Serie A (32): Palermo 3-2 JUVENTUS
- piotrek.prz
- Juventino
:shock: Nie da się? :lol: Oczywiście, że się da, tylko trzeba poszukać, a nie odpowiadać, co komu ślina na język przyniesie. Google naprawdę nie bolą! W takim razie teraz zaprezentuję trochę magii, a oto co udało mi się znaleźć dzięki moim szarlatańskim umiejętnościom:merfi99 pisze:Gdzie mozna zobaczyc ten mecz na necie ?Kimi pisze:Zobaczyć raczej się nie da ale można poczytać na livescore.com transmisję.
Palermo - Juventus, niedziela, 20:30
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
http://www.live-sport-tv.com/niedziela.php
www.rojadirecta.com
www.bet365.com - transmisja również live w dziale "Live Streaming"
I do diabła: te linki są podawane tysiące razy, przy okazji ponad połowy meczu, a niektórzy nadal nie umieją korzystać z opcji "Szukaj..."

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- juveluck
- Juventino
A o co chodzi w tym sporcie? O to, żeby grac ładnie i przegrać? Co ty za pierdoły wypisujesz. Najważniejsze jest zwycięstwo, tylko to się liczy, styl to sprawa drugo, albo i trzeciorzędna...Kimi pisze:nie ważne w jakim stylu ?? Czyli dla Ciebie to może być nawet mordobicie, szaleństwo pseudokibiców, armageddon, byle zwycięstwo ?? Oj, chyba o to w tym sporcie nie chodzi :snooty:
livescore prowadzi bardzo rozbudowane relacje meczów :lol:Kimi pisze:Zobaczyć raczej się nie da ale można poczytać na livescore.com transmisję.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Juve Master
- Juventino
Kimi pisze:Kto nigdy nie robi błędów ortograficznych niech pierwszy rzuci we mnie kamień.

A tak odnosząc się do Twoich poprzednich postów, to ogarnij się troszkę i pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz :> Taka lekka uszczypliwość z mojej strony, ale może Ci na dobre wyjdzie humanisto

Co do meczu z Palermo, to sądzę, że łatwo nie będzie, ale powinniśmy wygrać. Ciekaw jestem kto ostatecznie wybiegnie w ataku, bo mimo wcześniejszego awizowania Treze i Iaquinty w podstawowym składzie to nigdy nie wiadomo, co `Tinkerman` ostatecznie wymyśli. Forza Juve !
- Conrad JUVE
- Juventino
Brzmi to ciekawie :doh:Kimi pisze:Zobaczyć raczej się nie da ale można poczytać na livescore.com transmisję.
Chyba tylko ty to potrafisz hehe
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- hijjawi
- Juventino
- blazejrondel
- Juventino
Piękny gol Amauriego, Buffon nie mia nic do powiedzenia. Póki co nie gramy nic.
- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino
- white_wolv
- Juventino
Na stronie jest CZAT i tam nalezy dyskutowac w czasie meczu.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 21:25 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tasak
- Juventino
My gramy? Co My gramy ja się pytam? Do jasnej Anielki, stawka jest ogromna, walczymy o 2 miejsce z zespołem który nie gra ostatnio NIC!! I co, przez pierwsze 50 minut, ile było celnych strzałów na bramkę pytam? ILE?! Aaaa!! jakie to jest frustrujące.Del pisze:C otutaj duzo mowic. My gramy, Palermo strzela gole. 2:0 do przerwy. Po
meczu.
2x Amauri :shock:
Nocerino - najslabszy na boiskach w Serie A.
Nocerino? :doh:
Molinaro? :doh:
myślę, że Ci panowie, powinni ustąpić miejsca komukolwiek z naszej kadry.
Najbardziej mi żal Buffona, bo widać jak bardzo mu zależy, a nie miał szansy przy ani jednym golu...
- hijjawi
- Juventino