naszym wykonaniu szkoda słów

Druga połowa o wiele lepsza jakby grała zupełnie inna drużyna. Szkoda paru sytuacji słupek Alexa , obrona Fontany przy strzale Treze :płaczę: .Palermo nie istniało i wtedy 2 bramka nie do wyjęcia :płaczę:. I niestety ale marzenia o mistrzostwie(były nikłe)albo o 2 miejscu można odłożyć na przyszły rok

P.S Kilka niezłych podań Tiago , mam nadzieje że z Nedvedem wszystko dobrze

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
nie no to jest cyrk na kolkach. nie wiem o czym trezeguet myslal bedac dzis na boisku ale na pewno nie o meczu... jak mozna bylo nie strzelic tego... i pozniej jeszcze mial sytuacje. prawda jest taka ze powinnismy strzelic tego trzeciego gola wczesniej i zamknac ten wynik ... tak btw ale beda zalamani dali 100% z siebie i powinni to wygrac bo okazje byly. ALEX JEST WIELKI i temu nie da sie zaprzeczyc niby dobitki ale zaden pilkarz na boisku by tego nie wlozyl no moze jeszcze amauri
z takich kontow te dobitki i tyle obroncow, bramkarz i jeszcze alex dal rade, a trezeguet mial 10x lepsza pozycje i nie trafil... idzie sie zalamac
p.s. caly dzien mnie wszyscy wkurzaja a teraz jeszcze juventus...

p.s. caly dzien mnie wszyscy wkurzaja a teraz jeszcze juventus...
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- przemek
- Juventino
Claudio Ranieri tylko nadaje sie do wywalenia
Nic nie potrafi zrobnic NIC
Podejrzewam ze Tiago moze dobrze gra ale ta jego taktyka to dołuje wszystkich piłkarzy i potrafia zagrac 1/5 dobry mecz (z Interem)
A tak to jakby byli w chumrach
Podejrzewam ze Tiago moze dobrze gra ale ta jego taktyka to dołuje wszystkich piłkarzy i potrafia zagrac 1/5 dobry mecz (z Interem)
maldini
- krop
- Juventino
No nie moge... przegrany, wygrany mecz
czegos tu nie rozumiem... Molinaro i Nocerino nadaja sie do Primavery. W 1 polowie gralismy jak jacys amatorzy, dlaczego Ranieri nie potrafi ich zmotywowac przed meczem? tylko w przerwie? jak juz przewaznie przegrywamy 

- gawron
- Juventino
boże__
druga połowa znacznie lepsza ,ale co z tego.. super Alex z dobitek ,ale co z tego skoro Treze nie potrafił dobić?
jak alex kładł piłke przy wolnym to już liczyłem na hat-trick'a i kur^a słupeczek piękny, ale Treze nie dobił;/
już się cieszyłem.. starali się chłopaki.. a tu nagle 3:2 -.-' aff.. szkoda słów_
druga połowa znacznie lepsza ,ale co z tego.. super Alex z dobitek ,ale co z tego skoro Treze nie potrafił dobić?

jak alex kładł piłke przy wolnym to już liczyłem na hat-trick'a i kur^a słupeczek piękny, ale Treze nie dobił;/
już się cieszyłem.. starali się chłopaki.. a tu nagle 3:2 -.-' aff.. szkoda słów_
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
o czym ty w ogole piszesz? jak ranieri nic nie potrafi? przeciez zrobil takie zmiany ze "prawie" wygralismy (a na pewno powinnismy wygrac). wlasnie dzieki niemu sie juve podnioslo.przemek pisze:Claudio Ranieri tylko nadaje sie do wywalenia
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."